Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 salutare! am facut acest post pt ca m-a rugat un amic de-al meu care are minsk, sa va intreb pe voi toti(cei care mai stiu cate ceva despre minsk ) cum se poate mari cat de cat viteza lui de rulare , la drum lung (despre demaraj nu mi-a spus , deci nu cred ca le vrea pe amandoua ) el vrea sa schimbe cateva pinioane , intr-un loc mai mare , in altu' mai mic ..... ceva de genu asta..... sa nu mai fie atat de turat la 90km/h ! sper sa ma puteti ajuta cu ceva sfaturi , pt ca de abia am ajuns la net .... se pare sa nu mai exista timp liber si pt mine pe lumea asta.... dar oricum VA MULTUMESC ANTICIPAT ! BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Pinion de fuga de 15 dintzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 Eu un motor lipsit de putere, nu poti sa scoti mai mult din el. Ele au venit din fabrica cu pinioane de 14 sau 15. Eu am avut unu' cu pinion de 15, dar sa stii ca moare foarte usor in deal. Nu poti obtine o viteza senzationala dintr-o rusoaica de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate