ionut73 Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Salutare Am un kymco de 50 cmc pe care l-am luat nou acum un an dar nu l-am inmatriculat la primarie. intrebarea 1- stie cineva vreun baiat care se ocupa de astfel de inmatriculari pentru un comision? daca nu aveti raspuns la intrebarea 1, treceti la urmatoarea intrebarea 2 - poate cineva sa-mi explice in detaliu care sunt pasii pentru inmatriculare? Dau bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Salutare Am un kymco de 50 cmc pe care l-am luat nou acum un an dar nu l-am inmatriculat la primarie. intrebarea 1- stie cineva vreun baiat care se ocupa de astfel de inmatriculari pentru un comision? daca nu aveti raspuns la intrebarea 1, treceti la urmatoarea intrebarea 2 - poate cineva sa-mi explice in detaliu care sunt pasii pentru inmatriculare? Dau bere Raspuns la intrebarea 1: Habar nu am. Raspuns la intrebarea 2: /index.php?...st&p=852955 Ai aici pas cu pas Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 nu e complicat...nu iti tb comisionar...suna la primarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 13, 2008 Autor Share Postat Martie 13, 2008 merci VladuL maryus, cand aud de "suna la o institutie de stat" imi vine sa emigrez brusc inca o intrebare pentru cine se pricepe - scuterul e luat pe firma mea. Firma e inmatriculata in Pitesti, eu sunt actionar unic si am domiciliu in buletin in bucuresti. Daca aduc actele firmei care dovedesc ca indirect scuterul e al meu, e Ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RPG0 Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Mai e o chestie: mai nou se inmatriculeaza la primaria de sector, asa ca difera de la primarie la primarie. Eu stau in sectorul 5 si nu cred c-a mai inregistrat cineva scuter in sectoru' "care este", ca se uitau cam ciudat alea la mine cand m-am dus cu actele... Ce conteaza cel mai tare e ca nu se mai platesc taxele in conturile primariei generale, ci sunt conturi separate. Mie mi-au zis ca platesc taxele cand imi termina numerele (30 zile lucratoare in cazul meu... FFS !) Despre partea cu sunatul, eu am dat un telefon si a fost destul de cooperanta persoana de la telefon... deci poti incerca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 13, 2008 Autor Share Postat Martie 13, 2008 Despre partea cu sunatul, eu am dat un telefon si a fost destul de cooperanta persoana de la telefon... deci poti incerca. unde sun? la tel asta 319.10.55? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate