kato_arad Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Si eu...ce sa fac mah...atata agitatie pentru 20 km...eu poate voi pleca de acolo intr-o plimbarica pana la Deva,recuperez de saptamana trecuta ca fusei bolnav si nu am plecat cu baietii...Ovi te bagi ca insotitor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) Si eu...ce sa fac mah...atata agitatie pentru 20 km...eu poate voi pleca de acolo intr-o plimbarica pana la Deva,recuperez de saptamana trecuta ca fusei bolnav si nu am plecat cu baietii...Ovi te bagi ca insotitor? poate....vedem....in functie de cat de greu o picat grataru.... si de cat de lunga o fost noaptea de sambata... da drept sa-ti spun asa m-am saturat de drumu' ala....as vrea ceva nou...da in fine...vdm noi ce si cum la fata locului Editat Octombrie 31, 2008 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Si eu...ce sa fac mah...atata agitatie pentru 20 km...eu poate voi pleca de acolo intr-o plimbarica pana la Deva,recuperez de saptamana trecuta ca fusei bolnav si nu am plecat cu baietii...Ovi te bagi ca insotitor? Daca esti cuminte vin eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 as vrea ceva nou...da in fine...vdm noi ce si cum la fata locului Nou o fi drumu ... si pt noi ! Numa Korben o mai fost pe el ... Nu ne agitam Kato pt aia 20 de km ... numa sa stim cine vine... pe cine sa asteptam! Daca vremea v-a fi buna... atunci totul v-a fi fain ! Is curios de panta aia de care zicea Korben ! Abia astept putina endureala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 Eu am scris in postu de mai sus S-a logat Atti de la mine de la comp , eu nu am fost acas , si nu am stiut , nu am vazut Asa ca sa nu v-a luati de el... ci de mine! Daca ii ceva neclar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Eu am scris in postu de mai sus S-a logat Atti de la mine de la comp , eu nu am fost acas , si nu am stiut , nu am vazut Asa ca sa nu v-a luati de el... ci de mine! Daca ii ceva neclar corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) Eu am scris in postu de mai sus S-a logat Atti de la mine de la comp , eu nu am fost acas , si nu am stiut , nu am vazut Asa ca sa nu v-a luati de el... ci de mine! Daca ii ceva neclar O sa vezi tu neclar Duminica cand o sa te afumi la gratar... Editat Octombrie 31, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 O sa vezi tu neclar Duminica cand o sa te afumi la gratar... Asta o i-au ca si o gluma proasta Sa conduci prudent Duminica , daca cumva "te loveste" un miros de gratar de la noi sa nu iti pierzi echilibru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Asta o i-au ca si o gluma proasta Sa conduci prudent Duminica , daca cumva "te loveste" un miros de gratar de la noi sa nu iti pierzi echilibru deci nu pot venii cu voi dar tot gasesc si eu pe aici pe langa Deva sa ies duminica la o mica endureala !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 deci nu pot venii cu voi dar tot gasesc si eu pe aici pe langa Deva sa ies duminica la o mica endureala !!! Asa , asa ! Nu te lasa la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 normal ca nu ma las Apropo Alex Vine si el ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 normal ca nu ma las Apropo Alex Vine si el ?? da ... el ii primu pe lista ! ... NEAGRA Cand ii vb de mancare , de fript ceva ! ii primu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 da ... el ii primu pe lista ! ... NEAGRA Cand ii vb de mancare , de fript ceva ! ii primu aha in cursul saptamanii merge la sala sa dea jos ce a pus in weekend !! Deci plecati de maine ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 aha in cursul saptamanii merge la sala sa dea jos ce a pus in weekend !! Deci plecati de maine ?? NU , ca nu-i cu cine ! Mergem de Duminica dimineata la 9:00 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 NU , ca nu-i cu cine !Mergem de Duminica dimineata la 9:00 ! pai atunci sa vad ca asa mai am o sansa va gasesc eu pe drum !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 pai hai baga mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 da ... el ii primu pe lista ! ... NEAGRA Cand ii vb de mancare , de fript ceva ! ii primu si ultimu...??? lasa-ti mah uomu...dc i pica bine... cu mine o sa va intalniti maine dimineata la 10 in CICIR,in capatul strazii mele(stie Alex unde-i).E bine asa...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 1, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2008 (editat) cu mine o sa va intalniti maine dimineata la 10 in CICIR,in capatul strazii mele(stie Alex unde-i).E bine asa...? Bine o fi ... Sa vedem la cate terminam cu cumparaturile in Selgros ! Pe la 9:10 ajunge la cumparaturi ... mai mult de 30 min nu cred sa dureze ! Si in 10 min de acolo suntem in Cicir ! Avand in vedere ca nu avem gratar ... o sa facem frigarui pe batz ! Taiem carnitza cubuletze si ii dam bataie , cu un ardei , ceapa ! Fiecare ce vrea Editat Noiembrie 1, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 da luam frigaruie gata in pachet...cum am luat atunci cand am campat intre Baia de Arama si Baile Herculane...ca o fost dementiala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 da luam frigaruie gata in pachet...cum am luat atunci cand am campat intre Baia de Arama si Baile Herculane...ca o fost dementiala... numa sa gasim! pana maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 mah...voi vedeti ce vreme d cacao i afara.... ...dc o fii si maine asa...ce facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 1, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2008 mah...voi vedeti ce vreme d cacao i afara.... ...dc o fii si maine asa...ce facem? Asta zicea si Alex ... dar eu zic ca maine nu o mai fi asa ! Pe azi seara s-a si anuntat ploaia asta ! Pe maine o fi ok ... SPER ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 (editat) mah...voi vedeti ce vreme d cacao i afara.... ...dc o fii si maine asa...ce facem? pana maine trece! si bine-nteles ca mergem! Editat Noiembrie 1, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 pana maine trece! si bine-nteles ca mergem! Asa te vreau ATTI hotarat !!!! DACA GANDESTI PESIMIST ATUNCI DE PESIMISM AI PARTE ,DACA GANDESTI OPTIMIST DE OPTIMISM VEI AVEA PARTE ! Eu din pacate nu am cum sa vin dar tot voi iesi eu undeva si voi face si poze !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Asa te vreau ATTI hotarat !!!! :laugh: DACA GANDESTI PESIMIST ATUNCI DE PESIMISM AI PARTE ,DACA GANDESTI OPTIMIST DE OPTIMISM VEI AVEA PARTE ! Eu din pacate nu am cum sa vin dar tot voi iesi eu undeva si voi face si poze !! baga mare si distractie maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate