stevendor07 Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 am facut rost de un carburator dellorto pt un motor de 49 de cmc. cine ma poate ajuta cu raspuns la intrebarea: ce se monteaza in respectivele shtutzuri? (vezi foto) multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Cele din prima poza nu stiu ce rol au(dar pana maine as putea sa aflu), cat despre cele din a doua, cel gros ar fi de vacuum si cel subtire de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Heh....cele 2 din prima poza nu ai treaba cu ele,sunt de "Prea-Plin" *(sa iasa benzina cand este in exces) ,iar in poza a 2-a,unul este de ulei si unul pentru vacuum,normal ar fi sa pui la cel subtire ulei si la cel mai gros vacuumul,dar le poti pune in ce ordine vrei,amandoua merg in acelasi loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Cele din prima poza sint pentru "apa" in cazul in care ai racire pe lichid...pt a doua poza ti sa raspuns..bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Loza acela 2 din prima poza sunt pentru prea plin,in caz ca numai inchide cuiul pontou.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catzel Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Cele din prima poza sint pentru "apa" in cazul in care ai racire pe lichid...pt a doua poza ti sa raspuns..bafta Apa in carburator !!!! asta e tare !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Apa in carburator !!!! asta e tare !!!!!! Tare..asa i???Daca nu ai auzit de asa ceva...te invit sa ti arat....dar vi cu berea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Tare..asa i???Daca nu ai auzit de asa ceva...te invit sa ti arat....dar vi cu berea... Loza , acele stuturi duc direct in camera cu benzina,la plutitor,ce sa caute apa acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VioS Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Cele din prima poza sint pentru "apa" in cazul in care ai racire pe lichid...pt a doua poza ti sa raspuns..bafta Asa stiam si eu ca tot pt apa sunt .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavrocook Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 ala din cate stiu eu este un carburator sport .. si am intrebat si eu pe cineva .. si cica astea sport fata de cele normale nu mai au "gauri" pt apa .. sa incalzeasca beznina ( :-?? ) ca si eu caut un carburator sport .. si tot asa m-am speriat .. nu stiam ce e cu gaurile alea .. da faza cu vacumu .. uleiu intra pe langa el :|? nu inteleg asta .. da in fine ..un mecanic sa ne ajute ) multam !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catzel Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 (editat) Asa stiam si eu ca tot pt apa sunt .... Carburatorul face amestecul intre carburant si aer pt a putea arde in motor ! nu are treaba cu apa ! apa are un alt circuit , separat cu pompa de apa si radiator ! Da' asa se nasc legendele ....... Editat Aprilie 1, 2008 de catzel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 "si cica astea sport fata de cele normale nu mai au "gauri" pt apa .. sa incalzeasca beznina" -serios acum....chiar nu stiti de asa ceva!!??? -uitati va la un dna(ex)care nu are modificari... bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Nu cred ca exista asa ceva. Nu are nici o legatura racirea pe lichid cu carburatorul. Shtuturile la un carburator de 49 cm3 2T sunt pt prea-plin vacuum, benzina si ulei, din cate stiu eu. Cum vin aranjate nu stiu exact dar 3 furtune trebuie sa vina la carburator, vacumul, benzina si uleiul, cu restul nu ai treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavrocook Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 (editat) deci... racirea este si in carburator .. mai exact incalzirea .. insa are treaba cu corpul carburatprului .. nu cu partea de amestec al benzinei .. azi l-am desfacut pe al meu .. si are pe langa ulei, vacum, benzina si 2 stuturi de apa ( tur-retur ).... insa nu e pozitionat la fel ca la cel din imagine .. cine stie ce e cu ala din imagine da-ti un semn pe aici Editat Aprilie 2, 2008 de mavrocook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Bravo mavrocook...probabil eu nu am explicat indeajuns...oricum sint 100%convins ..de ce am spus ..adica in acele stutzuri din poza intra "apa'..tur-retur....nu conteaza pozitia lor...cred eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Loza,eu nu zic ca nu exista carburator cu incalzire,dar la cel din imaginea atasata in primul post nu are ce sa caute apa,sunt pentru prea-plin acele 2 stuturi de sus cu gura indreptata in jos... Am terminat subiectu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavrocook Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Loza,eu nu zic ca nu exista carburator cu incalzire,dar la cel din imaginea atasata in primul post nu are ce sa caute apa,sunt pentru prea-plin acele 2 stuturi de sus cu gura indreptata in jos... Am terminat subiectu' ? bun .. alea 2 sunt de supra plin .. da pana la urma .. ala de vacum e langa cel de ulei :| adica .. uleiu il trage benzina cand se duce in motor ? sau cand isi face amestecul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 amestecul se face chiar pe "drum" intre carburator si muzicuta,si in muzicuta. Uleiul intra in carburator cu ajutorul pompei de ulei nu "il trage benzina" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Loza,eu nu zic ca nu exista carburator cu incalzire,dar la cel din imaginea atasata in primul post nu are ce sa caute apa,sunt pentru prea-plin acele 2 stuturi de sus cu gura indreptata in jos... Am terminat subiectu' ? subiect inchis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Si gata. Am facut niste poze ca sa va lamuriti... (carburatorul este exact acelasi model ca acela din primul post). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stevendor07 Postat Aprilie 4, 2008 Autor Share Postat Aprilie 4, 2008 multzam pt sfaturi, dar m-am lovit de alta problema! piesa de legatura dintre carburator si cilindru ( shtutz sau difuzor, nush cum ii zice, este de forma unei tevi indoite), nu se potriveste ca diametru cu iesirea carburatorului (pe unde intra amestecul in cilindru, are 25 de mm diametru exterior). ma puteti ajuta cu un sfat sau cu respectiva piesa pentru un astfel de carburator??? multumesc anticipat! P.S.: eventual cu o fotografie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Este din plastic Eu zic sa impingi tare de carburator si o sa intre,eventual pune putin ulei sa alunece,si eu m-am chinuit sa il bag... Daca tot nu merge poti cumpara de la www.piese-scutere.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate