WHITE RAVEN Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 Trebe sa vedem unde ne punem corturile la cheia!! oricum nu o sa intram in statiune, de asta ziceam cei care stu zona sa sara cu niste poze sau un loc unde sa campam faraq sa ne deranjeze nimeni OZZY vezi ca o sa mai fie una in septembrie!! din cate stiu io!! de care se ocupa aleko! iar viteza de croaziera undeva la 60-70, o sa fim si cu atasele dupa noi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 pe 1 Mai cand se pleaca Joi? sau vineri sau cand exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 OZZY vezi ca o sa mai fie una in septembrie!! din cate stiu io!! de care se ocupa aleko! iar viteza de croaziera undeva la 60-70, o sa fim si cu atasele dupa noi!! Bai Ghita tu cu ce viteza crezi ca poate sa mearga comunista mea. MAi ales ca iau si pasager si bagaje. Sper numai sa tina pana acolo. Probabil ca o sa ma abonez la aia din septembrie ca de 1 mai nu pot sa ratez vama. Si totusi aia din septembrie e departe rau. In iunie iulie nu se poate? pe 1 Mai cand se pleaca Joi? sau vineri sau cand exact? Noi plecam Joi dar intrunirea incepe vineri. O sa iasa super tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 hai faceti si voi un topic pentru adunatura spre mare, daca tot mergem sa mergem impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 .."Trebe sa vedem unde ne punem corturile la cheia!! ".. Asta inseamna ca se merge la plesneala? ..ca nu stiti nimic? .. si ca n-ati mai fost acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Aprilie 16, 2008 Autor Share Postat Aprilie 16, 2008 in seara asta voi pune locatzia exact unde mergem!! deci linistitiva@!@ si o sa pun si data concreta cand si la ce ora se pleaca din bucuresti !! si cum si cine vine ! --- Mesaj completat în 16 Apr 2008 10:43 ------------- Bai Ghita tu cu ce viteza crezi ca poate sa mearga comunista mea. MAi ales ca iau si pasager si bagaje. Sper numai sa tina pana acolo. Probabil ca o sa ma abonez la aia din septembrie ca de 1 mai nu pot sa ratez vama. Si totusi aia din septembrie e departe rau. In iunie iulie nu se poate? Noi plecam Joi dar intrunirea incepe vineri. O sa iasa super tare. pai ce sa itzi fac mai?? al meu trege cu 200 la ora cu tot cu atas si de tinut o sa vedem noi cum o sa tina!! daca nu imi iau aparatul de sudura dupa mine!! --- Mesaj completat în 16 Apr 2008 11:39 ------------- deci !! hai care va mai bagatzi cu noi la munte??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rocs bv Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 cred ca vin si eu la cheia. e la 2 litri de benzina de mine, asa ca...astept mai multe detalii, locatie exacta, cat se sta, alea-alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate