ticokle Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 (editat) O fi cumva si cu TransALP`ina aia ... mergem de vineri 23 Mai pana duminica in 25 Mai ! Pana atunci sper sa imi punc si eu motoru la punct cu placute ! Si treaba cu zapada ... ata ete ! vedem acolo ce o fi Azi o fost super tura Tautz - Barzava ! Ne-o fugarit si ploaia din spate ... Dar am scapat de ea... doar 5 min ne-am ploat ! O sa vedeti poze si sile in viitoru apropiat ! Editat Mai 11, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 That sucks... Alex, I've noticed that in the last two or three posts you have introduced a few english words in your vocabullary That's good for you, congratulations Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Faina tura, buna clisa cu ceapa ca de mult nu am mai mancat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 (editat) Faina tura, buna clisa cu ceapa ca de mult nu am mai mancat super ! dar abia astept TRANSALPINA super ! dar abia astept TRANSALPINA cateva poze de la taut!!!!!!!!! Editat Mai 11, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Alex, I've noticed that in the last two or three posts you have introduced a few english words in your vocabullaryThat's good for you, congratulations Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 Am reusit sa pun pozele si sa fac slideshow`ul ! Poze ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/Lutzifer?album=933 Slideshow Taut - Barzava 10-11 Mai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 faina endureala...dar ce drac au cautat puradeii aia acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 faina endureala...dar ce drac au cautat puradeii aia acolo? Or venit sa se linguseasca ! Is vai si amar de capu lor , ce saracie ii in Milova ! Le-am lasat mancare , paine , clisa , carnat ce am avut si noi , o ciocolata ! Le-am inparit la fiecare in parte ca altfel o lua unu si fugea cu ea ... asta este ROMANIA ! Poze de pe Valea Cladovei 28-29.Apr.08 ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/Lutzifer?album=827 Revin cu o completare la iesirea de la Cladova ! Adica cu un Slideshow , ca abia azi am apucat sa-l fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Or venit sa se linguseasca ! Is vai si amar de capu lor , ce saracie ii in Milova ! Le-am lasat mancare , paine , clisa , carnat ce am avut si noi , o ciocolata ! Le-am inparit la fiecare in parte ca altfel o lua unu si fugea cu ea ... asta este ROMANIA ! Revin cu o completare la iesirea de la Cladova ! Adica cu un Slideshow , ca abia azi am apucat sa-l fac mishto...acuma chiar ca regret ca nu am fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 (editat) Mah Alex , duminica ne duci pe Vf. Bihor? , ca tu sti undei ... merem pana unde putem, ca posibil ii zapada mai sus Facem antrenamentu pt TransALP`ina pe week`ndu celalalt Editat Mai 12, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 nu va bazati pe mine abia joia viitoare vine lantul azi am fost sa vad de el si surpriza..... :moto: atti de joi am concediu 9 zile mergem undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 nu va bazati pe mine abia joia viitoare vine lantul azi am fost sa vad de el si surpriza..... :moto: atti de joi am concediu 9 zile mergem undeva? merem! pe transalpina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 tine cont ca joia aialalta vine lantul si tot atunci am concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 mah Lutzifer,nu stiu ce sa zic...daca imi vin lantzu si gumele poate,dar eu zic ca nu are rost...100% nu putem urca pana sus pe varf...daca te duci spre Tautz intr-o zi senina ai sa vezi ca pe varfu' Bihor inca mai ii zapada...deci facem un drum ca sa avem de unde sa ne intoarcem...si pe acolo,dupa topirea zapezii ii prapad,ii jale drumul spre releu...asteptam vara pentru astfel de drumuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 merem! pe transalpina! pana nu am Crash bar nu mai merg pe nici un drum care presupune off road Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 14, 2008 Autor Share Postat Mai 14, 2008 mah Lutzifer,nu stiu ce sa zic...daca imi vin lantzu si gumele poate,dar eu zic ca nu are rost...100% nu putem urca pana sus pe varf...daca te duci spre Tautz intr-o zi senina ai sa vezi ca pe varfu' Bihor inca mai ii zapada...deci facem un drum ca sa avem de unde sa ne intoarcem...si pe acolo,dupa topirea zapezii ii prapad,ii jale drumul spre releu...asteptam vara pentru astfel de drumuri Bine ma baiatule Pe duminica ii posibil sa ajunga gumele si lantu tau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 ar fi super daca ar veni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 (editat) Hai sa mergem duminica unde am campat prima noapte la Cris , cand am fost pe tura de 2-4 Mai ! Mergem de sambata dupa masa pana duminica. si facem acolo mici si gratar, Tautz sau Casoaia ii prea aproape ! Si facem si Vascau - Moneasa , sasa ii de mult in plan ! Sper ca is doritori !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Saptamana viitoare facem TRANSALPINAAAA !!!!!! Editat Mai 14, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 si locul ala de campare unde ar fi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Hai sa mergem duminica unde am campat prima noapte la Cris , cand am fost pe tura de 2-4 Mai ! Mergem de sambata dupa masa pana duminica. si facem acolo mici si gratar, Tautz sau Casoaia ii prea aproape ! Si facem si Vascau - Moneasa , sasa ii de mult in plan ! Sper ca is doritori !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Saptamana viitoare facem TRANSALPINAAAA !!!!!! despre tura de weekendu asta...merge...ok...si despre Transalpina,se dicuta... sa vedem cum ne strangem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 15, 2008 Autor Share Postat Mai 15, 2008 si locul ala de campare unde ar fi ? Locul de campare ar fi intre CRAIVA si BEIUS ! Dar a zis Calin ca stie el ceva zona faina pe la Sighistel ! Vedem noi , merem undeva Nu se mai baga nimeni la tura ?!?!? Se merge la Sighistel Sambata pe la ora 17 aprox plecam. Si Duminica ne intoarcem pe Vascau - Moneasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 (editat) Locul de campare ar fi intre CRAIVA si BEIUS ! Dar a zis Calin ca stie el ceva zona faina pe la Sighistel ! Vedem noi , merem undeva Nu se mai baga nimeni la tura ?!?!? Se merge la Sighistel Sambata pe la ora 17 aprox plecam. Si Duminica ne intoarcem pe Vascau - Moneasa ! mai se inscrie cineva? sa stim daca mai asteptam pe cineva, sau nu. stiti deja ridicati Editat Mai 16, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 17, 2008 Autor Share Postat Mai 17, 2008 (editat) La ora 17:00 plecam din benzinaria Petrom din Micalaca ! Banuiesc ca nu o fi nimeni ... daca pana acuma nici o miscare ! Schimbare de plan ... la ora 16:00 am decolat din Arad ! Bau Editat Mai 17, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 ;) :lol: LANTUL :lol: :lol: :hug: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate