Cata MCMLXXXVII Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 (editat) E primul meu topic la accidente. Sper sa nu fie cazul si de altele. Eram pe acasa, cum am auzit am fugit repede sa dau o mana de ajutor. S-a intamplat asa: motociclistul depaseste autobuzul stationat, moment in care de pe constantinescu iese unu cu un golf si il acroseaza in partea dreapta... urmari : maneta de frana fata rupta, semnale pe stanga rupte, far afectat+ motociclist cu mana rupta si posibila fractura de menisc. Am ajutat cu ce am putut, nu il cunosc pe motociclist, m-am oferit sa ii iau motorul, ca stau aproape, dar a venit un prieten de-al lui care l-a luat. PS: Motorul era un GS de dinainte de 2000 dupa mine... Ii doresc insanatosire grabnica motoristului si sa aiba grija in viitor. PS2: Accidentul s-a intamplat pe 22 martie 2008, aproximativ ora 17:30 Editat Martie 23, 2008 de Cata MCMLXXXVII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy_racer Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 Insanatosire motociclistului..bine ca n-a fost mai grav.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 (editat) eu sunt ala. ms cata ms schumy Diagnostic: - disjunctie acramio claviculara stanga - fractura epifiza distale radius stang cu deplasare anterioara cu smulgere stiloida ulnara - entorsa genunchi drept ma scuzati daca am gresit vr-un termen medical ca nu ma pricep si mai scriu si doar intr-o mana...restul cand m-oi face mai bine...va povestesc la o bere Editat Martie 25, 2008 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 e acromio din cate stiu O curiozitate ... erai sau nu pe contrasens? Si masina te-a lovit cand erai in cadere sau pe motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 e acromio din cate stiu O curiozitate ... erai sau nu pe contrasens? Si masina te-a lovit cand erai in cadere sau pe motor? intreaba-l si ce suc bea deobicei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate