Sari la conținut

Schumy_racer

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Botosani-Arad
  • Carnet moto din
    --------
  • Numar Moto
    ---
  • Club
    ---

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra S50..vai de steaua ei...

Schumy_racer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc nervoptik pentru informatii...ideea este ca asa am cumparat-o iar din ce am cautat pe net numai pe e-bay as-i putea gasi carenaj la ea, si destul de scumpe...nu stiu ma mai gandesc daca o s-o readuc la starea originala, oricum m-ar costa ceva banuti.Ce am facut la ea pana acum, i-am schimbat uleiul, i-am pus baterie noua, filtre aer sport pentru ca am nu am putut sa tin filtrul de aer original deoarece n-am gasit inele alea de cauciuc dintre filtru si carburatoare.Motorul a fost adus din italia acum multi ani in urma cu 50.000 km facuti la bord dupa discutiile cu primul proprietar, plus cat s-a circulat cu ea in romania..are mai mult de 100.000:))..nu stiu exact pentru ca pe bord imi arata 35.000 deci probabil a umblat cineva acolo.....la mine a ajuns la a nu stiu cata mana, ideea e ca cine l-a mai avut nu prea a fost in tema cu astfel de motoare...cam si-au batut joc...de aceea incerc sa-l pastrez si chiar ma gandesc sa ajunga la cineva pasionat pentru ca intr-adevar face parte din istorie si este o legenda.Va multumesc mult pentru aprecieri si merci inca o data nervoptik pentru informatii.Tschuss!!
  2. Salutare!Sunt fericitul posesor al unui Suzuki Gsxr 750 fabricat in anul 1986 in Japonia si vreau sa spun ca motorul inca mai este functional si trage foarte bine in ciuda varstei sale.Mai mult decat atat are un sunet demential si m-ar interesa daca mai exista poseori de astfel de motociclete eventual pentru schimbat pareri si altele.....modelul este cel de 750 cm3 are 107 Cp, are ambreiajul hidraulic si racirea pe ulei, a fost editie limitata la acea vreme si tinand cont ca piesele se gasesc foarte greu la astfel de modele sau nu stiu daca macar se mai gasesc .. ar fi pacat sa-l stric sau sa avariez ceva la el motiv pentru care daca exista colectionari sau doritori sa-l cumpere rog sa ma contacteze... pun si niste poze cu el..Numai bine!!
  3. In primul rand multumesc celor care au postat.Ce pot sa mai spun despre motocicleta este faptul ca in ciuda varstei sale, pe drum se comporta extraordinar,nu bate nimic la ea, nu are jocuri,motorul nu bate,nu scoate fum,are un cuplu destul de puternic,este foarte stabila si scoate un sunet inconfundabil.Nu prea s-a circulat cu ea dat fiind faptul ca in bord are doar 35.000 de km.Pretul la care am luat-o a fost 32 de milioane.Cheers.
  4. Salutare!faceti cunostinta si cu gixxer-ul meu si sa-mi spuneti ce parere aveti...este vorba despre gsxr-ul de 750 cm3,are 107 CP, an de fabricatie 1986 si din cate am citit pe net despre el a fost conceput pentru cursa de 24 de ore de la "Le Mans"-Franta unde desigur a iesit pe primul loc fiind cea mai rapida la acea vreme.Pot spune ca in ciuda vechimii sale, dupa primii km facuti cu ea inca merge de rupe.Ce pot sa mai precizez este ca are racirea pe ulei,ambreiajul este hidraulic si ca lipsesc carenele laterale iar fata a fost modificata (asa am cumparat-o).
  5. Salut! Eu unul iti doresc multa sanatate si sper din tot sufletul sa te faci bine.. Multa sanatate..
  6. Insanatosire motociclistului..bine ca n-a fost mai grav..
  7. Insanatosire grabnica prietene..
  8. Un sfat prietenesc:):mai verifica o data semeringul din partea stanga a arborelui motor
  9. Schumy_racer

    Accident

    Insanatosire grabnica prietene..
×
×
  • Creează nouă...