Marat Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 (editat) Desi planificasem o excursie la Siriu , din lipsa de participanti , dar si datorita unor avertismente de vreme nu chiar buna am ales sa schimb traseul cu unul pe malul Dunarii. La intalnire...un singur alt motorist dornic de plimbare. Asta este , cand se va incalzi , sau cand nu vor mai merge la bulgari vin mai multi Traseul a fost Buc , Urziceni , Slobozia ,Harsova , Cernavoda ,Ion Corvin , Ostrov ,Calarasi ,Lehliu , Buc. Total 470 km si 10 ore. Toate bune! Editat Martie 23, 2008 de Marat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 23, 2008 Admin Share Postat Martie 23, 2008 Foarte frumos..superbe zone,ca si pozele!Vreau sa fac si eu traseul asta,cum este drumul dupa Hirsova,Ostrov,cu retur spre Bucuresti? Detaliati un picl. Vreau sa merg cu RT-ul,daca ma ajuta vremea chiar maine. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marat Postat Martie 23, 2008 Autor Share Postat Martie 23, 2008 Drumul este superb pe toata portiunea de la Harsova la Ostrov , multe curbe , multe zone in care se vede Dunarea , sate neatinse de vremuri (rau pentru ei dar absolut fascinant pentru vizitatori). Asfaltul este destul de bun , fara gropi dar nici chiar perfect. Sunt si cateva zone pietruite dar se pot trece fara probleme. Sunt cam ca pe la Arc. Si inca o chestie , cineva imi spunea sa fiu tent la tiganii din Sacele (si am auzit si eu de ei), ei bine aici , pe tot parcursul drumului o multime de copii , f saraci , probabil si romani si tigani ne-au facut cu mana asa incat m-am simtit chiar jenat ca nu aveam nimic sa le dau . Data viitoare cred ca am sa iau cu mine niste ciocolate. Repet copii de acolo sunt tare saraci, cred ca si haine le-ar prinde bine. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toni.ack Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 Faine poze! Iesirea cred ca era super. Si eu am umblat fiecare luna in 2008, total deja 650de km. Si ieri in plina ploaie. Problema e ca inca nu prea gasesc parteneri de drum. Iesirile au fost faine toate, cate o amintire de neuitat. Ai nostrii inca stau inauntru la caldura. Va doresc un sezon frumos, plin de amintiri placute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marat Postat Martie 25, 2008 Autor Share Postat Martie 25, 2008 Faine poze! Iesirea cred ca era super. Si eu am umblat fiecare luna in 2008, total deja 650de km. Si ieri in plina ploaie. Problema e ca inca nu prea gasesc parteneri de drum. Iesirile au fost faine toate, cate o amintire de neuitat. Ai nostrii inca stau inauntru la caldura. Va doresc un sezon frumos, plin de amintiri placute! In Bucuresti mai gasesti pe cate cineva , e orasul mai mare . Oricum greu...Bafta in 2008! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marat Postat Aprilie 9, 2008 Autor Share Postat Aprilie 9, 2008 Duminica 13 se reface aceasta tura , pentru cine are chef de plimbare pe malul Dunarii sunt detalii la sectiunea de excursii. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate