asdfghjk Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 merge cineva in bg sambata? plec pe la 6-7 sa vin pe lumina. cca 700km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 merge cineva in bg sambata? plec pe la 6-7 sa vin pe lumina. cca 700km. salutare gata cu bulgaria nu sint mai rasariti ca noi un macin duminica un peste la galati poate mai gasim amatori Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 BOICOT TOTAL LA BULGARI duminica bucuresti- ploiesti - cheia- bv- poiana- bran - campulung - pitesti - bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 salutare gata cu bulgaria nu sint mai rasariti ca noi un macin duminica un peste la galati poate mai gasim amatori Pompi adevar graiesti tovarase Pompi, ce spuneai de peste ??? sunt amator - dar parca un peste de munte ar fi mai gustos - ce zici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 18, 2008 Autor Share Postat Martie 18, 2008 da ce-aveti cu bulgarii, eu nici nu-i cunosc, drumurile sunt insa mai bune si nu-ti iau carnetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 (editat) BOICOT TOTAL LA BULGARI duminica bucuresti- ploiesti - cheia- bv- poiana- bran - campulung - pitesti - bucuresti / salutare aici merg cu drag anunta ora si unde ne gasim Pompi Editat Martie 19, 2008 de pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Sincer as merge si eu pe undeva simbata asta. Dar pe unde??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marat Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Se mai merge in excursia asta? As vrea sa merg si eu. O varianta frumoasa de traseu ar fi si Buc - Siriu - Sacele - Cheia - Ploiesti - Buc. E putin mai scurt cred , cam 480 km. Oricum , indiferent de traseul ales eu merg, daca ma luati Astept sa stabiliti loc de intalnire. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 20, 2008 Autor Share Postat Martie 20, 2008 era vorba de balcik sau nessebar. doriti alta destinatie va rog faceti alt topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marat Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 era vorba de balcik sau nessebar. doriti alta destinatie va rog faceti alt topic. Scuze , am crezut ca te-ai razgandit. S-a rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 (editat) Aper ca nu-i prea tirziu sa ma anunt ca vreau sa merg si eu. De unde se pleaca ? Editat Martie 21, 2008 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate