Lutzifer Postat Iulie 24, 2009 Autor Share Postat Iulie 24, 2009 (editat) Mai vine cineva maine (Sambata 25.Iul.09) la Ghioroc ? Noi mergem de pe la ora 17:30 sa numai fie caldura aia mare. Daca ii cineva care merge mai repede ne vedem pe acolo ! Editat Iulie 24, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Mai vine cineva maine (Sambata 25.Iul.09) la Ghioroc ? Noi mergem de pe la ora 17:30 sa numai fie caldura aia mare. Daca ii cineva care merge mai repede ne vedem pe acolo ! Eu vin,cam pe la ora 15 plec.Cine mai vrea sa vina daca poate atunci ok,daca nu ne intalnim pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 (editat) Ne vedem mai tarziu la o baie la Ghioroc PS: Are careva chef maine ( Duminica 26.Iul.09 ) de o plimbare pana la Hajduszoboszlo in Ungaria, la TOPOGANE ! Intrarea costa 3900 ft = 60 lei (aprox) + 200 km in colo , 200 innapoi = 800 km - 80 lei aprox benzina ! Plecarea MAINE DIMINEATA !!! La ora ... va spun mai tarziu mai sigur ! Dar aprox ora 7-8 dimi. Mesaj completat Ne vedem mai tarziu la o baie la Ghioroc PS: Are careva chef maine ( Duminica 26.Iul.09 ) de o plimbare pana la Hajduszoboszlo in Ungaria, la TOPOGANE ! Intrarea costa 3900 ft = 60 lei (aprox) + 200 km in colo , 200 innapoi = 800 km - 80 lei aprox benzina ! Plecarea MAINE DIMINEATA !!! La ora ... va spun mai tarziu mai sigur ! Dar aprox ora 7-8 dimi. In petrom gradiste (LA SENS) ORA 8! Editat Iulie 25, 2009 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 salut baieti, Care veniti la intrunirea Transalpistilor aveti AICI o varianta de traseu. Numai bine, Gheza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 salut baieti, Care veniti la intrunirea Transalpistilor aveti AICI o varianta de traseu. Numai bine, Gheza nu pot sa ma conectez la server..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 nu pot sa ma conectez la server..... http://www.transalp.ro/forum/post8225.html#p8225 poate poti acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 27, 2009 Autor Share Postat Iulie 27, 2009 Cateva POZE de ieri. Am fost la Hajduszoboszlo la TOPOGANE ! Dus-Intors 400 km , a fost o plimbare foarte faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Deci,sa recapitulam:Vineri ora 16 de la Petrom Micalaca,am inteles ca se pleaca la intrunirea transalpistilor de la Obarsia Lotrului. Poate o sa particip si eu,dupa aia facem Transfagarasanul ,sambata dimineata,pana spre seara,unde vom gasi un loc de campare pe acolo,la cort.Duminica intoarcere spre casa.Alte intrebari,propuneri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 27, 2009 Autor Share Postat Iulie 27, 2009 Noi incet , incet terminam cu impachetatul motoarelor. Maine Marti 28.Iulie.2009 plecam in tura de tara. Primele 2 nopti la Cheile Nerei , de acolo Clisura Dunarii - Herculane si innpotam pe Cheile Sohodolului. Vineri dimineata plecam de acolo spre Obarsia Lotrului unde stam pana Duminica. De aici plecam spre Bv , facem bucata aia faina de drum pe la Cheia unde o sa si innoptam. De aici Marti in 4 Aug. plecam spre MARE. Acolo stam pana Sambata dimineata si plecam spre Tulcea ... si asa mai departe. Cine vine vineri la Obarsie ne vedem acolo ! Haidati cat mai multi Ceau la toata lumea , sa ne auzim cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Io, deci vine careva? Gheza salut baieti, Care veniti la intrunirea Transalpistilor aveti AICI o varianta de traseu. Numai bine, Gheza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 7, 2009 Autor Share Postat August 7, 2009 Ceau la voi Ce mai ii pe acasa ? Noi suntem la MARE in Costinesti , maine Sambata 8.iul.09 plecam de aici. Prin data de 11.iul ar cam trebui sa fim acasa. Sa fiti cuminti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Ceau la voi Ce mai ii pe acasa ? Noi suntem la MARE in Costinesti , maine Sambata 8.iul.09 plecam de aici. Prin data de 11.iul ar cam trebui sa fim acasa. Sa fiti cuminti !!! Cum e la mare mai netrebuitilor? Voi va distratzi si alti muncesc ne faci si in ciuda > Vreme buna? Fete frumoase? Preturi piperate? Distractie in comtinuare si drum bun pe cand veniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 Am ajuns si noi acasa cu bine. Nu am prins strop de ploaie in ultimele 2 sapt cat am fost plecati. Am avut parte de vreme buna. Am facut 2600 km fara nici o problema la vre-un motor ( TransALPu meu si a lu Atti ) sau la masina care a fost cu noi ( Un Ford Mondeo , Paul si Patri ). La Mare a fost ok , vreme faina , valuri destul de mari , preturile rezonabile ... ii mai scump tot cu 1-2 lei de cat normal , deci nu-i exagerat. O sa mai postez eu pe parcurs ... ne mai auzim ! bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Bine ati revenit! Ma bucur ca a fost totul ok...am incercat sa dau de voi pe tel. dar...pauza...no signal sau telefoane inchise:P Astept poze pe aici sa vad ce am ratat. Eu inca ma duelez cu service-ul, firma de asigurari si in continuare pe tusha:) Sper cat de curand sa revin in gashca si poate poate mai prind vara asta o iesire adevarata. Cya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 Bine ati revenit! Ma bucur ca a fost totul ok...am incercat sa dau de voi pe tel. dar...pauza...no signal sau telefoane inchise:PAstept poze pe aici sa vad ce am ratat. Eu inca ma duelez cu service-ul, firma de asigurari si in continuare pe tusha:) Sper cat de curand sa revin in gashca si poate poate mai prind vara asta o iesire adevarata. Cya Mda , mersi ! Sper si eu sa rezolvi cat mai repede motoru , sa fie totul ok la el. Eu ma reapuc de lucru sa fac niste banunti si ii investesc in motor , in consumabile ! Sa fie iara gata de drum asa cum trebuie. PS* Vreau sa ma corectez , am scris de la mare ceva si am gresit luna , era vorba de luna AUGUST si nu IULIE cum am scris eu , ata ete ! Mai exact este vb de fraza asta " maine Sambata 8.iul.09 plecam de aici. Prin data de 11.iul ar cam trebui sa fim acasa. " Mesaj completat Incep cu descrierea concediului ! Prima zi , 28.Iulie.09 ! Am plecat dimineata la ora 8:00 din ARAD. Am mers spre Cheile Nerei pe ruta: Arad - TM - Resita - Anina - Oravita - Sasca Montana - Cheile Nerei. Prima zi am facut o mica plimbare de vreo 2 ore jumate pana la Cascada Beusnita si am lenevit putin. A doua zi , 29.Iulie.09 Ne-am impachetat corturile , am facut bagajele si am plecat din locul unde am fost campati. Am mers cam 5 km , am lasat motoarele si am mers pe Cheile Nerei ( vreo 4 ore dus-intors ) nu am fost pana la Lacul Dracului ca era mult de mers, vreo 10-12 ore dus-intors. A fost frumos pe chei, am vazut si vreo 2 sherpi de care s-au speriat fetele de numa ... SlideShow-ul PART 1 cu Ziua 1 si 2 ! Se poate pe MotoTube! sau pe TriluLilu! Cateva poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 fain concediu! Anul viitor CROATIA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 12, 2009 Autor Share Postat August 12, 2009 Continuare ... Ziua 3 , 30.Iulie.09 Am plecat de la locul de campare de langa raul Nera. Am stat in apropiere de Moldova Noua , langa localitatea (vama) Naidas. Am mers pe Clisura Dunarii 114 km pana la Orsova , de aici la Baile Herculane unde ne-am oprit sa mancam o ciorba si niste mici. Dupa ce am mancat bine am plecat prin statiune sa cautam de mancare pentru fript. Am gasit carne proaspata, cartofi, ulei ... tot ce ne-a trebuit pentru a face ceva bun de mancare la taler. In timp ce cumpara tineretu de papa eu am ramas la motoare. In acest timp m-am intalnit cu Piccolino si un prieten de a`lui ( nu am retinut numele , sa-mi fie rusine ) ambii cu TransALP-uri. Dupa ce a terminat toata lumea cu cumparaturile am plecat impreuna spre Baia de Arama. Inainte de Baia de Arama cu cativa km , Piccolino si prietenul lui au luat-o pe Valea Cernei. Noi ne-am continuat drumul pana in Runcu de unde am facut stanga spre Cheile Sohodolului. Aici am si campat. SlideShow-u PART 2 , Ziua 3 ... 30.Iulie.09 Se pot vedea si pe MotoTube! sau pe TriluLilu! Cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 fain concediu! Anul viitor CROATIA! Exact acelasi lucru se vorbea si anul trecut dupa tura de tara...sper ca la anu chiar sa fie asa... Si sa trecem peste criza asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 13, 2009 Autor Share Postat August 13, 2009 Exact acelasi lucru se vorbea si anul trecut dupa tura de tara...sper ca la anu chiar sa fie asa... Si sa trecem peste criza asta... Tu sa taci ca esti tradator Exact asta ai spus inainte de plecarea in tura de tara , CA VIIIII ! Si n-ai mai venit Sa-ti fie rusine Continuarea ... Toate POZELE din tura se pot vedea pe My Pictures Am uploadat 1588 de poze din aproape 3000 , si sunt facute cu 2 aparate foto. Daca va uitati de la prima pagina vedeti ca incep pozele din prima zi facute cu un aparat , dupa care urmeaza pozele cu cel de al doilea aparat tot din prima zi. Si asa ii si la restul zilelor. Ziua 4 , Vineri 2.August.09 ... Am plecat de pe Cheile Sohodolului spre Obarsia Lotrului la Intalnirea TransALPistilor. Ruta a fost : Runcu - Tg Jiu - Valea Jiului - Petrosani - Obarsia Lotrului. Am ajuns acolo destul de devreme , am avut timp sa mai lenevim putin. Seara au ajuns si prietenii nostri din ARAD. Ziua 5 , Sambata 3 August.09 ... Sambata pe la ora 12 s-a plecat la plimbare. Initial trupa a plecat pana la Voineasa de acolo la Ciungetu , de aici pe la lacurile Petrimanu si Galbenu , altii pe TransALPina si tot asa. Noi am fost doar pana la lacul Vidra, si la baraj. Cand ne-am intors la corturi , dupa vreo 5-10 min a inceput o ploaie cu gheata si am dormit una asa bine de numa , numa Toata ziua de Sambata nu am facut nimica special , mai mult ne-am odihnit. SlideShow PART 3 , Ziua 4 si 5 ... Se poate vedea si pe MotoTube sau pe TriluLilu Cateva poze ... Curgea asfaltul de la caldura si de la cat de nashpa ii calitatea, pe urcare spre Obarsia Lotrului de la Petrosani. Prietenii nostri sositi de la ARAD, deja era seara. Luau "cina" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Ziua 4 , Vineri 2.August.09 ...Am plecat de pe Cheile Sohodolului spre Obarsia Lotrului la Intalnirea TransALPistilor. Ruta a fost : Runcu - Tg Jiu - Valea Jiului - Petrosani - Obarsia Lotrului. Am ajuns acolo destul de devreme , am avut timp sa mai lenevim putin. Seara au ajuns si prietenii nostri din ARAD. Ziua 5 , Sambata 3 August.09 ... Sambata pe la ora 12 s-a plecat la plimbare. Initial trupa a plecat pana la Voineasa de acolo la Ciungetu , de aici pe la lacurile Petrimanu si Galbenu , altii pe TransALPina si tot asa. Ai cam incurcat datele problemei, noi am ajuns vineri 31 iulie si sambata 1 August am plecat pe transfagarasan, in 3 eram deja acasa si era luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 13, 2009 Autor Share Postat August 13, 2009 Ai cam incurcat datele problemei, noi am ajuns vineri 31 iulie si sambata 1 August am plecat pe transfagarasan, in 3 eram deja acasa si era luni Mda , asai ! Se mai inplanta ... Mesaj completat Continuare ... Ziua 6 , Duminica 2.August.09 ... Am plecat de la Obarsia Lotrului unde a avut loc Intalnirea TransALPistilor Editia a II a spre Transfagarasan. Am juns pana aproape de Barajul Vidraru. La vreo 10-15 km de baraj unde am campat la locul nostru deja bine cunoscut " langa/sub pod ". Ziua 7 , Luni 3. August.09 ... Am ales sa facem Luni Transfagarasanul sa fie asa aglomerat ca si Duminica. Dimineata am plecat de " sub pod " spre barajul Vidraru , ne-am oprit la niste poze si am plecat mai departe. Pana sus la Balea Lac am constatat ca s-au facut portiuni din drum. Este chiar fain de tot drumul proaspat asfaltat. Speram sa isi tina obiceiu asta bun de a continua cu lucrarile Cu toate ca a fost Luni si asa a fost destul de multa lume sus la Balea Lac . Eu cu Diana si Paul cu Patri am facut o mica plimbare pe creasta Fagarasului deasupra Lacului Balea. Am fost pe Vf. Capra si am trecut pe langa Vf. Vaiuga. Toata plimbarea a durat 2 ore jumate. De la Balea Lac ne-am continuat drumul spre BV. Din Bv am luato spre Siriu. Am vrut sa campam undeva langa lac , dar pana la urma am ajuns sa stam undeva dupa el la vreo 5-10 km. SlideShow PART 4 , Zilele 6-7 ! Se poate vedea si pe MotoTube sau pe TriluLilu Cateva Poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Asa Bertian, ia-l la rost pe Duda k ne-o fraierit ! Chiar o fost o tura faina... cu mici exceptii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 14, 2009 Autor Share Postat August 14, 2009 Continuare ... Ziua 8 , 4.August.09 Am plecat de langa Lacul Siriu spre Mare , Costinesti. Pe la ora 7 dimineata am si plecat ca sa prindem putina racoare. La ora 15:00 am fost in Costinesti. Zilele 9 , 10 , 11 , 5-6-7.August.09 Le-am petrecut la Mare , mai exact in Costinesti. Am prins vreme buna , valuri destul de mari ... preturile au fost acceptabile , plin de lume ... foarte aglomerat ! Per total a fost bine. SlideShow-u PART 5 , Zilele 8-9-10-11 ! Se poate vedea si pe MotoTube sau pe TriluLilu Cateva Poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Si ultima parte nu o pui Berti ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 18, 2009 Autor Share Postat August 18, 2009 (editat) Si ultima parte nu o pui Berti ??? Ba da , uita acuma o si pun ! Dar pana nu a postat nimeni nu am putut ... ca nu ma lasa ! Pentru cei interesati mai pun odata linkul cu Toate Pozele! Continuarea , Ultima parte ! Ziua 12, 8.August.09 Am plecat pe la Ora 7:00 dimineata de la Costinesti spre cetatea Histria. De acolo am continuat drumul spre cetatea Enisala. De mult timp am vrut sa ajungem sa trecem Dunarea cu Bacul , acuma am facut-o pe la Braila! A fost o senzasie soada si o experienta unica. Poate si de aia ca am trecut cu cel mai mare Bac de acolo, is vreo 5 Bacuri. Pana la Braila am trecut prin Muntii Macinului , o zona foarte frumoasa si asfalt bun ... doar serpentine. Din Braila am mers spre Tecuci unde am si campat. Ziua 13, 9.August.09 Am plecat spre Cheile Bicazului. Fiind Duminica a fost foarte aglomerat, in schimb cheile au fost fascinante. De aici am coborat spre Praid , si am campat la vreo 30 km de el, chiar sus pe un " pas " la 1300 m. Dimineata au fost 3,8 grade. Ziua 14, 10.August.09 - Ultima zi ! Am fost la Salina de la Praid. Este foarte spectaculoasa. Incepand cu intrarea cu autobusul printr-un tunel destul de ingust ... cat sa incapa autobusu. Dupa care ai de coborat vreo 300 de scari si ajungi jos. Sunt vreo 3-4 incaperi imense ca inaltime si latime. Sunt multi oameni tot timpu in interior. Ii amenajat cu mese , locuri de joaca pentru copii , mese de ping-pong , se joaca lumea Badminton , este si un restaurant , ceva bisericuta ... pe scurt II FRUMOS! Merita mers si vizitat. Intrarea de pers este de 20 lei adult, si 12 lei de elev/student sau copii sub 12 ani parca. Copii sub 3 ani au intrarea gratuita. De la Praid am intinso direct spre casa vreo 400 si ceva de km. O harta cu toata tura: SlideShow PART 6 , Zilele 12-13-14 , 8-9-10.August.09 ! Ar fi bine sa va uitati la el pe MotoTube sau pe TriluLilu Pe YouTube mi-au taiat melodiile puse de mine si a trebuit sa aleg din ce imi dau ei voie. Ma si miram daca nu im taia sunetu la vre-un slide ! Deja am inceput sa cred ca ii ceva bai cu ei Cateva poze ... Editat August 18, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate