axel15 Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 as vrea si eu sa stiu daca pot sa fac motoru din alb cu negru cum scrie in acte , sa-l fac negru , dak dureaza mult pe la rar si ce trebuie sa mai fac! Si mai am o problema , m-i s-a rupt fierul acela unde sta frana spata , cu tot cu levierul de frana , la ce preturi sa ma astept ? asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 as vrea si eu sa stiu daca pot sa fac motoru din alb cu negru cum scrie in acte , sa-l fac negru , dak dureaza mult pe la rar si ce trebuie sa mai fac! Si mai am o problema , m-i s-a rupt fierul acela unde sta frana spata , cu tot cu levierul de frana , la ce preturi sa ma astept ? asfalt uscat! Din cate am vazut la profilul tau ai rs din 2007 e culoare frumoasa dc sa io schimbi? si pentru piese sau ce ai nevoie dai un search ca sunt pe forum care dezmembreaza:D .Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axel15 Postat Martie 25, 2008 Autor Share Postat Martie 25, 2008 pey pana la urma o fac tot alba ca e prea multa alergatura pt k sa schimb culoarea o vopsesc pt k a suferit un accident !((((! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 pey pana la urma o fac tot alba ca e prea multa alergatura pt k sa schimb culoarea o vopsesc pt k a suferit un accident !((((! Aham pacat e faina culoare originala .Bafta la vopsitorie:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 as vrea si eu sa stiu daca pot sa fac motoru din alb cu negru cum scrie in acte , sa-l fac negru , dak dureaza mult pe la rar si ce trebuie sa mai fac! Si mai am o problema , m-i s-a rupt fierul acela unde sta frana spata , cu tot cu levierul de frana , la ce preturi sa ma astept ? asfalt uscat! levierul nu costa mult ... si schimbatul culorii aproape nimic ... dar trebuie sa astepti in jur de 2 saptamani pana iti modifica talonul ... succes si asf uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate