Frana Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 (editat) Ca si in titlul topicului , as vrea si eu sa aflu cat mai multe informatii de la cei care detin (daca exista pe aici) un derbi gpr nude 125... am dat search inainte , am gasit 3 topicuri , am inteles ca motorul este acelasi ca la derbi gpr racing 125 ... insa orice alta informatie este bine venita. vreau imi iau motocicleta , ma pasioneaza enduro si naked , insa eu sunt scund (1.63) ceea ce reprezinta un dezavantaj daca ma indrept spre enduro unde gasesc moto cu seat height 850 - 900 mm . in concluzie ramane sa adun cat mai multe detalii despre derbi gpr 125 nude si in final poate o sa o si cumpar http://www.bikez.com/motorcycles/derbi_gpr_125_nude_2005.php Editat Martie 22, 2008 de frN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 Ca si in titlul topicului , as vrea si eu sa aflu cat mai multe informatii de la cei care detin (daca exista pe aici) un derbi gpr nude 125... am dat search inainte , am gasit 3 topicuri , am inteles ca motorul este acelasi ca la derbi gpr racing 125 ... insa orice alta informatie este bine venita. vreau imi iau motocicleta , ma pasioneaza enduro si naked , insa eu sunt scund (1.63) ceea ce reprezinta un dezavantaj daca ma indrept spre enduro unde gasesc moto cu seat height 850 - 900 mm . in concluzie ramane sa adun cat mai multe detalii despre derbi gpr 125 nude si in final poate o sa o si cumpar http://www.bikez.com/motorcycles/derbi_gpr_125_nude_2005.php Trage un ochi aici! http://megelli.com/125s.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Martie 23, 2008 Autor Share Postat Martie 23, 2008 arata bine moto si din cate am citit pare si "rezistenta". insa din pacate vad ca nu vinde nimeni in nicio tara megelli , poate doar la reprezentanta , insa nu prea vreau sa o iau noua pentru ca la inceput poate o sa mai trag cateva cazaturi ... si modelul sport arata foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 Eu sunt interesat de varianta simpla dar arata bestial si varianta ''nude'' --- Mesaj completat în 23 Mar 2008 13:06 -------------Portocaliu cu negru e cea mai tare combinatie la motoreta asta! --- Mesaj completat în 23 Mar 2008 13:07 -------------Portocaliu cu negru e cea mai tare combinatie la motoreta asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Martie 23, 2008 Autor Share Postat Martie 23, 2008 @zuzu : depinde de gustul fiecaruia chiar nu e nimeni cu derbi gpr nude ? :s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 cat consuma un gpr 125 ? si cat merge ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Gpr nude am vrut sa-mi iau eu la inceput, ori nude ori racing. Parerea mea e ca nu cred ca ajungi cu picioarele foarte bine... GPR NUDE pana in 2005 parca sau 2006 aveau motoare Yamaha pe ele. De cand a preluat Aprilia firma Derbi sunt motoare rotax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iulie 11, 2009 Autor Share Postat Iulie 11, 2009 Am mai crescut de atunci costi pana aproape de 1.70 plm Oricum raman cu nsr-u pana la 18 ani , topicu asta poa' sa ramana pt detinatorii de gpr 125 racing / nude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Am mai crescut de atunci costi pana aproape de 1.70 plm Oricum raman cu nsr-u pana la 18 ani , topicu asta poa' sa ramana pt detinatorii de gpr 125 racing / nude Am un pieten care are tot vreun metru saptezeci si se da cu transalp 2008. L-a scapat o singura data in noroi, a dat intr-un sant si i-a fugit fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 este vreo diferenta intre nude si racing ? (pe langa carenaj) motor , pozitie , inaltime .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel871711 Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 poate cineva sa ma ajute cu un kit de motor pt un derbi gpr 125cc din 2005 cu racire pe apa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate