flying--boy Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 bai fratilor....stiu ca ne au speriat ciorile astea ciorditoare da' nu prea merge cu metoda asta....un scuter are in medie cam 90 kg si plus ca ti mai trebuie cel putin un om.....daca il iei singur il tavalesti sigur.....eu stau la 2 dar nu m as incumeta....plus ca ce placere ar mai fi atunci daca stai in fiecare zi 30-40 minute sa-l urci si sa l dai jos..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 In curand nu o sa mai fie nevoie sa le incuiati , carati, asigurati etc etc. O sa aduc GPS-uri minuscule cu alimentare separata (intra si in stop) si localizarea se face instant Sa-l vad eu pe ala care mai fura scutere si motoare!! P.S. adica il fura dar il localizezi si te duci cu politia (prietenii) peste el si politistii sunt fericiti sa faca un dosar penal asa cazut din cer iar prietenii sa capaceasca un hotz de scutere La ce bani si cand o sa le aduci? Ca ma intereseaza si pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 la naiba unde sa ajuns din cauza fricii de hoti...tare naspa sa urci scuteru in fiecare zi la et 2 sau kiar si la 1 este greu...al meu are cca 95 kg si azi la servici mam cam kinuit sa il urc pe un damb de 15 grade inclinatie cca 10 m ca sa il bag inauntru...daca ar fi sa il urc undeva creca mas da cu toate capetele de toti peretii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flroctavian Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Cel mai bine ar fi sa cauti in jurul blocului tau un garaj sau o curte ceva si te duci si vb cu omu ,ii dai si u ceva acolo ,si sa te lase sa il pui in garaj sau in curte .io asa fac am un garaj in fata blocului unde tine multa lume masinile si e pazit ,dau 500 de mii pe luna .io zic ca e acceptabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexx_999 Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 ai idee si care o sa fie preturile? am gasit si eu pe net dar la 450 de dolari...ca multisor pt un scuter http://www.mqm.ro/gps_trk.html am vazut ca folosesc GPRS-ul ca la telefoane mobile, o monitorizare continua nu presupune si niste costuri semnificative? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 (editat) ai idee si care o sa fie preturile? am gasit si eu pe net dar la 450 de dolari...ca multisor pt un scuter http://www.mqm.ro/gps_trk.html am vazut ca folosesc GPRS-ul ca la telefoane mobile, o monitorizare continua nu presupune si niste costuri semnificative? Nu .... stati linistiti ca nu o sa le dau la preturile alea !! Maxim 600 ron bucata . Monitorizarea o sa fie de 2 tipuri 1) permanenta ~ 10 euro /luna (pe baza de abonament) 2) localizare pe moment ~ 7 centi (fara abonament) Cu mentiunea ca monitorizarea pe moment se poate transforma in monitorizare permanenta in caz de furt!! Editat August 7, 2007 de taurasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Pai si cand ai de gand se aduci asa ceva? Eu sigur voi fi un client. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 O sa va anunt pe toti amatorii pe toate site-urile Sper sa facem multe poze cu HOTZII prinsi iar la lista neagra in loc de "furat motor" sa fie plin de "GASIT HOTZ" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 O sa va anunt pe toti amatorii pe toate site-urile Sper sa facem multe poze cu HOTZII prinsi iar la lista neagra in loc de "furat motor" sa fie plin de "GASIT HOTZ" Astept cu nerabdare sa aduci asa ceva Eu sigur cumpar On topic: Scuterul are in jur de 80 de kg, iar ca sa-l urci zi de zi o sa inebunesti... Cauta un garaj/parcare pazita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Poate ar fi cazul sa mai ti suspansul cu unde se monteaza senzorul ala.Poate citesc si romulanii care il iau cu totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3bunu Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 FRATIILOR EU IL TIN IN CASA PE HOL.IN FIECARE SEARA IL URC IN CASA AJUTAT DE PRETENA (stau la parter).DE O LUNA SI CEVA FAC TREABA ASTA .SCUTERUL ARE CAM 95KG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate