Sari la conținut

Honda Transalp & On-off`road Lovers !


Lutzifer
 Share

Postări Recomandate

nu am inteles de ce va-ti dus cu masina si ati pus motoarele pe remorca, care e farmecul iesirii ?

Mah omu lu' Dzeu. Ce era sa faca cu crossu de 49 cmc??? Mergeai tu pe el sau trebuia sa il ia careva in spinare?:))=)) Cred ca de data asta intr-adevar scrii numa sa aduni posturi asa cum ziceai tu de altu:))=))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 2,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu incepeti si aici cu prostiile :D

Da, asa-i cum zice Zsolt... Stefan trebuia sa iasa la plimbare cu baiatu cu KTM`uțu. Asa ca mi-a propus si mie sa merg cu ei, a zis ca punem motoarele pe remorca si ne plimbam pe acolo.

Cam asta ar fi :bigstar:

 

Continuarea PART 2 , TemeÂşeÂşti Âşi Julița!

 

Am continuat sa ne plimbam prin imprejurimi, sa o luam pe drumuri forestiere, sa trecem prin apa... dupa ce ne-am saturat am facut bagajul, am adunat corturile, am pus motoarele pe remorca (doar Tenere-ul si KTM-ul) si am plecat spre Julița. Stefan a lasat masina in benzinaria din Julita, am dat motoarele jos de pe remorca si am plecat din nou la plimbare pe traseul Julița - Gurahonț. Avand in vede ca a fost cu noi si baiatu cu motoriÂşcu mic, nu am mers foarte mult... doar vreo 15 km si mergeam cu 40 la ora :moto: Ne-am plimbat cat ne-am plimbat, am ajuns si la locul ala fain de campare cu foisorul de lemn pe unde am mai trecut si in primavara. Am iesit din nou pe Valea Muresului si am zis ca venim inapoi cu masina in acel loc. Dar era putin aiurea ca trebuia ocolit prin sat pe drumuri rele pentru ca se lucra la ceva podeț in Julița. Am plecat cu Stefan putin prin recunoastere sa vedem pe unde am putea campa prin zona si sa facem un gratar. Intr-un final dupa vreo o ora de invarteala pe drumuri prafuite, asa a fost sa fie ca sa ajungem totusi la locul cu foisorul. Am inceput sa adunam lemnele, sa facem focu... intre timp am mers inapoi in Julita dupa motorul lui Stefan (ne-am tot plimbat). Am mancat bine, am facut cateva poze pe night si ne-am pus la somn. Dimineata am fost treziti de niste baieti care au venit la defrisat cu drujbele, topoare, cai. Din pacate saracii cai "trageau greul" ca erau cam chinuiti, batuti :( In jurul orei 9:30 am plecat de acolo spre casa.

A fost o tura frumoasa, interesanta, vreme foarte placuta, m-am/ne-am simtit bine!

 

PART 2

 

IMG_4089.JPG

 

IMG_4091.JPG

 

IMG_4097.JPG

 

SL379742.JPG

 

SL379747.JPG

 

SL379755.JPG

 

SL379777.JPG

 

SL379783.JPG

 

SL379787.JPG

 

SL379795.JPG

 

IMG_4105.JPG

 

SL379811.JPG

 

SL379818.JPG

 

SL379839.JPG

 

SL379844.JPG

 

SL379847.JPG

 

SL379848.JPG

 

SL379853.JPG

 

SL379855.JPG

 

SL379856.JPG

 

Later Edit: 19.Aug.2011 , Ora:15:42

 

Imediat plecam in tura moto. Asteptam dupa CuCun care a facut un plan/program si el nu se tine de el :kick: Trebuie sa plecam in jurul orei 14:00, acuma plecam in cel mai fericit caz in jurul orei 16:00.

Traseul o fi de vreo 9 zile, aprox 2300 km prin Romania - Serbia - Munte Negru - Croatia - Ungaria - Romania.

 

Participanti: Eu , Atti cu Moni , Ovi (Picaso_ss) si Ovi (CuCun)

 

Ne mai auzim de pe drum, poate!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu incepeti si aici cu prostiile :D

Da, asa-i cum zice Zsolt... Stefan trebuia sa iasa la plimbare cu baiatu cu KTM`uțu. Asa ca mi-a propus si mie sa merg cu ei, a zis ca punem motoarele pe remorca si ne plimbam pe acolo.

Cam asta ar fi :bigstar:

 

Lasa-i... viata e greu, ca stii tu ca ie deshtaptz tata lumea :glare:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Am ajuns pe la ora 22:30 (ora Romaniei) la Marea Adriatica din Munte Negru. Suntem campati la campingul Safary Beach din Ulcinj. Pana acuma avem facuti aproape 800 km din cei aprox 2300.

 

Prima noapte am campat in Lazarevac, in Serbia. Am stat la Hotel VIS cu 11 euro pe noapte de pers. Camera ok,cu baie, TV, Clima, totu fain.

 

A doua zi am ajuns pana in Munte Negru, am stat campati chiar in Canionul TARA, sub pod. Locatie foarte tare! Am platit 2 euro de pers si 3 euro de cort. Munte Negru e tara foarte frumoasa, drumuri faine, bune, peisaje superbe, oameni calumea, preturi accesibile, imi place :D

 

A treia noapte ii asta unde suntem acuma. Maine pe lumina sper sa vad mai mult... acuma ii bezna si cam mult praf. Ii numa nisip peste tot, cativa pomi si cate un fir de iarba. Aici intentionam sa stam 2 zile, dupa care mergem mai departe pe coastra spre Croatia.

 

Am uploadat cateva poze (chiar putine, stiu) aici la Img. calatorii pe 2 "roate"!

 

Later Edit: 22.Aug.2011, ora 18:50

Azi am facut baie, si am stat la plaja (la umbra) toata ziua. De dimineata am mers pe plaja de la campingul unde suntem cazati.

 

Dar la putin timp am plecat la vreo 6-7 km la niste plaje cu stanci. Acolo a fost foarte frumos si spectaculos.

 

Cateva poze gasiti la linkul de la calatorii pe doua roti!

 

Later edit: 22.Aug. , Ora: 23:22

 

Acuma spre seara am fost la o plimbare pana in orasul vechi din Ulcinj, la castel. Am facut cateva poze si niste cumparaturi pentru maine dimineata cand plecam din Muntenegru in Croatia spre Dubrovnik pe undeva!

 

Poze AICI!

 

Am reusit sa fac azi noapte primu SlideShow Video. Sper ca in curand sa apuc sa pun si din poze si ceva povestire. :)

 

http://www.youtube.com/watch?v=oqxub1K8sQc

 

Later Edit: 30.Aug. Ora 18:23

Ca sa reiau putin totul cu o mica introducere si recapitulare din primele zile, mai exact mai jos gasiti povestirea exact cat tine slideshow-ul PART 1.

 

Am ajuns cu bine acasa, fara nici un eveniment neplacut (mai putin lui Ovi “CuCun”) o mica defectiune sa o numim asa, dar detaliile la timpul lor.

 

Inainte de plecare:

Eu am cautat pasager pentru aceasta tura ca nu aveam bani suficienti asa de unu singur. Am calculcat de acasa ca ar trebui in jur de 200 euro benzina, pana intr-o 100 de euro cazarile, cam 50 de euro de papa si vreo 50 de euro alte cheltuieli. Am zis ca as reusii poate si din 350 euro sa ma scot. Dar, am tot cautat o persoana care sa vina cu mine si sa plateasca aprox jumatate la benzina si cheltuielile lui/ei. Intre timp, am gasit cam 3 persoane care au fost tentati si erau sanse sa vina. In penultima zi, adica Joi 18.Aug aflu ca defapt erau mai mult zvonuri si ca nu o sa am pasager. Asta cam rezulta faptul ca eu stau acasa si voi viziona pozele facute de cei care merg. Am fost foarte dezamagit si trist cateva ore, pana am zis ca orice ar fi si oricati bani trebuie sa imprumut, eu acasa nu stau. Daca acuma nu ma duc, cine stie cand mai apuc. Am vorbit cu Atti (fratele meu) si l-am rugat sa ma ajute cu banii ce imi lipseau sa imi permit sa vin si singur pe motor, fara ajutorul financiar al pasagerului. Cand am vazut ca visele au devenit realitate mi-am revenit instant moral si am fost mult mai bine. Nu m-am ocupat prea mult cu facutul de bagaje in acea zi pentru ca am stiut ca Vineri plecam undeva in jurul orei 14:00.

 

19.August.2011 , Arad(RO) – Lazarevac (SRB) = 290 km

Ma trezesc pe la ora 7:00 pentru ca aveam de mers cu motorul unei cunostinte la ITP. La 7:20 plec de acasa, ajung la 7:40 la statia ITP , astept mult si bine pan ape la 8:20 ca nu a venit omul la 8:00 cand trebuia sa isi inceapa programul, intre timp vorbesc cu un baiat motociclist din Siria si uita asa trecea timpul. Pana la urma vine omul, intru primu, isi face treaba, totul merge foarte repede pentru ca trebuia doar reverificare si plec spre casa. La ora 9:00 is acasa si ma apuc incet de bagaje. Pregatesc cortul, sacul de dormit, haine subtiri si groase, oale, primus, acumulatori, cabluri, etc.

Pe la ora 11-12 incep sa fiu nerabdator si vreau sa plec… eram gata cu totul, Atti la fel. Il sun pe Ovi (Picasso_ss) spune ca si el ajunge acasa din oras cu ceva treaba si se apuca de impachetat si pana la ora 14:00 ii gata. Asa s-a si intamplat, toti eram gata, asteptat dupa Ovi celalalt (CuCun) sa apara ca se apropia ora plecarii (teoretice). Ca intr-un final sa aflam ca el inca la ora 14:00 e la lucru. Face el ce face, reuseste sa plece de la lucru, merge repede acasa, isi face bagajele si ajunge la noi pe la ora 16:15. Nu stam prea mult pe ganduri si plecam la drum cu oprire la iesire din Arad pentru a alimenta. Bagam plinul si o luam spre Timisoara. Parcurgem relative repede acei 50 km, in vreo 35 min. Ajungem in centrul Timisoarei, o caldura infernala… la un moment dat CuCucun trage pe dreapta ca vrea sa schimbe bani. Ma opresc cu el in fata garii de Nord, Atti si Ovi merg mai departe si ne asteapta la umbra undeva. Pana stau eu pe marginea drumului in caldura aia mare, ma pun sa studies motorul. Atuci vad ca vrea sa cada sticla de la semnalizare stanga, spate. Ajunge CuCun la motoare, il intreb de banda de izolat dar nu are la el. Cum dam de Ovi si Atti la iesire din TM, ii intreb daca n-au banda… avea Atti, lipesc cu doua dungi sticla si plecam mai departe. Am pierdut cam 30 min cu trecerea prin TM. Am mers in directia Deta – Moravita unde am trecut si vama.

Eu avand pe casca camera de filmat, nici bine nu intru in vama ma i-a nenea vames la rost si la intrebari: ca ce fac? Il filmez? Ca stiu ca nu am voie in vama? Pana ii explic la om ca nu filmez in vama, ci doar pe drum, etc… i-am aratat ca e aprins becul verde (de stand by) si nu cel rosu (de REC). Pana la urma il conving, se uita la bulletin si imi ureaza drum bun. Dupa cateva sute de metri ajungem din nou in vama, dar cea Sarbeasca. Aici stam putin la coada, cam 10 min. Arat buletin, asigurare si mergem mai departe.

Imediat dupa vama ne-am oprit sa schimbam niste bani, ca nu aveam Dinari. Din pacate nu a fost deschis schimbul valutar de care steam noi, asa ca am mers mai departe. Am luat-o pe directia Vrsac – Pancevo – Belgrad – pana in Lazarevac (290 km) unde am si inoptat. CuCun a facut rezervarile de acasa la Hotel VIS din centru orasului, de acasa am stiut ca este 12 euro de 2 persoane. Ajungem acolo, gasim Hotelul unu destul de saracacios ca astept pe dinafara, intram pe hol si dam de doamna receptionera. Incepe discutia si negocierile. Pana la urma aflam ca cu tot cu reducere (adica fara mic de jun) ne costa 11 euro de persoana. Facem putin ochii mari, ca nu prea ne convine dar cum nu prea avem de ales platin si asta basta. Ajungem sus pe scari pana la etajul 3, camera 305 unde am stat eu si dau de o camera frumoasa, ingrijita cu aer conditionat, TV, dus, totul la locul lui. Facem toti o mica evaluare si vedem ca pana la urma e ok pretul asta si ne impacam cu idea. Ne punem sa facem o baie, sa mancam si coboram pentru a face cateva poze pe night si pentru a bea o bere (bautorii de bere ca eu nu beau). Se face destul de tarziu, ora 23:00, suntem si obositi de la drum si de la stresul cu asteptatul. Ne punem la somn…

 

20.August.2011 , Lazarevac (SRB) – Canionul TARA (Muntenegru) = aprox 270 km

Dimineata in jurul orei 8 si ceva trezirea, facut un dus, adunat treburile din camera, mancat rapid ceva si afara cu noi. Am facut cateva poze pe lumina in zona, ne-am impachetat motoarele si am plecat la drum.

 

Din Lazarevac am luat-o spre Cacak pe natioanla, dar numa pana intr-un punct. La un moment dat era o variant ape un drum judetean, cum stateam bine cu timpul si vroiam drumuri faine, am luat-o pe acolo. Intr`adevar… serpentine, drum virajat, calitativ ok, peisajl frumos. Ajungem in Uzice unde facem o pauza de mancare. Ovi cu CuCun au mancat plescavita, eu cu Atti si cu Moni am mancat din pachetul de acasa un salam, ardei, castraveti, ei o conserva de fasole, ciocolata, banane. Cu burta plina plecam lejer la drum, ne indreptam spre granita cu Muntenegru. Trecem prin Nova Varos si la 50 km dam de granite. Se trece foarte lejer cu buletinul, in maxim 10 min am trecut. CuCun avea in plan sa ajungem in ziua aia pana in Zabljak, dar cand am dat de Canionul TARA si am vazut frumusetea locului, am zis HOOO! Aici stam… in timp ce faceam poze am vazut undeva sub pod un mic AutoCamp. Defapt era un camping pentru cei care vroiau sa faca Rafting pe raul TARA. Hotaram la comun sa ramanem acolo, si cautam drumu de coborare. Era un drum ingust, cu inclinatie destul de mare pe alocuri, curbe stranse, mult pietris, nisip… a fost distractive pana jos. Intrebam de prêt, ne spune o gagica ca e 2 euro de persoana si 3 euro de cort, pentru motoare nu platim. Ii spunem ca e ok, ne arata unde sa punem corturile… unii am inteles, altii nu :D . Atti cu Ovi si CuCun sau dus la o bere la terasa campingului, eu m-am pus pe facut poze pe night, pentru ca deja se intunecase afara. Am juns pe la ora 21:00. Nu am mai stat mult si somn…

 

21.August.2011, Canionul TARA (Mujntenegru) – Ulcinj (Muntenegru)

Dimineata incepe bine, vreme frumoasa, aer curat. Ne punem sa mancam ceva, adunam corturile, facem bagajele si incepem urcarea interesanta pana sus. Eu plec primu sa pot film ape restu de sus in timp ce urca. Atti vine al doilea… CuCun al treilea… si Ovi ultimu ca ramas 5 min in camping ca avea o treaba de rezolvat… il chema natura. Pana ajunge si Ovi, mai tragem niste poze. Cand dam sa plecam de acolo, hopa ca la CuCun face figure motorul. A pornit perfect si in cateva secunde s-a oprit. A mai dat la automat, nimic. L-am impins, a luat-o… a mers cativa metri si iara s-a oprit. Iara l-am impins, a luat-o din nou si i-am zis sa o i-a inainte sa-i dea putin gazzzz ca sigur ii bai cu benzina si s-o fi infundat ceva. Dupa nici 1 km, dam de CuCun pe marginea drumului, oprit. Nu a mai vrut in nici un fel sa porneasca. Primu lucru, i-a scos bujia cu chiu cu vai ca era cam stramt locu si motorul cam cald, ce sa vezi… ață la bujie. Toti bucurosi ca asta era problema, curate bujia si o baga la loc. Da la automat, nimic. Hmm, are Ovi la el o bujie noua, o baga pe aia., nimic. Hmm suspect. De ce nu se alimenteaza. Incepe el si desface fortune de pe la filtru de benzina, sulfa/trage, face tot ce ii sta in putinta. Intre timp s-au mai oprit si alti motociclisti sa vada ce ne pot ajuta, evident ca nu puteau face nici eu nimic. Se pune si da telefoane in Romania la mecanici, ala spune ca mai mult ca sigur e pompa de benzina, a pus contactul si trebuia sa faca un zumzait la pornire, pompa nimic… tacea ca si cacatul in iarba. Clarrrr… e pompa. Dupa vreo 2 ore bune de stat pe marginea drumului se i-a decizia ca eu cu Ovi sa mergem pana in prima localitate, adica Zabljak si sa cautam ajutoare, o platforma ceva pana unde dam de un service, mecanic.

Erau 22 de km pana in Zabaljak, un drum splendid pana acolo, numa serpentine. Cand ajungem, hopaaaa ca e defapt un satulet de munte, numa cu cateva cabanute rasfirate, cate un hotel si cam atata. Am vazut o platforma la ceva hala, dar fiind Duminica nu era nimeni, pustiu. Pana la urma ma opresc la ultimo hotel din Zabljak, si Ovi vorbeste cu receptioneru, spune ce s-a intamplat, de ce am avea nevoie si omu se intereseaza si incearca sa ne ajute. Ii spunem ca avem nevoie de transport pana intr-un punct unde dam de un om care se pricepe si poate remedia problema. Face rost de un microbus, scoate scaunele din el si pleaca cu Ovi dupa motor. In 45 min se intorc, lasa motorul in parcarea hotelului si asteptam mecanicul (pe nume GORAN). Ni s-a spus ca este in zona un tip foarte priceput, daca el nu poate repara motoru nu are cina sa-l mai ajute in zona aia. In cateva minute apare omu, se pune pe desfacute, pe verificate, desface pompa de benzina si gaseste un papuc de la un fir rupt. Numai facea contact. S-a dus sa faca rost de un papuc, il schimba, pune contactu si pompa de benzina glasuieste “ zuuummmm”, perfect. In cateva minute a pornit si motorul, ne-am si impretenit cu omu, foarte de treaba si gata sa ajute. Il intreaba cat il costa, el spune cat vrea. CuCun a zis ca-I da 10 euro, pana la urma l-am convins sa ii dea 20. Plus 50 euro pentru transport cu masina. Cu 70 euro a rezolvat problema si ne-am continuat drumul. Am plecat din Zabljak pe la ora 17:00. Am tras tare sa ajungem in Ulcinj.

Am avut 130 km pana in Podgorica, intre timp ne-am oprit sa mancam o lubenitza (pepene verde) pe marginea drumului.

Am coborat pana la BAR, trecand printr-un tunnel foarte lung… unde am platit si 2,5 euro. Din Bar am mers la Ulcinj care se afla la 30 km. Deja era noapte de mult timp, si trebuia sa gasim camping. Nici bine nu intram in statiune, se i-a un nene cu scooteru dupa noi si dai si clacsoneaza. Din cauza traficului ne-am oprit, atunci omu a venit la noi si a zis “ camping, camping”. Il zic ca da, cautam camping ieftin. El zice, ieftin da… 5 euro de persoana tot inclus: motor, cort, dusuri, current, net, plaja la 20 m, etc. Acceptam oferta omului sin e duce la Camping Safari Beach. Era chiar in capatul celalalt la iesire din Ulcinj. Ajungem, ne arata vreo 2-3 locuri unde putem pune corturile, platim si ne

ducem pana la apa sa facem o baie ne intuneric. Doar CuCun s-a bagat, ca era tare rece apa si mie nu mi-a mai venit sa intru, doar pana la genunchi.

Dupa ce am revenit la corturi ne punem la laptop daca tot avem net. Asta a fost prima zi cand am dat de net. Am scris putin ce si cum si ne-am culcat.

 

22.August.2011, Ulcinj (Muntenegru)

Ne trezim, stam putin si directia baie in mare, sa o vedem si pe lumina. Nisip foarte fin, apa mica si foarte rece. Intrai multi metri si apa tot pana putin peste genunchi. Stam cam 30 min la apa si hotaram sa plecam in celalalt capat al Ulcinjului unde stie Ovi un loc fain, o plaja cu stanci. N-am stat mult pe ganduri si am plecat. Era cam al 10 km de camping. Am facut cateva ore baie, am stat pe acolo la plaja, am ascultat muzica. Ni s-a facut foame, am dat o fuga la un magazine alimentar si am mancat bine 3 persoane cu 5 euro. Meniul de baza: Paine proasata, salam feliat foarte bun, iaurt de fructe, banana, piersici, inghetata. Am revenit la baie, am stat inca putin si am plecat de acolo la camping. Am stat de pe la ora 16:00 pana pe la 19:00 in camping.

 

Cateva poze:

SL379939.JPG

 

SL379947.JPG

 

SL379972.JPG

 

SL370013.JPG

 

SL370038.JPG

 

SL370074.JPG

 

SL370081.JPG

 

SL370103.JPG

 

SL370117.JPG

 

SL370134.JPG

 

SL370150.JPG

 

SL370164.JPG

 

SL370183.JPG

 

SL370186.JPG

 

SL370187.JPG

 

SL370198.JPG

 

SL370207.JPG

 

SL370228.JPG

 

SL370243.JPG

 

SL370281.JPG

Editat de Lutzifer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bah, mai bine iti dadeam mobra mea la tura decat sa vad poza asta pe forum. Tot repari la capra aia dar degeaba. Eu nu m-as incumeta sa merg cu ea undeva. Data viitoare sa-ti iei si pistolul de lipit cu tine. In final bine ca s-a sfarsit cu bine!

post-23049-0-25439000-1314736433_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SL370281.JPG

 

 

in loc sa scrii pe fiecare poza cu rosu lutzifer transalp si alte cele mai bine scriai pe unde ai fost...

unde e facuta poza..parerea mea :)

 

toate cele bune!

