indispus Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Salut! Caut un service / mecanic / tip(a) priceput(a) in Bucuresti (daca se poate prin Militari sau apropiere) care sa-mi faca urmatoarele operatii in conditii decente, si la un pret acceptabil: -> schimbare placute de frana fata -> schimbare manete frana + ambreiaj -> schimbare ulei + filtru ulei -> schimbare filtru de aer Motocicleta este o Honda Hornet din 2002. Placutele de frana, manetele de frana + ambreiaj, uleiul si filtrele le am. Trebuiesc doar inlocuite cu cele vechi. Pentru cei ce isi pot da cu parerea... cam cat ar putea costa aceste operatii? Le-ai facut pe undeva, si ati fost multumiti de 'lucrare'? Recomandati pe cineva? Multumesc! P.S.: Nu, nu vreau sa fac eu aceste schimbari... nu ma pricep, si nu vreau sa fac vreo prostie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xaiffer Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Iti recomand sa te duci la ei ( www.piesemoto.ro ). Au service si magazin pe Calea Giulesti , unde este ETOR...imi scapa numele strazii "Aleea..." dar au harta pe site si se ajunge foarte usor ! De curand: Am schimbat filtru de aer , am ajustat lantul , am schimbat placutele de frana si au lucrat cum trebuie si destul de ieftin. Pentru mai multe detalii ia legatura cu ei , Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat Martie 30, 2008 Autor Share Postat Martie 30, 2008 Pana la urma am rezolvat de unul singur... cu cartea de service in mana . Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Pana la urma am rezolvat de unul singur... cu cartea de service in mana . Multumesc! Cel mai bine asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate