CoSSmiN Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 oricum.... una peste alta e tare motorasul... frumos foc! Este frumos dar pacat ca este asa scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 In comparatie cu vechiul Mito , modelul SP525 are un plus la frane si unul la handling . Am 30 mii de km pe modelul vechi si inca imi face placere sa ma mai dau atat pe el cat si pe modelul nou . Ca si Reverse , sunt de parere ca ar merge alte cauciucuri mai bune pe el (eu aveam Pilot Race pe a mea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Este frumos dar pacat ca este asa scump. L`am vazut in Februarie la o reprezentanta Yamaha in Italia ... E bestial , nu se compara cu niciuna din seriile 125cc 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate