Sari la conținut

Accident Tipic


muro shavo
 Share

Postări Recomandate

in seara de 14 martie 2008,ma plimbam cu un prieten cu motoarele prin roman!in mijlocul unei intersectii,dupa ce am intrat,pe verde,ma acroseaza una cu un seat in laterala!

eu mam ales cu un picior invinetit si cu cateva julituri(noroc de costum) iar ea cu o sperietura zdravana!

la politie s-au facut actele iar pagubele motorului sunt trecute pe asigurarea ei!

politia a trecut pe autorizatia de reparare urmatoarele:scarita stanga rupta,schimbator distrus,oglinda stanga rupta,baie de ulei zgariata,semnalizare stanga sparta,carenajul stang spart!toate astea tre sa mi le faca la un service,dar un lucru care a fost omis este echipamentul meu!

am voie sa pun si echipamentul distrus(in cazul meu o casca) tot pe asigurarea ei si sa-mi iau alta noua,pt k cea pe care o purtam e destul de lovita s julita? :crack:

multumesc anticipat! :blbl:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mergi inapoi la politai sa-ti treaca neaparat si echipamentul. Daca politia iti trece si echipamentul pe P.V. asiguratorul iti deconteaa fara nicio pb. Unui prieten o data care a patit asemanator i au decontat si telefonul care i s-a spart in buzunar. Politia a trecut tot in P.V. si nu a fost nicio pb. Bine ca esti bine.

Bafta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

te duci frumusel la persoana care iti instrumenteaza cazul sau ti l-a insturmentat si discuti cu ea. Teoretic ar trebui sa-ti treaca tot ce ai avut distrus in urma accidentului si vizibil. Cum echipamentul de protectie (in speta casca) este obligatorie si prevazuta in CR 2006, OUG 195/2002 etc, ea face parte din angrenajul implicat in accident si trebuie trecuta in PV. ACUM daca tu OMITI sa le zici asta, ei nu voi trece niciodata. Nu din rautate ci din graba. De aceea te duci si le arati ce ai de reparat. Ai uitat de echipament.... acum fugi dupa ei :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asa e,te duci inapoi la politie,iti mai da o autorizatie separat pentru echipament daca nu e trecut pe cealalta si asta e tot.

Sunt obligati sa te despagubeasca daca nu e din vina ta.s-ar putea sa sa nu ti-l plateasca integral daca nu e nou.trebuie sa le aduci factura proforma de la magazin sa vada valoarea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumesc pt sfaturi!luni a ramas ca vb si stabilesc treburile!sper sa fie bine!dak nu...am sa va anunt si pe voi cam cum stau treburile practic nu teoretic! :crack:

O sa ti se faca mentiunile in plus, dar pe actul de constatare si nu pe aut. de reparatie. Pe aut. de reparatie se trec numai avariile autovehiculelor, nu ale echipamentului! Daca s-a incheiat p.v. de constatare a contraventiei se trece pe acela ce vrei tu, daca s-a incheiat p.v. de cercetare la fata locului ti se va elibera Anexa 2! Du-te cu lectia invatata la politie si n-o sa te faci de ras, alfel, e pacat! :blbl:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...