foxbat Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Ura si inca o tura Atentie, este weekendul celelalat, nu asta Rezumat - 5 - 6, Aprilie, Locatie - Kavarna ( langa capului Kaliakra, la ~ 30 Km de Vama Veche si ~ 70 Km de Varna ) Este o ferma de scoici cu papa bun, pe malul marii. nu am detalii acum , dupa ce se face" grupa" anunt preturi, etc. Intentionez sa raman peste noapte prin zona. ca idee, sunt aproximativ 283 Km de Bucuresti . Tot ca idee, trasee - Bucuresti - Varna - KAvarna, Bucuresti - Calarasi ( trecere cu bac ) - Kavarna Bucuresti - Constana - Vama Veche - Kavarna. Evindent, vom merge la dus pe un drum , la intors pe altul. Merg cu XX ul : ) pentru ..cunoascatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi4u Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 sal as vrea sa merg si eu ca tot ma gandeam sa fac un drum mai lung da vream sa plec singur ca nu aveam cu cine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fb2001 Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 (editat) Iti recomand restaurantul - hotel Izvora din Kranevo ( 3-4 km mai spre sud de statiunea Albena ), mincare foarte buna, diversificata si la preturi acceptabile (nu stiu sa ti le dau exact), dar este un local foarte frumos, nu ca cel de la ferma de midii unde este exact linga mare (te stropesc valurile cind bate vintul) dar ca preturi, servire, diversitatea meniului .... nu se compara (la ferma de midii nu sunt preturile asa de bune si portiile sunt destul de mici). Distanta este vreo 78 km din vama pina in Albena, plus inca 3-4 km pina in Kranevo (pe partea cu marea) este indicator. Poate daca nu am alte treburi pina atunci si nu te deranjeaza va insotesc si eu ( Honda CBR 600 F). La cazare nu cunosc preturile si serviciile, sunt din Constanta, dar avind in vedere ca este extrasezon nu cred ca sunt asa de nesimtite. Bafta si mai vorbim! PS. Daca tot veniti si nu ati vazut Capul Kaliakra si Balcicul, sunt de vazut. Editat Martie 26, 2008 de fb2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 26, 2008 Autor Share Postat Martie 26, 2008 Iti recomand restaurantul - hotel Izvora din Kranevo ( 3-4 km mai spre sud de statiunea Albena ), mincare foarte buna, diversificata si la preturi acceptabile (nu stiu sa ti le dau exact), dar este un local foarte frumos, nu ca cel de la ferma de midii unde este exact linga mare (te stropesc valurile cind bate vintul) dar ca preturi, servire, diversitatea meniului .... nu se compara (la ferma de midii nu sunt preturile asa de bune si portiile sunt destul de mici). Distanta este vreo 78 km din vama pina in Albena, plus inca 3-4 km pina in Kranevo (pe partea cu marea) este indicator. Poate daca nu am alte treburi pina atunci si nu te deranjeaza va insotesc si eu ( Honda CBR 600 F). La cazare nu cunosc preturile si serviciile, sunt din Constanta, dar avind in vedere ca este extrasezon nu cred ca sunt asa de nesimtite. Bafta si mai vorbim! super multumesc fain, o sa merg si acolo mie imi place sa fiu stropit de valuri, de asta ma si duc acolo:) ca de oras sunt satul pentur tine ca si constanteam .e un stres, pentru mine e o placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 domnu foxbat, io merg acum am anuntat din timp, sa-mi zici de cazare ca o camera e a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 26, 2008 Autor Share Postat Martie 26, 2008 domnu foxbat, io merg acum am anuntat din timp, sa-mi zici de cazare ca o camera e a mea roger, am si eu cu cine merge ca ultima oara ..am mesr ca si singur revin cu detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 ultima data m-am tinut de tine pana am facut pana nasol moment... la 200 kmh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martynez Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Ura si inca o tura Atentie, este weekendul celelalat, nu asta Rezumat - 5 - 6, Aprilie, Locatie - Kavarna ( langa capului Kaliakra, la ~ 30 Km de Vama Veche si ~ 70 Km de Varna ) Este o ferma de scoici cu papa bun, pe malul marii. nu am detalii acum , dupa ce se face" grupa" anunt preturi, etc. Intentionez sa raman peste noapte prin zona. ca idee, sunt aproximativ 283 Km de Bucuresti . Tot ca idee, trasee - Bucuresti - Varna - KAvarna, Bucuresti - Calarasi ( trecere cu bac ) - Kavarna Bucuresti - Constana - Vama Veche - Kavarna. Evindent, vom merge la dus pe un drum , la intors pe altul. Merg cu XX ul : ) pentru ..cunoascatori Rizzzpppeeecttttt omule, Parca ai devin un fan adevarat al Bulgariei. Te salut! Idea nu e rea. Eu personal am fost anul trecut la ferma de midii si parerea mea e ca e un loc super fain. Preturile sunt o idee mai-scumpe dar merita fiecare ban cheltuit acolo. Eu nu stiu anca daca pot sa vin, eventual un pic mai terziu o sa spun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 26, 2008 Autor Share Postat Martie 26, 2008 ultima data m-am tinut de tine pana am facut pana nasol moment... la 200 kmh hm..am vauzut eu ca te ai oprit dar am zis ca ai alte motive noroc cu DDU si kitul lui de pana si bine ca n a fost mai rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi4u Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 cum am spus mai sus merg si eu asa ca daca faci rezervare la hotel sa imi iei si mie o camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Alex,trece-ma pe lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 27, 2008 Autor Share Postat Martie 27, 2008 Alex,trece-ma pe lista. salve..ce onoare:) in fine, ne vedem si noi anul asta:) --- Mesaj completat în 27 Mar 2008 07:21 ------------- salve..ce onoare:) in fine, ne vedem si noi anul asta:) @all- hai sa incercam sa facem o lista , cu nr de persoane., etc 1. Foxbat - 1 moto, 2 persoana 2. Ray - 1 moto, 2 persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi4u Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 cristi -1moto, 1 persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 27, 2008 Autor Share Postat Martie 27, 2008 cristi -1moto, 1 persoana rog adaugati va i lista, in ordine: 1. Foxbat - 1 moto, 2 persoana 2. Ray - 1 moto, 2 persoane 3. cristi -1moto, 1 persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 salve..ce onoare:) in fine, ne vedem si noi anul asta:) Onoarea este de partea mea Vad ca anul acesta l-ai inceput in forta 1.Foxbat - 1 moto, 2 persoane 2.Ray - 1 moto, 2 persoane 3.Cristi - 1moto, 1 persoana 4.Ady - 1 moto , 1 persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 ceva cazare, gasisi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 28, 2008 Autor Share Postat Martie 28, 2008 ceva cazare, gasisi? da bre, dar stai sa se mai adune ca suntem doar 4 deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 alex sorry da tre sa renunt la calatoria asta ca mi-am facut alte angajamente.... mai mergem noi dar altadata..asta e deci taie-ma de pe lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi4u Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 chiar nu mai vrea sa mearga nimeni ca in weekend au anuntat vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_wap Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Poate veni cine vrea ?!?! ...... 1) Sunt incepator , 2) Nu cunosc pe nimeni, si nici voi pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Asi veni si eu dar cu "vacutza" mea (BMW F650GS) nu cred ca pot tine pasul cu voi... Doar daca-mi agatz bretelele de unu' dintre voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 Asi veni si eu dar cu "vacutza" mea (BMW F650GS) nu cred ca pot tine pasul cu voi... Doar daca-mi agatz bretelele de unu' dintre voi... fii serios, e plimare nu race eu nu prea le am cu alergatul ( bine, daca e autostrada. asta e ) dar se pare ca vremea nu ne ajuta. deocamdata suntem pe "standby" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 daca se amana pe sapt viitoare merg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi4u Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 pai si cand aflam si noi sigur ca astia la meteo zic ca o sa fie frumos sambata si duminica io nu mai am rabdare as pleca de azi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 ingrosh si io randurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate