draku Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 am gasit intamplator pagina asta http://dnepr.ural.free.fr/depressiometre.htm poate intereseaza pe cineva (posesorii de Nipru/Ural) constructia unui depresiometru (?) pentru reglarea identica a celor doua carburatoare (de fapt nu a carburatoarelor, mai repede a sincronizarii lor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 11, 2005 Admin Share Postat Mai 11, 2005 ai descoperit o scula de sincronizat carburatoarele. sincronizarea carburatoarelor trebuie facuta la orice motor cu 2 sau mai multe carburatoare. in mod normal se face cu manometre de -1bar, dar se foloseste si solutia cu furtune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Furtun transparent se poate procura de la farmacie - cereti "perfuzor" - este un furtun lung, cu niste robinetzi ciudati si niste ace si o pernitza de aer. Taiati tot ce e in plus, va ramane furtunul, pastrati si robinetul, pentru a putea controla inceperea reglarii - daca aveti o desincronizare majora, sa nu fie supt uleiul din furtun. Mai greu e de rezolvat cu surubelele pe care montezi furtunul, e destul de migalos de facut chestia aia - practic un surub de 6, gaurit pe interior si filetat cu 4 - pentru astupare in mod normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 (editat) am gasit intamplator pagina asta http://dnepr.ural.free.fr/depressiometre.htmpoate intereseaza pe cineva (posesorii de Nipru/Ural) constructia unui depresiometru (?) pentru reglarea identica a celor doua carburatoare (de fapt nu a carburatoarelor, mai repede a sincronizarii lor) am gasit si eu pagina aia frantzuzeasca.sunt chestii interesante.reconditionare de cutie de viteza, montare filtru de ulei, etc. care e principiu de functionare? Editat Mai 13, 2005 de simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate