Sari la conținut

Rs 125


Postări Recomandate

as vrea si eu sa stiu daca pot sa fac motoru din alb cu negru cum scrie in acte , sa-l fac negru , dak dureaza mult pe la rar si ce trebuie sa mai fac! Si mai am o problema , m-i s-a rupt fierul acela unde sta frana spata , cu tot cu levierul de frana , la ce preturi sa ma astept ? asfalt uscat!;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

as vrea si eu sa stiu daca pot sa fac motoru din alb cu negru cum scrie in acte , sa-l fac negru , dak dureaza mult pe la rar si ce trebuie sa mai fac! Si mai am o problema , m-i s-a rupt fierul acela unde sta frana spata , cu tot cu levierul de frana , la ce preturi sa ma astept ? asfalt uscat!:bow:

 

Din cate am vazut la profilul tau ai rs din 2007 e culoare frumoasa dc sa io schimbi? si pentru piese sau ce ai nevoie dai un search ca sunt pe forum care dezmembreaza:D ;) .Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pey pana la urma o fac tot alba ca e prea multa alergatura pt k sa schimb culoarea o vopsesc pt k a suferit un accident !:bow:((((!

 

Aham pacat :bow: e faina culoare originala .Bafta la vopsitorie:D ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

as vrea si eu sa stiu daca pot sa fac motoru din alb cu negru cum scrie in acte , sa-l fac negru , dak dureaza mult pe la rar si ce trebuie sa mai fac! Si mai am o problema , m-i s-a rupt fierul acela unde sta frana spata , cu tot cu levierul de frana , la ce preturi sa ma astept ? asfalt uscat!:angryfire:

levierul nu costa mult ... si schimbatul culorii aproape nimic ... dar trebuie sa astepti in jur de 2 saptamani pana iti modifica talonul ... :angryfire: succes si asf uscat :angryfire: :angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...