mas oyama Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 nu stiu ce se intimpla da daca continua asa ma iau pe cimpii! ce mama dracu merge forumul asta asa de greu, ca ar merge greu da este(mai nou tot timpul) inpracticabil de cele mai multe ori. azi am atastat poze mi le-a pus una da una ba, altele pe juma, dechid unele teme merg, altel ba, daca e forum atunci sa fie forum si nu labareala. si nici bambilici am cerut explicatii moderatorului principal nu primiesc nici o explicatie, cit se va mai tolera treaba asta? explicatimi si mie careva ce se intimpla. numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 ai dreptate....forumul merge foarte prost in ultimele doua saptamini paginile nu se incarca...nu se poate face upload la poze...se incarca aiurea toate pozele......trebe rezolvata problema ...voi incerca sa vb si eu cu administratorii.... te salut bine ca ai deschis acest topic am schimbat eu titlul asa este mai la vedere problema pt toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 28, 2008 Autor Share Postat Martie 28, 2008 chiar nu vrea sa ia nimeni masuri! inuman domnilor moderatori, inuman! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Deci nu mi s-a parut mie ca juma din pozele din ultimile 2-3 saptamani nu se mai incarca. Credeam ca e o problema cu conexiunea mea de nu se plangea nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Deci nu mi s-a parut mie ca juma din pozele din ultimile 2-3 saptamani nu se mai incarca. Credeam ca e o problema cu conexiunea mea de nu se plangea nimeni. De acord, are vechime deja problema! Chiar mai devreme am incercat sa incarc o poza dar nu prea iasa treaba! Domnii care au in grija server-ul mai dati cu matura prin el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 punem mana de la mana sa facem de`un servar new Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate