Trans Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Salut! Pot schimba la Minsk,anvelopa originala (300/18) cu una mai lata de 350/18 fara sa am probleme ca imi atinge in aparatoarea de lant sau in bascula? Roata este bine centrata nu are bataie. Exista un inconvenient daca schimb cu anvelopa de 350? Va rog cine stie sa-mi spuna pntreu ca as vrea sa cumpar o anvelopa de 350. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Eu am vazut asa la un Minsk. Avea un cauciuc de 350/18 de enduro si zicea ca ii merge. Cere si tu imprumut de la un prieten un cauciuc de 350 si fa proba, dar din cate stiu eu merge. Sunt niste cauciucuri romanesti, mai noi, care au balonul mai mic. Alea merg sigur. Daca nu incearca un cauciuc de 325/18. Succes! Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 De atins nu atinge nimic. Dar incearca un cauciuc de firma, nu ceva rusesc si in nici un caz romanesc. O sa mai piarda putin din manevrabilitate, dar nu e grav, ca Minsk-ul oricum e o bicicleta din punctul asta de vedere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trans Postat Mai 9, 2005 Autor Share Postat Mai 9, 2005 "Sunt niste cauciucuri romanesti, mai noi, care au balonul mai mic. Alea merg sigur." Ok, multumesc pentru sfaturi. M-am hotarat sa cumpar un 350/18 romanesc. Ce o fi,o fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Ti-as recomanda un 325. Daca ii pui 350 pe spate iti creste consumul si uzura pentru ca motorul duce mai greu si in plus nu iti va raspunde prea prompt la comenzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate