catutza Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 a avut cineva acest tip de motocicleta, astept pareri pro si contra. ma gandesc sa achizitionez si nu stiu nimic despre ea. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 nu s-a incarcat poza....dar o stiu...sa nu-mi spui ca e chopper... poate doar ca baza pt chopperit...ca altfel,nu vad legatura cu subforumul. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Martie 28, 2008 Autor Share Postat Martie 28, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 nu s-a incarcat poza....dar o stiu...sa nu-mi spui ca e chopper... poate doar ca baza pt chopperit...ca altfel,nu vad legatura cu subforumul. B. Chopper nu, cruiser da.Unul mic.Seamana cu EN -ul meu, care nu e chopper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 http://www.650motorcycles.com/ vezi pe siteul asta.....gasesti si despre modelul de 400...oricum motoarele seamana intre ele doar cilindreea e diferita.....is si o gramada de customuri cu motorizari de XS....mai multe vezi pe site....sper sa fie de folos...numai bine;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Aprilie 3, 2008 Autor Share Postat Aprilie 3, 2008 multam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate