Sari la conținut

v_xtr

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de v_xtr

  1. Daca mai este loc m-as alatura si eu grupului care pleaca vineri dupa-amiaza. Merci, V
  2. eu am mers un sezon cu 2.5 fata, 2.9 spate si nu am avut nicio neplacere cauzata de presiunea in roti, s-au comportat foarte bine. sezonul acesta am schimbat gumele si merg cu 2.2 cu 2.5 parca, nu sunt sigur, la recomandarea baiatului care mi le-a montat. Concluzia mea de pana acum, parca era mai bine cu 2.5 cu 2.9. Acu' probabil e si problema cum te obisnuiesti.
  3. v_xtr

    Omv Udristei

    M-am intors, ajunsesera doi prieteni de ai lui deja. El era plecat spre politie, accidente usoare. Nu mai puteam ajuta cu nimic asa ca m-am intors, deh, eram plecat din front
  4. v_xtr

    Omv Udristei

    Salut, pot ajunge in 5 minute acolo! Plec acum
  5. Chiar vi se pare locul potrivit de starnit scandaluri? Multi vorbiti de respect, dar putini sunt cei care si stiu sa il arate.
  6. Te-as putea contrazice, dar nu este cazul. In Constanta se circula mult mai haotic ca in Bucuresti si soferii sunt mult mai "suferinzi" de ei. Nu generalizez, cunosc si exceptii. Condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca pe Robert.
  7. Salut, Am achizitionat doua bucati mansoane si doua bucati capete de ghidon Rizoma, pana aici toate bune si frumoase. Pe partea stanga au fost foarte usor de montat si s-au potrivit perfect, acum pe partea dreapta, dupa montajul de rigoare dupa ce am reusit sa potrivesc acceleratia, constat cu supoare un mic joc stanga - dreapta al mansonului, nici asta nu ar fi o problema daca (,) capatul de ghidon ar pica perfect. Cu cele originale, merge perfect, cu cel rizoma nu am reusit de nicio culoare sa potrivesc distantierele capului de ghidon astfel incat sa tina mansonul sa nu mai aiba joc. A mai intalnit cineva problema asta si cum a rezolvat-o? P.S.: motoreta e CBR 600 F Sport Multam anticipat, V
  8. eu acu plec spre punctul de intalnire. 0727050503 Vlad
  9. Din punctul meu de vedere e bine si la 12, dar eu nu va insotesc pe tot traseul, desi mi-ar fi placut
  10. Ok, daca nu ploua ne vedem acolo la 11.
  11. Salut, Daca mai e valabila iesirea, va insotesc si eu pana la PetromV-ul dinainte de intrarea pe Cheia, respectiv iesirea din Valeni.
  12. Ultima oara cand am fost eu pe drumul acela, cu masina, era plin de sleauri facute de tiruri, mi s-a parut foarte prost asfaltul plin de denivelari, asta se intampla anul trecut prin iulie-august.
  13. Honda a luat foc pentru ca de abia facuse plinul cu 50 metrii mai devreme si de la preaplin s-a scurs benzina.
  14. Va salut pe toti. Si eu sunt proaspat posesor de CBR FS de 600. E printesa mea !
  15. Salut, Si eu sunt proaspat posesor de Honda CBR 600 F Sport, dar din nefericire si neconstinta si lipsa de experienta am reusit sa o culc pe o parte in parcare si i-am rupt oglinda pe dreapta. Am incercat peste tot pe unde am gasit pe net numere de telefon sa intreb si nu am gasit. Am vreo sansa sa gasesc fara sa fac comanda? Asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...