stevendor07 Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 fratilor am nevoie de voi, am facut rost de un motor de 49cmc , dar nu prea am carburator....asa ca am nevoie de un carburator pt orice motor, nu conteaza, k ii fac eu legatura cu motorul meu, va rog......multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Am eu un Del'Orto de 22mm cu soc manual.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 suna la tel de pe www.scuterul.eu si intreaba despre carburator japonez Mikuni pt doi timpi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 am un carb original de aerox. stare perfecta , inca neumblat in el. dala stock. consuma putzin cu el. intra pe mess: iulica_leordeni sa negociem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stevendor07 Postat Martie 20, 2008 Autor Share Postat Martie 20, 2008 mersi fratilor, o sa inchid topicul acum, va multumesc si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lifan Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 nu ai precizat ce tip de motor este? 2t sau 4t? avem pe stoc carburatoare de 4t. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stevendor07 Postat Martie 29, 2008 Autor Share Postat Martie 29, 2008 am facut rost de un carburator dellorto. cine ma poate ajuta cu raspuns la intrebarea: ce se monteaza in respectivele shtutzuri? (vezi foto) multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate