dabix Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 O plimbare pe care voiam s-o fac de mult si din motive tehnice a trebuit s-o tot las pe alta data. Asa ca a venit momentul: Excursie la cascada putnei Plecare : Metro Militari Ora : cel tirziu 8:30 cine vrea sa vina, e bine sa fie prezent la 8:10 Traseu : Buc - Buzau - Focsani - Lepsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 (editat) Daca voi fi in Bucuresti in weekend am sa vin si eu , te anunt cand voi stii sigur. Editat Martie 26, 2008 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v_xtr Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Ultima oara cand am fost eu pe drumul acela, cu masina, era plin de sleauri facute de tiruri, mi s-a parut foarte prost asfaltul plin de denivelari, asta se intampla anul trecut prin iulie-august. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Vedeti ca si Guy-ana are un topic cu acelasi traseu dar cu o saptamana mai la vale. /index.php?showtopic=190401 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Martie 26, 2008 Autor Share Postat Martie 26, 2008 A intervenit o mica schimbare. Plecarea se va face Duminica la ora 7:30 cel tirziu. Ca apoi sa ne alaturam grupului format de guy_ana in traversarea muntilor. Probabil intilnirea va avea loc la Lepsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate