Diutza Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Numai vine vremea buna sa mai mergem undeva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Se pare ca nu...dar nu avem noi nevoie de vreme buna......merem fratilor pe Transalpina? cica o nins pe acolo...is curios daca ii adevarat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 transalpina am si eu in plan dar probabil o sa fie pe la mijlocul lui octombrie. Sper sa nu ninga prea tare pana atunci. O sa o combinam probabil cu M-tii Valcan (traversare prin pasul Valcan 1621m) cu intoarcere prin Baia de Arama -Herculane sau cu pasul Jiu-Cerna pe DN66Aprin Uricani-Herculane. Dormit Vineri langa Sebes si Sambata in Parangul Mic langa Petrosani. Fade Se pare ca nu...dar nu avem noi nevoie de vreme buna......merem fratilor pe Transalpina? cica o nins pe acolo...is curios daca ii adevarat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 transalpina am si eu in plan dar probabil o sa fie pe la mijlocul lui octombrie. Sper sa nu ninga prea tare pana atunci. O sa o combinam probabil cu M-tii Valcan (traversare prin pasul Valcan 1621m) cu intoarcere prin Baia de Arama -Herculane sau cu pasul Jiu-Cerna pe DN66Aprin Uricani-Herculane. Dormit Vineri langa Sebes si Sambata in Parangul Mic langa Petrosani. Fade Tu chiar crezi ca mai treci Transalpina in Octombrie ? ... eu zic ca nici o sansa ... deja la Balea Lac ii zapada de peste 10 cm Duminica asta ce facem ... sau sambata-duminica ! ? Eu am vb cu un baiat din Deva pe mess ... care zicea de Valea Cernei ! A fost in vara si pe Transalpina ... dupa care la intoarcere a facut Valea Cernei ! A zis ca vrea sa faca iara acuma in toamna sa fie altfel peisaju ! Eu cu Atti m-am inscirs deja ... numa trebuie sa vedem mai exact cand ! Ar fi fain sa ne adunam mai multi , sa ne vb , stabilim o data si sa mergem ... ce parere aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Deci asta ii cel mai serios si cel mai fain topic ce o ramas pe Arad, chiar profitati de ceea ce inseamna motociclismul. Foarte faine excursiile, tineti-o tot asa...nu pot decat sa zic bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Tu chiar crezi ca mai treci Transalpina in Octombrie ? ... eu zic ca nici o sansa ... deja la Balea Lac ii zapada de peste 10 cmDuminica asta ce facem ... sau sambata-duminica ! ? Eu am vb cu un baiat din Deva pe mess ... care zicea de Valea Cernei ! A fost in vara si pe Transalpina ... dupa care la intoarcere a facut Valea Cernei ! A zis ca vrea sa faca iara acuma in toamna sa fie altfel peisaju ! Eu cu Atti m-am inscirs deja ... numa trebuie sa vedem mai exact cand ! Ar fi fain sa ne adunam mai multi , sa ne vb , stabilim o data si sa mergem ... ce parere aveti ? suna tentant...dar totusi zic pe weekendu' viitor sa incercam...poate o fi vreme mai buna...si sa facem sambata-duminica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 suna tentant...dar totusi zic pe weekendu' viitor sa incercam...poate o fi vreme mai buna...si sa facem sambata-duminica... Eu pe Transalpina nu ma mai duc ... am fost si cu zapada si fara ! Ii rau ca frasu ... Eu o sa vb cu baiatu asta din Deva sa vad daca ii convine pe week-u viitor treaba cu Valea Cernei ! Si acuma sambata-duminica ce vine , merem noi undeva ! Si daca numa Duminica , da tot merem, ca numai pot sta acsasa ! 2 sapt a fost o pauza prea mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Saraciilor! Cum e traseul,ma intereseaza si pe mine o iesire iarasi,desi nu am stat acasa cele doua duminici ca voi .Daca e endureala multa ,aveti mila de baba mea.Ma duc in alta parte atunci.Sa auzim de ghini...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Saraciilor! Cum e traseul,ma intereseaza si pe mine o iesire iarasi,desi nu am stat acasa cele doua duminici ca voi .Daca e endureala multa ,aveti mila de baba mea.Ma duc in alta parte atunci.Sa auzim de ghini...! Si eu vin.....k tampesc deja cu atata stat pe tusa...da numa dc nu e endureala a luda...ca-s' in aceeasi situatie ca si mr. kato. Aaa....si inca ceva...numa duminica....ca sambata am de mers la uspatz (nunta).Sa speram la vremuri mai bune...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Transalpina e endureală pură Oricum, la ora asta, ca să treci prin Pasul Urdele ai nevoie de snowboard E la 2150 m altitudine. Vă mănâncă rău, nu-i aÂşa? Kato, ții minte drumul de la PetroÂşani până la intersecția cu transalpina? sunt convins că e tot o mocirlă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 Veniti cu propuneri pe Duminica ... ceva plimbare faina , mie nu mi neaparat endureala ... doar o plimbare! Sa nu depaseasca 350-400 km ... chiar numai stiu unde am putea merge ! Pe sambata-duminca urmatoare am stabilit ca mergem pe Valea Cernei , am vb cu baiatu din Deva ! De la ei vin 2 transalpuri si o Yamaha pana acuma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Veniti cu propuneri pe Duminica ... ceva plimbare faina , mie nu mi neaparat endureala ... doar o plimbare!Sa nu depaseasca 350-400 km ... chiar numai stiu unde am putea merge ! Pe sambata-duminca urmatoare am stabilit ca mergem pe Valea Cernei , am vb cu baiatu din Deva ! De la ei vin 2 transalpuri si o Yamaha pana acuma! deci is de acord sa mergem saptamana viitoare...it's gooood...io weekendu' asta pauza,in continuare pauza...renovez baba pe 4 roti,schimbat motor,cutie directie,punte spate...mnah...de lucru...pe saptamana viitoare numa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 24, 2008 Autor Share Postat Septembrie 24, 2008 (editat) deci is de acord sa mergem saptamana viitoare...it's gooood...io weekendu' asta pauza,in continuare pauza...renovez baba pe 4 roti,schimbat motor,cutie directie,punte spate...mnah...de lucru...pe saptamana viitoare numa... mna iaca bine ii si asa ... oricum sapt viitoare sa tragem o tura faina ! Numa sa vedem si vremea cum se prezinta ... Eu vin cu o prima porpunere daca nimeni nu se inghesuie ... Am mai trecut prin zona aia de cateva ori si nu am apucat sa fac Resita - Anina ... poate ar fi cazu ... ce ziceti ? Merge propunerea ? ... ii numa asfalt , nu ii endureala.. km is vreo 360 ... Editat Septembrie 24, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 (editat) Am mai trecut prin zona aia de cateva ori si nu am apucat sa fac Resita - Anina ... Resita-Anina este recent re-asfaltat si e mai ceva ca Hungaroring-ul Nu te mai saturi, atat e de fain. Mai ales daca mergi la sfarsit de saptamana nici nu e prea circulat Pe la Oravita-Moravita nu e nu stiu ce, in schimb egzista tot felul de drumuri judetene care duc de la Anina la Valiug De la Valiug stii drumul Editat Septembrie 24, 2008 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 24, 2008 Autor Share Postat Septembrie 24, 2008 Eventual daca tot suntem in zona aia ... putem vedea catzi cm are zapada la Semenic ! In orice caz ar trebui un popas de vreo o ora - doua , pe acolo pe undeva ! Sa frigem o clisuta ... sau orice altceva ! Pana acuma vad ca prea multa lume nu se inghesuie , era vorba ca vine Kato si CuCun daca nu ii endureala ... Mai veniti ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Eventual daca tot suntem in zona aia ... putem vedea catzi cm are zapada la Semenic !..... Pana acuma vad ca prea multa lume nu se inghesuie Prognoza meteo pare a fi destul de buna, in masura in care te poti baza pe Yahoo Weather Eu nu pot veni pentru ca inca nu am avut timp sa schimb simeringul de la schimbatorul de viteze si pierd ulei Daca reusesc sa fac asta sambata fara sa desfac motorul in doua, atunci duminica vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 Prognoza meteo pare a fi destul de buna, in masura in care te poti baza pe Yahoo Weather Eu nu pot veni pentru ca inca nu am avut timp sa schimb simeringul de la schimbatorul de viteze si pierd ulei Daca reusesc sa fac asta sambata fara sa desfac motorul in doua, atunci duminica vin si eu Fain ... sa speram ca iti rezolvi si semeringul ! Sa vedem restul ce parerea au , ca pana acuma nimeni - nimik ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 mna iaca bine ii si asa ... oricum sapt viitoare sa tragem o tura faina ! Numa sa vedem si vremea cum se prezinta ... Eu vin cu o prima porpunere daca nimeni nu se inghesuie ... Am mai trecut prin zona aia de cateva ori si nu am apucat sa fac Resita - Anina ... poate ar fi cazu ... ce ziceti ? Merge propunerea ? ... ii numa asfalt , nu ii endureala.. km is vreo 360 ... daca vrei endureala de la Resita mergi peste deal pana la Iabalcea, de acolo pestera Comarnic, Carasova si Anina e un drum forestier de toata frumusetea, si la pestera la Comarnic e un loc numa bun de facut friptura.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 daca vrei endureala de la Resita mergi peste deal pana la Iabalcea, de acolo pestera Comarnic, Carasova si Aninae un drum forestier de toata frumusetea, si la pestera la Comarnic e un loc numa bun de facut friptura.. hai cu noi si aratane drumu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 hai cu noi si aratane drumu as veni dar nu se poate, ..cine stie cunoaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 as veni dar nu se poate, ..cine stie cunoaste Mda , nasoala treaba ! Si nu ne bagam la endureala daca vine Kato si CuCun ! Mai vine un baiat din TM cu Transalp ca ameu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowm60 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Mda , nasoala treaba ! Si nu ne bagam la endureala daca vine Kato si CuCun ! Mai vine un baiat din TM cu Transalp ca ameu ! Prezent! da daaaa vin!!! de abea astept, ca pana acu cu amarata de mz nu prea reuseam sa ma alaturi desi eu zic ca iar fi placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) Prezent! da daaaa vin!!! de abea astept, ca pana acu cu amarata de mz nu prea reuseam sa ma alaturi desi eu zic ca iar fi placut Pe week-endu viitor ce zici de Valea Cernei ? de Sambata dimineata pana Duminica , cu cortu ! Vin baieti si din Cluj , Deva ! O sa fie intalnirea sambata in Deva , candva pe la ora 9-10 dimi aprox ... o sa stabilim ora exacta saptamana viitoare ... pana acuma am fi vreo 6 motoare sigur , din care care majoritatea Transalp ! Sper sa ne adunam cat mai multi sa facem o tura superrr ! Editat Septembrie 25, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 eventual saptamana viitoare...duminica nu ma inscriu niciunde...sa ma bucur daca termin cu lucru pana duminica...spor la plimbare duminica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 eventual saptamana viitoare...duminica nu ma inscriu niciunde...sa ma bucur daca termin cu lucru pana duminica...spor la plimbare duminica... Bine Duda , acumuleaza tu numa pe saptamana viitoare timp si bani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate