Sari la conținut

Tobe


Postări Recomandate

pareri, sfaturi, idei , despre tobele stoc/sport si ce modificari i-ati adus mobrelor la capitolul esapament

 

spre ex eu am avut una micuta racing , goluta suna super frumos dar nu vroiam pierdere putere si consum mare, dupa asta am modificato pe aia stoc, am scurtato dandui si un pic de sunet in acelasi timp, dar la decelerari simteam vibratii in cadru de ziceai ca nu-i adevarat. acum am cumparat toba stoc originala merge ok suna mai putin(normal), consum mic de benzina dar am obs la ultimele 2 iesiri ca dupa doua ture de oras urca acul la apa de n-ai mai vazut (chiar a pornit si ventilatorul) lucruru care cu celelalte 2 tobe sport nu mi s-a inatamplat niciodata. sunt complet derutat. de asta vreau si cateva pareri. e mai sanatos pentru motor sa mergi cu toba stoc sau se simte mai bine cu evacuare sport?(fara reglaje in carburi, filtre sport, s.a.m.d.) doar finala

numai bine va doresc!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu este nici o legatura intre tobe si temperatura motorului. Ai mers tu mai tare ca de obicei ,s-a mai incalzit afara si oricum este normal ca la mersul in oras sa porneasca ventilatorul din cand in cand. Eu sant de parere ca modificarea tobelor strica din performantele generale ale motoarelor chiar daca in anumite segmente de turatie pare ca trage mai tare. Fara masuratori precise si bazadu-ne doar pe senzatii ,subiectivitatea este foarte mare si de cele mai multe ori ne pacalim singuri. :rusinica:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se poate ca tobele modificate sport sa aiba legatura cu incalzirea motorului...am patit-o si eu la cbr 600 cu o toba originala modificata de mine doar asa sa sune mai tare. Normal cand pui toba sport de fabrica trebuie sa umbli si la carburatoare sa-i dai si mai multa benzina altfel risti ca motorul sa mearga prea "uscat" si de aceea sa se supra incalzeasca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...