Editat de ar88rol
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in loc sa scrii pe fiecare poza cu rosu lutzifer transalp si alte cele mai bine scriai pe unde ai fost...

unde e facuta poza..parerea mea :)

 

toate cele bune!

:D am scris putin mai sus, unde am povestit primele 3 zile. Si am pus pozele in ordine, daca studiezi putin iti dai seama cam de pe unde is pozele.

De exemplu asta ultima e din Ulcinj (Muntenegru), la acea "plaja" cu stanci...

Daca intri la Imagini Calatorii pe doua roti, la topicul deschis acolo o sa vezi pe prima pagina ca am scris chiar cand eram in tura si am pus si ceva poze.

Ideea ii ca trebuie sa vrei, si sa te documentezi putin! :D Incerc sa fiu cat mai explicit si sa pun detaliat :bigstar:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in loc sa scrii pe fiecare poza cu rosu lutzifer transalp si alte cele mai bine scriai pe unde ai fost...

unde e facuta poza..parerea mea :)

 

toate cele bune!

Mai butoneaza si tu si vezi ca se scrie despre excursie. Ia de aici ca n-ai servici... /index.php?/topic/667625-si-am-plecat-afara-pe-sfarsit-de-vara/page__gopid__2940234#entry2940234

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bah, mai bine iti dadeam mobra mea la tura decat sa vad poza asta pe forum. Tot repari la capra aia dar degeaba. Eu nu m-as incumeta sa merg cu ea undeva. Data viitoare sa-ti iei si pistolul de lipit cu tine. In final bine ca s-a sfarsit cu bine!

ai vazut tu BMW sa mearga intr-o calatorie cap coada fara nici un defect?

Pentru toate celelalte exista HONDA :smoke:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Continuarea...

 

Slide PART 2!

 

22.August.2011, Ulcinj (Muntenegru)

Ne trezim, stam putin si directia baie in mare, sa o vedem si pe lumina. Nisip foarte fin, apa mica si foarte rece. Intrai multi metri si apa tot pana putin peste genunchi. Stam cam 30 min la apa si hotaram sa plecam in celalalt capat al Ulcinjului unde stie Ovi un loc fain, o plaja cu stanci. N-am stat mult pe ganduri si am plecat. Era cam al 10 km de camping. Am facut cateva ore baie, am stat pe acolo la plaja, am ascultat muzica. Ni s-a facut foame, am dat o fuga la un magazine alimentar si am mancat bine 3 persoane cu 5 euro. Meniul de baza: Paine proasata, salam feliat foarte bun, iaurt de fructe, banana, piersici, inghetata. Am revenit la baie, am stat inca putin si am plecat de acolo la camping. Am stat de pe la ora 16:00 pana pe la 19:00 in camping.

 

Cand s-a lasat soarele am plecat la plimbare si la pozat prin centru vechi, la castel. Am facut cateva poze faine pe night mode, ne-am urcat pana sus pe cetate si am mers in camping sa ne odihnim ca ziua urmatoare trebuia sa plecam mai departe.

 

23.August.2011, Ulcinj (Muntenegru) – Zaton (Croatia) = 200 km

Dimineata ne-am facut bagajele, am adunat lucrurile si ne-am pornit la drum pe la ora 10:30. Nici bine nu iesim din Ulcinj, la cativa kilometrii Ovi (Picasso_ss) ramane fara benzina. A trecut pe langa vreo 2 benzinarii, stia ca e pe rezerva dar a preferat sa se i-a dupa CuCun ca este peco imediat la vreo 12 km. Se pune Atti si scoate de la el jumatate de litru, noroc cu un om care era prin zona sin e-a dat un furtun cu ce scoata. Intretimp ce noi eram pe langa motor, acel nene a venit cu o sticla de 2L de benzina si i-a oefrit-o lui Ovi. El nu a vrut sa accepte ca zicea omu ca benzinaria e la vreo 400m mai in fata. Pana la urma totusi a mai bagat cam jumatate de litru si de la om. L-a intrebat cat il costa, la care omu s-a ofticat si s-a suparat pe el… s-a simtit jignit ca nu a vrut sa accepte benzina de la el si ca a vrut sa-i plateasca, cand omu a vrut sa-l ajute de buna voie. Pana la urma reusim sa pornim motorul inpins, ca era tot secat cum s-a terminat benzina. Se baga in benzinarie, face plinul si mergem mai departe. Am trecut din nou prin Bar si tot inainte pe coasta pana la Budva.

La mica distanta de aici ajungem in zona golfului Kotor, unde dam de niste serpentine si priveliste foarte frumoasa in spatele nostru. Cand incepi sa intri in golf, te asteapta un drum foarte ingust si casute din piatra, totul intr-un stil foarte vechi. Apa foarte curate si plin de plaje micute doar pentru cateva persoane. La una din ele ne-am oprit si noi la baie, am facut doar eu cu Atti ca restu nu au vrut. In 15 min am rezolvat si cu baitza si am plecat mai departe. Am facut o mica pauza la cetatea Sveti Ivan, ne-am plimbat prin centrul vechi si am fost tentati sa urcam acele 1300 de trepte sau cate is pana sus la cetate. Dar ne-am razgandit foarte repede ca afara era o caldura de nu cred ca rezistam nici unu provocarii!

Am plecat spre granite cu Croatia, am trecut vama la putini km dupa Herceg Novi. Am stat si aici cam 10 min pana ne-a verificat actele. Dupa primii km de mers la Croati, apare un motor in spatele meu, un KTM cu un tip mare pe el. Vine asa in coloana cu noi cam 2 km dupa care vine langa mine si spune: “Vorbesti romaneste?” Eu zic DA. El zice: si eu, hai faceti o pauza ca sa stam putin de vorba. Eu ii spun ca ok, da trebuie anuntat pe cel din fata ca eu eram ultimu. El in momentu ala ii da gazzz si il opreste pe CuCun. Ne spune ca vrea sa stam de vorba la un suc. Ne oprim la vrep 2-3 km la prima terasa pe marginea drumului sin e face el cinste cate un suc, o cafa, fiecare ce vrea sa bea. Incepem sa povestim si ne spune ca el a plecat din Romania cand avea 17 ani, a plecat in Danemarca cativa ani, dupa s-a mutat in Germania si acuma locuieste inca tot acolo. Lucra la mecanic auto, etc…. si ca a vazut numerele noastre de inmatriculare ca is de ARAD, si el defapt e nascut in Arad. Deci, lumea e mica! Am stat cam o jumatete de ora buna cu el de vorba si am plecat spre Dubrovnik unde am vrut san e cazam. La masa in timp ce povesteam am zis ca o negociem noi pretu de cazare si cautam eventual ceva camera unde ne bagam toti 5, si dam pana in 30 euro de toti. Cand ajungem aproape de Dubrovnik, un nene vine si ne spune de cazare, ca are apartament si ca pentru noi 5 ar fi super oferta cu 100 euro. Cand am auzit ce preturi is pe acolo, ne-am luat si am plecat mai departe cu pretextul ca vrem sa stam in Dubrovnik. Gasim un camping chiar in centru lui, ne interesam de preturi si ne spune ca ar fi 97 de euro pentru toti. 5 persoane, 4 motoare si 3 corturi. Uhhh, pretu de apartament. Nu-i bine asa… ce sa facem, ce sa facem. Am zis ca ne intoarcem 30 km si mergem in campingul unde statea Aradeanul nostrum neamt. Dupa aia am zis ca nu-i bine nici asa, hai sa mai mergem in fata si in nici un caz nu inapoi. Am plecat din Dubrovnik si la 12 dupa el, in localitatea Orasak am gasit pe dreapta un camping. Ne spune pretul pentru toti si aici ii 27,5 euro. Mna asa mai merge. Am platit 5.5 euro de persoana. In seara aia nu am mai facut mare lucru si ne-am culcat ca am ajuns oricum foarte tarziu.

 

24.August.2011, Orasak (12 km de Dubrovnik) – Croatia

Cum ne trezit, mancam rapid ceva si ne pregatim sa mergem la baie. A trebuit sa coboram un drumulet foarte abrupt si virajat, pe unde abia urcau masinile. Pe jos faceam cam 10-12 min pana la plaja si in sus cam 15 min. Cand ajungem la apa, ne asteapta o priveliste foarte frumoasa, o plaja tare variata. Cu stanci, cu umbra, cu soare, cu un dig de neton, cu locrui faine de sarit, cu multe barcutze “parcare” aproape de mal, cu apa curata ca lacrima, totul era perfect. Am stat cateva ore acolo, dupa ne-a luat foamea si am plecat la cumparaturi la un magazin din zona. Dar inainte de asta am mai stat putin in camping pana au mers ambii Ovi la plimbare sa caute un hotel ceva unde pot schimba bani, ca aveam numa euro. Am facut mici cumparaturi ca totul era foarte scump, si ne-am intors inca o ora la baie.

Cand a inceput sa apuna soarele eu cu ambii Ovi am plecat in Dubrovnik sa ne plimbam, sa facem poze, sa vizitam una alta. Prima oara am urcat intr-o localitate mica deasupra Dubrovnik-ului, in Bosanka. De acolo am facut poze tare faine. Dupa ce am coborat am mers sa vizitam cetatea Crkva. Ne-am plimbat pana ne-a luat foamea si pe la ora 11 am fost in camping, am mancat si ne-am culcat.

Am stat in campingul asta 2 nopti si am platit 11 euro de persoana = super pret!

 

Pauza de masa la alimentara! (Ulcinj)

SL370306.JPG

 

La iesire din campingul Safari Beach! (Ulcinj)

SL370313.JPG

 

Centru vechi, langa cetate, pe faleza! (Ulcinj)

SL370354.JPG

 

Dimineata inainte de plecare, in camping! (Ulcinj)

SL370384.JPG

 

Aici a ramas Ovi fara benzina!

SL370399.JPG

 

Ceva insulitza ...

SL370410.JPG

 

SL370415%252520mod.JPG

 

Spre Golful Kotor!

SL370419.JPG

 

Pauza de baie in Golful Kotor!

SL370458.JPG

 

Casutele din piatra...

SL370465.JPG

 

Vama dintre Muntenegru si Croatia!

SL370528.JPG

 

Cu Aradeanul neamt...

SL370532.JPG

 

Apus in apropiere de Dubrovnik ...

SL370546.JPG

 

Podul de la iesire din Dubrovnik!

SL370570.JPG

 

Campingul din Orasak unde am stat cu 5,5 euro de persoana.

SL370591.JPG

 

Coborarea la plaja!

SL370606.JPG

 

Plaja...

SL370627.JPG

 

Un "vaporas" la intrare in Dubrovnik

SL370636.JPG

 

Dubrovnikul vazut de sus...

SL370656.JPG

 

Cu Ovi in centru vechi din Dubrovnik...

SL370683.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ai vazut tu BMW sa mearga intr-o calatorie cap coada fara nici un defect?

Pentru toate celelalte exista HONDA :smoke:

QUE? ce tat vorbesti acolo,ficior? Rotaxu' lu' cucunu' nu-l baga la instrumente de clasa :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma tovarashi, cand o sa aveti si voi bagati 11 mii si ceva anul asta, mai discutam...

 

Si ca si defecte mi s-a "belit" doar pompa de apa de cand am motorul(ceea ce era de asteptat si e cunoscut la aceste motoare). Asta, cu contacul de la pompa de benzina eu cred ca de datoreaza cocalurilor pe care eu ii frecventez. Spre deosebire de voi, orasenii... Daca frecati numai orasul, drept e ca daca se stirca ceva nu afla nimeni, ca deh, il duc si impins pana acasa

Si stiti ceva..."it's part of the business", nu-ti place, fa altceva

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma tovarashi, cand o sa aveti si voi bagati 11 mii si ceva anul asta, mai discutam...

 

Si ca si defecte mi s-a "belit" doar pompa de apa de cand am motorul(ceea ce era de asteptat si e cunoscut la aceste motoare). Asta, cu contacul de la pompa de benzina eu cred ca de datoreaza cocalurilor pe care eu ii frecventez. Spre deosebire de voi, orasenii... Daca frecati numai orasul, drept e ca daca se stirca ceva nu afla nimeni, ca deh, il duc si impins pana acasa

Si stiti ceva..."it's part of the business", nu-ti place, fa altceva

Lasa omu' nu te ambala, nu-i stres Tibi...noi nu furam si pe langa asta mai e o vorba veche: GURA BATE poponeata...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

LASATI CONTRADICTIILE SI HAIDDETI LA O TURA ENDURO !!!

 

 

 

 

Duminica 03 septembrie ,

 

4 VARFURI DE PESTE 2000 METRII : in Muntii Sureanu - Carpatii Meridionali

 

- Varful lui Partu - 2130 metri

- Varful Ausel -- 2009 metri

- Varful Sureanu - 2059 metri

- Varful Cârpa -- 2011 metrii

 

- Cu aceasta ocazie , vom parcurge si un drum paralel cu Transalpina , dar Enduro , vom vizita si niste stane de oi , etc.

 

 

Plecarea si sosirea va fi la Sebes la Mihai1963 !!! Ora ramane sa o stabilim de comun acord !

Noi cei din zona Hunedoara , plecam din Deva spre Sebes !

 

Dupa regrupare la Sebes , urmeaza decolarea pe ,, acoperisul Romaniei ''

 

CINE VINE ???

 

DETALII aici : /index.php?/topic/667736-enduro-touring-adventures/#entry2941370

Editat de ACHIMOTO
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Continuarea... ultima parte!

 

 

 

25.August.2011, Orasak (Dubrovnik) – Split (defapt 10 km inainte de Split) = 200 km

Am plecat de dimineata de la camping, am lasat aceea plaja frumoasa in urma si ne-am indreptat spre o noua locatie. Am zis ca o sa cautam camping undeva in zona Split-ului, nu am vrut chiar in centrul lui. Sau inainte sau dupa el. Am luat-o incet la drum pe coasta aglomerata pe un soare arzator. Trecea prin Bosnia Hertegovina a fost foarte lejera, atata tot ca s-a aglomerat putin. Oricum nici aici nu am stat mai mult de 10-15 min in total.

Cum am stat foarte bine cu timpul, pentru ca in acea zi am avut relative putini km de facut, am zis sa gasim cazare mai devreme putin fata de alte zile si sa ne mai bucuram de baie. In jurul ore 15-16:00 ajungem aproape de Split, inaintea lui cu aprox 10 km. Din stanga drumului ne s-are in ochi o tablitza cu Auto Camp! Facem stanga si dam de un drum ingust inghesuit intre un fost atelier Auto si un mic cimitir. Ne intampina un baiat si incepe san e explice el cat ii de frumoasa plaja, si ca e foarte aproape, ca avem terasa chiar langa camping, ca sunt dusuri, current si ca nu e scump. Noi totusi il intrebam cat e pretul, el nu stie sa ne spuna dar o tine pe a lui ca nu e scump si sa ne parcam motoarele, san e facem lejeri ca o sa vina mama lui si ne v-a spune exact pretul. Noi insistam san e spuna pretul, asa ca merge si o cheama afara din casa pe maicasa. O batranica cu piciorul rupt care se chinuia sa umble cu o carja. Cum ne vede, “ooooo motociclistooo” si incepe sa ne turuie in vreo 3 limbi tot felu de nu am inteles nimic. Pana la urma ne face oferta de pret pentru 5 persoane, 4 motoare si 3 corturi. 200 Kuna sau 30 Euro. Se mai pune Ovi (Picasso_ss) de vorba cu ea un pic si la un moment dat zice: “Baaa, daca ii platim in euro, adica daca ii dam 30 de euro ne 10 inapoi.” Hmmm, noi cand auzim de super oferta ii zic repede la Atti sa scoata 20 de euro si sa-i plateasca pana nu se razgandeste. Scoate repede banii si merge la batranica sa-i dea. Ea cand vede 20 de Euro zice: Aaaaaa nuuuu 20! 30 de euro!! Noi toti stam sin e miram, pai acuma ati zis ca daca va dam 30 E, primim 10 inapoi. Si ea cu chiu cu vai ne explica ca daca ii platim in Euro, adica 30 de euro de toti… ne da rest 10 KUNA. Ca 30 E ii 210 Kuna. Ea o zis ca putem plati sau 200 de kuna sau 30 euro. Ne-o luat pe toti rasul, si pana la urma i-am platit in Kuna, 40 de kuna de persoana, vreo 6 euro.

Ne punem repede sa facem corturile, asa simple doar fara prelate de deasupra. Nu ezitam mult si mergem direct la o baie in mare ca era o caldura infernala. I-au ochelarii de apa a lui Ovi si intru in apa. Privelistea nu mi-a prea placut-o fata de zonele unde am mai fost pana acuma. Am dat de niste plante, alge ce or fi fost care erau cam dezgustatoare. Atunci am dat jos ochelarii si nu m-am mai uitat, am facut baie in continuare.

Dupa putin timp am zis ca mergem pe digul de beton la sarituri. Eu ii cer din nou ochelarii lui Ovi sa vad si pe acolo ce este. Eu i-au ochelarii, ii arunc in apa in fata mea si sar. Cand ma uit, nu-s ochelarii! Atunci mi-am dat seama ca defap s-au dus la fund. Upsss, probleme…. Cum scot ochelarii lui Ovi de pe fundul marii??? !!! CuCun chiar era si el cu mine in apa, cu ochelarii lui pe ochi, cu labele lui Ovi in picioare si studia ce este prin apa. Atunci il rog ca daca tot ii echipat, sa traga o fuga pan ape fundul marii. Incearca sa ajunga jos, nu reuseste. Hopaaa, apa ii cam mare… avea sigur 5 m. Mai incearca odata mai hotarat si reuseste. Ii returnez ochelarii lui Ovi si ne vedem in continuare de baia noastra.

Ei intre timp s-au pus la terasa de langa plaja la o berula, eu am mai stat intins pe patura, am mai facut o poza. Dupa un timp m-am alaturat si eu grupului bautor de bere, dar eu am luat doar o portie mare de cartofi prafiji, adica “pomfriti”. 10 kuna portia. Au fost buni, dar a cam scapat multa sare pe ei. In timp ce stateam noi la masa, apune si soarele. Facem o mica sedinta foto si video sa nu ratam asa ceva. Odata cu lasarea intunericului am inceput cu poze pe night mode si evident bautorii de bere si-au vazut de berea lor. Dupa cateva beri cumparate de la terasa, si-au dat seama ca defapt mai bine cumpara bere de la magazinul de peste drum si o beau pe plaja la 2 m de terasa unde bagau muzica buna. Zis si facut, am mers la cumparaturi, ei cu bere eu cu inghetata :D si am revenit pe plaja unde am stat ceva timp. Ambii Ovi au cam luat-o pe ulei cu imaginatia si vorbareala de la atata bere, dar ne-am simtit bine. Dupa aia somn…

 

26.August.2011, Split – Plitvice = aprox 290 km

Trezirea de dimineata, impachetat, mancat putin si la drum. Fiind ultima zi unde mai dam de mare, am zis ca trebuie neaparat undeva pe parcursul traseului de coasta pana la Zadar sa ne mai oprim la o baie. Ne-am tot dus, si ne-am dus pe o caldura greu de suportat. Pe alocuri era destul de bine, cam 33 de garde si se simtea briza marii. In alte zone atingea si 36-37 de grade si nu puteai nici sa respiri calumea. Am mai facut niste pause de mancare, de poze si in rest ne-am vazut de drum ca trebuia sa ajunge cat mai aproape de Plitvice.

Ultima baie o facem aproape de Zadar, un loc frumos, o trambulina de vreo 4-5m, apa curate, stanci frumoase. Dupa baie am mers si pana in campingul invecinat si am facut un dush sa ne spalam de sare.

Cum am iesit din Zadar am parasit coasta si ne-am asteptat ca in curand sa dam de temperaturi mai acceptabile. Din contra, s-a facut si mai cald si mai irespirabil. Am avut si 38-39 de grade. Ca sa ajungem la Plitvice trebuia sa tinem directia Zagreb. Dupa cativa km, dam de un drum ca in filmele americane, drum lung, intins, putin serpuind prin pustiu, cu niste plante caudate, in stanga noastra un munte imens pe care se chinuia sa-l strabata un drum plin cu tuneluri (gen ca si pe Transfagarasan inainte de Balea Cascada). Ne tot minunam de peisaj si imi doream ca drumul nostru sa duca pe acolo. Din pacate nu, am trecut de aceea zona… in schimb am dat de alta trecere peste acel munte, pe drumul principal. Dupa ce am coborat muntele, am dat de un drum foarte frumos virajat, peisaje frumoase, zona impadurita si insfarsit puteam merge si noi cu 90 la ora dupa atatea zile de coasta unde se mergeam cu 50-70 la ora. Odata cu asta, am inceput sa avansam vazand cu ochii si km treceau destul de repede. Pe cum ne apropiam de Plitvice, zona devenea tot mai muntoasa si mai impadurita. Cu toate astea inca era caldura destul de mare. Cauta CuCun un camping pe GPS cat mai aproape de Plitvice, si gaseste unu la 7 km inainte. Mergem pana acolo, vedem ca este vorba de un Auto Camp pentru masini rulota. Ne intampina doua gagicutze destul de țapene (cred ca de la aerul de munte) dar dragute. Intrebam daca putem sta cu cortul, ne zice ca nici o problema dar ii 10 E de persoana. Cam mare pretul pentru cort, dar asta e. Ne apropiam de zona turistica, plus ca nu prea aveam de ales ca vroiam sa stam si noi linistiti. Am avut tot ce ne-a trebuit: dushuri, current, net, ne-a stat la dispozitie si o bucatarie de vara. Odata cu disparitia soarelui care ne-a supraincalzit pe tot parcursul zilei, hopaaa… temperatura a scazut cam brusc la vreo 22 de grade. Pe la ora 21:00 deja erau vreo 20 de grade. La ora 23:00 17 grade. Pe la ora 1:00 cand ne-am culcat 15 grade. Numa bine ne-am putut baga in sacul de dormit, ca in ultimele zile era doar de decor.

 

 

 

 

27.August.2011, Plitvice – Virovitica (la 15 km de granita cu Ungaria) = aprox 330 km

Trezirea de dimineata ca se anunta zi lunga. Am trecut pe la supermarketul din zona pentru a manca bine de dimineata un corn, iaurt, banana, inghetata, etc si am luat-o in cautarea intrarii in parc. Dupa putin timp ajungem, intram in parcarea unui hotel sa isi schimbe CuCun bani. Pana atunci Atti vorbeste cu un tip de acolo care ii explica cum ajungem la parc, si ca este aici foarte aproape. Atti intelege una si noua ne spune alta. Dupa mici incurcaturi ajungem toti in parcarea de la parc. Pentru motoare este parcare libera. Ne punem san e schimbam, sa luam pe noi ceva lejer, sa vedem cum facem cu bagajele, unde le lasam. Pana la urma am lasat tot pe motoare: Casca, Ovi a lasat si geaca pe saua. Ce am avut mai de pret, am scos din geanta de rezervor si am bagat in lada din spate. Oricum portofel, camera video, aparat foto aveam la noi. Ne punem la rand, cumparam bilete, 110 kuna de persoana. Si studiem harta cu ce trasee se pot face. Noi alegem un traseu lung, de 4-6 ore, varianta H. Mergem pe jos pana in punctul ST2 acolo asteptam “trancariciu”, adica acel mijloc de transport, camionas cu 2 remorcutze. ! Noi l-am botezat “trancarici”. Asteptam cam 20 de minute pana vine urmatorul, ne urcam in el si pornit la drum. Ne ducea undeva sus in ST 4. De aici am inceput coborare perpedes, traseu de o ora jumate (noi l-am facut in o ora si 10 min) pana in P1 unde am asteptat vaporasul cam 20 min. Am luat vaporasul si ne-a plimbat cam 15 min pana in punctual P3. Acolo am facut o pauza de inghetata si am continuat pe jos printr-un canion micutz pana am ajuns la o cascada. De acolo am urcat pe jos niste serpentine si am ajuns in punctul ST 1. De aici am luat din nou “trancariciu” pana in ST 2. Am mancat un hamburgher si o portie de “pomfriti” (cartofi prajiti), total 35 kuna.

Ca o impresie si o parere personala despre parcul de la Plitvice: Odata merita vizitat!

E un parc frumos, dar nu e atat de wow pe cat se vehiculeaza pe net. E intr`adevar frumos organizat, amenajat, culoarea lacurilor e tare frumoasa. Eu sigur inca odata nu m-as mai duce. Din cate am vazut, se poate intra si fara bilet, ca defapt in bilet (acei 15 euro) se plateste transportul cu “trancariciul” si plimbarea cu vaporasul.

In jurul orei 16:00 plecam din parc si ne indreptam spre Karlovac. Intr-o parcare ne intalnim cu un nene care era plecat din Romania si s-a stabilit acolo. El ne spune sa mergem pe ruta: Inainte de Karlovac sa facem dreapta prin Glina – Sisak – Osijek. Cand ajungem in acel punct, vedem indicator cu toate aceste localitati si dam sa viram la dreapta. CuCun ne spune ca GPS-u lui il baga cu 5 km mai incolo la dreapta si sa mergem pe acolo. Nu prea ne convine ideea, dar mergem dupa el. Incepem si intram pe un drum fain virajat, asfalt bun. Dupa un timp se termina asfaltul si incepe offroad. Mergem asa niste kilometrii, pana la urma dupa vreo o ora iesim din nou in drumu principal in Gvozd. Traseu care putea fi parcurs in cateva minute. Ne continuam drumul si la lasarea serii facem si o baie intr-un parau foarte cald, dar de mica adancime. Acolo era strandul localitatii respective, nu retin numele. Atti cu Moni si cu Ovi (Picasso_ss) erau foarte pornit sa vina de acolo acasa direct, dar mai erau cam 450-500 km si era noapte.

Pana la urma hotaram la comun ca ne punem si cautam o pensiune sau un camping sin e oprim sa dormim, ca a doua zi sa mergem frumos acasa conform planului.

Mergem noi cat mergem, ne mai baga GPS-u iara pe tot felu de drumuri, intre timp incepe o furtuna de vant de am crezut ca a venit mai repede sfarsitul lumii de cat s-a prevazut. S-a facut un frig cumplit, batea vantu de ne muta de pe o parte pe alta a drumului. Mergem noi si tot mergem in noapte batuti de vant si rupti de frig, am dat si de ceva drum in lucru cu blocaje, am inconjurat… a fost o aventura.

Pe la ora 22:00 ajungem la 15 km de granita cu Ungaria la Barsc. Acolo vedem ca in localitatea Virovitica is niste pensiuni. Ne punem sa mergem pe la ele da nimeni nu deschide usa. Mai insistam noi la una din ele, si deodata apare o masina. Era proprietarul. Vorbim cu el si ne spune ca ii 30 de euro camera de 2 pers. Incearca Ovi sa negocieze cu el, ca-i dam 50 euro de toti 5. El ne zice ca nu-i bine asa, si ultimo pret e de 70 de euro. Mi s-a parut cam mult, dar avand in vedere conditiile si imprejurarile nu am avut de ales si ne-am cazat. Am bagat motoarele in garaj inchis si am urcat in camera. Era o pensiune tare frumoasa, intretinuta, moderna, foarte faina. Am facut un dush, am mancat si ne-am pus la film… era Blade 1 sau ce film… ala cu vampiri. Una doua am si adormit.

 

28.August.2011, Virovitica (Croatia) – Arad (RO) = 390 km

Dimineata nu am ezitat prea mult, ne-am luat frumos si am plecat spre casa. Inainte de vama am oprit la o alimentara sa isi cheltui toti Kunele ce le mai au. Am trecut ok si la vama cu Ungaria, ne-a intrebat de tigari si cafa da nu am avut asaceva. Am mers pe ruta Barcs – Pecs – Mohacs –Baia – Szeged – Arad. Aveam deja vreo 270 km facuti si a trebut sa alimentam. Ne oprim in Pecs la un MOL sau OMW, numai stiu exact. Intreb daca pot plati cu euro, evident nu! Ma duc cam 1 km pana la Tesco, schimb 20 de euro.. primesc pe ei 5240 de forinti. Bag benzina de 4900 FT. Drumurile la unguri is cam proaste in multe locuri. La intersectia din Mohacs care face stanga am reusit sa ne si pierdem unii de altii. Eu eram primu cu CuCun, Atti cu Ovi ultimii. Eu in sensul giratoriu cica as fi iesti pe alta directie, dar defapt era bine ca am ajuns in drumul principal in scurt timp, fara complicatii. Infine, eram eu si CuCun… Atti si Ovi nu-s mai. Ce sa facem, ce sa facem… asteptam cat asteptam si plecam. Am zis ca dam noi de ei sau ei de noi pe drum. Am hotarat sa mergem pana in sensul giratoriu unde trebuia sa facem dreapta spre Baia. Am zis ca daca ei is in fara sigur ne asteapta acolo, daca noi ajungem primii ii asteptam noi acolo. Noi am ajuns primii, in vreo 8 min ajung si ei si mergem mai departe spre Szeged. Trecem de Szeged foarte lejer, trafic redus, drum foarte prost.

Dupa Mako, in localitatea Apatfalva neo prim la un Gulyas. Este varianta supa, sin u varianta de ceaun unde este gros. Eu manc doar un Gulyas, restu baga la intuneric si cate o pizza. Cu stomacul plin o luam la drum ultimii 65 de km pana Acasa. Trecem lejer si de vama cu Romania si intr-o ora am fost acasa. Am ajuns in jurul orei 18:30-19:00.

 

Cam asta a fost aventura noastra de 9 zile, 2300 km, 4 tari. Am cheltuit 300 euro in total. 165 de euro benzina cu tot cu primul plin de acasa si ultimu plin cand am ajuns in Arad. 65 de euro cazarile pe 8 nopti, 15 euro intrare la Plitvice, si restul de 55 de ale gurii :D

Am avut consum intre 4.4 si 5.2% . Majoritatea au fost de 4.6%

 

Mie mi-a placut mult! Si mai vreau in Muntenegru neaparat, a fost cel mai frumos!

 

Mai multe poze puteti vedea pe Blog sau pe Picasa (e mai simplu de vizionat)

 

SL370761.JPG

 

SL370799.JPG

 

SL370815.JPG

 

SL370863.JPG

 

SL370867.JPG

 

SL370887.JPG

 

SL370894.JPG

 

SL370924.JPG

 

SL370965.JPG

 

SL370975.JPG

 

SL370980.JPG

 

SL370983.JPG

 

SL371011.JPG

 

SL371045.JPG

 

SL371070.JPG

 

SL371094.JPG

 

SL371152.JPG

 

SL371168.JPG

 

SL371190.JPG

Editat de Lutzifer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Continuarea... ultima parte!

 

....................

 

 

SUPERB DE FRUMOASA IESIREA VOASTRA .........BRAVO !!!

 

Oricum felul tau de a face poze si de a exprima totul in cuvinte , face ca cititorii , sa fie mai mult decat fericiti cand citesc povestile tale ......si in acelasi timp sa le fie ciuda ca nu au fost si ei !!!!

 

 

 

 

Duminica 04 septembrie ,

 

4 VARFURI DE PESTE 2000 METRII : in Muntii Sureanu - Carpatii Meridionali

 

DETALII aici : /index.php?/topic/667736-enduro-touring-adventures/#entry2941370

 

 

Cineva interesat de iesirea enduro , de Duminica ???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Maine, Duminica 25.Sept.2011 in jurul orei 13-14:00 se face o iesire pana pe Valea Cladovei la o frigare, iarba verde, un pahar de vorba. Cel mai probabil ne intalnim la BILLA pentru niste cumparaturi.

 

Daca aflu pana diseara ora exacta a intalnirii o voi posta aici. Inca nu stiu de pe acuma ca mai is unii care merg de dimineata prin piata sa beleasca ochii la una/alta. :rolleyes:

 

Later Edit: 25.Sept. Ora 10:27

 

Astazi la ora 14:00 la Billa din Micalaca. :bigstar:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai ca a fost super faina iesirea. Mi-a placut prajeala, vremea, drumul (scurt dar asta e cu vremurile astea kkcioase). Un slide ceva nu avem?:P

Avem si slide si poze, da am zis ca pun maine sa mai scriu ceva pe langa. Acuma ma bag la somn!

Da, a fost foarte reusita iesirea, mi-a placut mult gaÂşca! :bigstar: Cat ne mai lasa vremea trenuie sa mai facem iesiri dinastea economice dar faine! :banana:

 

Later Edit: 26.Sept.2011, ORA: 11:35

 

Ieri, Duminica 25.Sept.2011 am fost pana pe Valea Cladovei. Am pus ora de intalnire 14:00 la BILLA din Micalaca. Ne-am strans cam greu, nu prea a sosit lumea la ora aia, dar pana la urma ne-am descurcat si la 14:30 am plecat. Am facut o mica oprire in Petromu de la iesire pentru cei care trebuia sa isi alimenteze. Afar o vreme foarte frumoasa, temperatura numai buna de mers cu motorul, trafic acceptabil. Ajunsi la Cladova ne-am pus repede pe strans lemne ca ne era foame la marea majoritate. S-a stat putin la rand la fript carnea ca am avut doar gratarul meu si am fost destul de multi. Ne-am strans 11 motoare si o masina, 14 persoane cand s-a facut gratarul si 16 persoane in total. Alex (Paul) a plecat ceva mai repede a avut treaba.

Participanti au fost: Atti cu Moni, CuCun cu Oana, Ovi (Picaso_ss), Ionu (Nahoo), Dudă (Stanu), Răzvan cu GSX-u, Calin cu Yamaha, Atti cu Pegaso, Peti (Micutu), Alex (Paul/Rață)cu prietena, cu masina Fany cu Sandi si evident inegalabilul de EU :bigstar:

 

Am stat pana pe la 18:30, cand am inceput sa o luam spre casa pe un apus foarte frumos. A fost o iesire simpla, scurta, ieftina dar foarte reusita datorita oameniilor cu care am fost. :banana:

 

 

SL371581.JPG

 

SL371583.JPG

 

SL371585.JPG

 

SL371588.JPG

 

SL371591.JPG

 

SL371598.JPG

 

SL371612.JPG

 

SL371616.JPG

 

SL371618.JPG

 

SL371625.JPG

 

SL371626.JPG

 

SL371630.JPG

 

SL371632.JPG

 

SL371635.JPG

 

SL371644.JPG

 

SL371646.JPG

 

SL371651.JPG

 

SL371659.JPG

 

SL371664.JPG

 

SL371669.JPG

 

Later Edit: 1.Oct.2011, Ora: 10:28

 

Maine, Duminica 2.oct.2011 vrem sa facem o iesire scurta la padure la Vladimirescu la o frigare, iarba verde... ceva de genu ca si iesirea de saptamana trecuta de la Cladova.

 

Intalnirea la Billa din Micalaca la ora 13:30, plecarea de acolo aprox la ora 14:00.

 

Daca e interesat cineva sa spuna aici sau sa ma sune, sau pe orice cale vrea. Ca sa stim daca ne adunam cativa sau nu. Deocamdata is doar eu cu Atti. Inca nu am apucat sa sun pe nimeni.

Editat de Lutzifer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

în proporție de 95%, vin beer.gif

Aia 5% or phutu meciu :disappointed: Pacat ca nu ai reusit sa vi.

 

Ne-am adunat 9 motoare, 15 persoane :moto: Plus cu masina...

 

 

Mai multe poze pe PICASA!

 

SL371722.JPG

 

SL371725.JPG

 

SL371731.JPG

 

SL371733.JPG

 

SL371737.JPG

 

SL371743.JPG

 

SL371748.JPG

 

SL371750.JPG

 

SL371754.JPG

 

SL371758.JPG

 

SL371759.JPG

 

SL371781.JPG

 

SL371800.JPG

 

SL371805.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...