b.i.k.e.r Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Despre ce e vorba... Un Suzuki GS500 E ('93) cu probleme la instalatia electrica. S-a intamplat in felul urmator... am mers dimineata cu ea, nu au fost probleme. Seara, rasucesc cheia in contact, se aprind ledurile (oil pressure / neutral) si dupa 1 sec buf se arde siguranta si bezna totala. Am cumparat un pumn de sigurante si am facut incercari. Si cu luminile stinse, si switchul (engine stop) pe off tot se arde. Am desfacut toate mufele de sub sa, acelasi rezultat. Am observat ca pe doar pe PARK nu arde siguranta. Acum, daca exista cineva care stie ce are de facut, are cateva ore disponibile in weekendul asta (sambata sau duminica) si poate face un drum pana in locul unde se afla motorul (Bucuresti, Dna Ghica) il rog sa-mi dea PM (doar PM va rog pt ca ma atentioneaza cand vin mesaje) sa stabilim si alte detalii. Evident nu gratis. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Nu prea am cunostinte mari in domeniul " Electrice " dar sunt sigur ca iti face scurt circuit pe undeva, verifica bine firele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b.i.k.e.r Postat Martie 21, 2008 Autor Share Postat Martie 21, 2008 Incredibil dar cat se poate de adevarat. Am gasit problema. La maneta dreapta a ghidonului erau 2 fire(mai mult firicele), dintre care unu' avea izolatia rupta. si nesimtitu' a avut tupeul sa se frece de partea metalica a ghidonului ca sa-mi faca mie in ciuda(de aici scurtu' care-mi ardea siguranta). Asta fost si atentie mare la detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate