flyrs Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Am o problema si sper ca ma ajutati sa o rezolv. rs50,2004, 7000km,a inceput sa mearga greu, nu mai trage cum tragea inainte, mai ales de la 7000 de ture in sus, inainte mergea 95 acum de abia trage peste 75-80. Am fost in service si mi-au curatat filtru de aer. Mi-a spus un mecanic ca s-ar putea sa se fi depus calamina pe nu-stiu-ce. Daca e asa, cum o pot curata? Daca e altceva, cum pot sa o fac cum era? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Calamina se depune pe bujii. De aici iti inchipui si singur rezolvarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Se depune si pe supape(la motoarele care au asa ceva) si pe tobe.Vezi ca tobele sunt infundate pot apare probleme de genul celor mentionate de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 (editat) Salut Fyrs Verifica bujia si da-i cu o perie de sarma usor dak e neagra(ancrasata), s-ar putea sa ai si mizerie in carburator... dak nu.....segmentare! Editat Mai 16, 2005 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 vezi bujia sa fie curatata eventual ia una noua daca nu e f scumpa si vezi sa nu ai calamina in toba ca e motor in 2 timpi si acolo se cam depune. Offtopic: Te-am vazut la teatru weekendu asta...bravo tie chiar daca nu ai numar ma bucur ca si tu si domnisoara aveati casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 REMAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 eu sugerez sa iei tot traseul de unde intra gazul pana unde iese... filtru de aer carburator bujie (fa o compresie la piston ca poate ai mai uitat sa pui ulei si oi fi mers asa) si in final mai da si tu o gaurica in toba... sau pur si simplu mergi si cantareste-te poate ai luat in greutate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate