sergiu_andy Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 salut .. am si eu o intrebare .. e adevarat ca primul model de honda cbr .. ala din 2000 e mai zgomotos la motor .. ? parca ar bate oaba de ambreaj si lantul .. se aud putin .. dar totusi se aud .. e normal asa ceva ? de la baietii care mai au am inteles ca asa fac toate si ca nu`i nicio problema ... va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 salut .. am si eu o intrebare .. e adevarat ca primul model de honda cbr .. ala din 2000 e mai zgomotos la motor .. ? parca ar bate oaba de ambreaj si lantul .. se aud putin .. dar totusi se aud .. e normal asa ceva ? de la baietii care mai au am inteles ca asa fac toate si ca nu`i nicio problema ... va multumesc Mai zgomotos decat ce alt model? Decat precedentul? Sau la ce te referi? La CBR-uri F2, F3, F4 faptul ca bate oala de ambreiaj e ceva cunoscut...nu e grav! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Bate si la F4? Atunci cred ca al meu e defect, ca e silent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Bate si la F4? Atunci cred ca al meu e defect, ca e silent. E copt motoru' tau daca nu bate... Numai bine, Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Bate si la F4? Atunci cred ca al meu e defect, ca e silent. nu mai are tacheti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Bate si la F4? Atunci cred ca al meu e defect, ca e silent. F4 nu F4i ...la F4(ala din 99 si 2000) sigur se aude... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate