ultras_bicaz Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Salutare, Am un ZX6R din 2002. Am observat ca se strange ulei pe amortizorul fata-stanga de ceva vreme. Nu foarte mult.Cel din dreapta e uscat. Care este cauza, ce trebuie schimbat si ce risc implica daca merg asa? Mersi mult si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Salutare, Am un ZX6R din 2002. Am observat ca se strange ulei pe amortizorul fata-stanga de ceva vreme. Nu foarte mult.Cel din dreapta e uscat. Care este cauza, ce trebuie schimbat si ce risc implica daca merg asa? Mersi mult si asfalt uscat. trebuiesc schimbate semeringurile de la furca, in timp o sa iti curga de-a bunelea daca il lasi asa si nu e bine sa mergi cu un amortizor mai tare(cel cu ulei) si cu unul mai moale(cel ce iti umezeste) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate