Sari la conținut

Dealul Negru - 30.03.2008

Nitescu
 Share

Postări Recomandate

important este sa lasi toate astea in urma si sa te pui pe picioare....

ce a fost a fost....asta este , nu poti schimba nimic!

acu tre sa fi tare si sa-ti revii.

a venit sezonul de gratare.....si nu tre sa lipsesti...... :hug:

:cheers: pupici dulcici pt un baiat frumos!!!!!!! :burnout:

Editat de lady_crazy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 54
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

dar de unde stii ca nu nu merge omul la curse?

faptul ca isi exprima un punct de vedere cu privire la cauza accidentelor si acel punct de vedere este in dezacord cu punctul tau de vedere te face sa reactionezi ca un idiot. ia niste calmante, prietene!

MA REFER LA RaduSPR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TU TU TU TU TU ma stresezi, ce inconstineta si prostie si experienta?

ma refer la semnatura ta

ia nu mai fa pe desteptu k si tu ai fost la fel, EXPERTULE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DE CE NU TE DUCI LA CURSE ?

VAI SI AMAR, ce oameni !.... manelisti sau unii dintre noi, tot aia ! PLM !

NU IMI PLAC MANELELE, dar gandesc k un manelist...., pe fata si fara rusine (LET's BE FUCKING SERIOUS, DUDEEEEEEEEEEEEEEEE)

AM VAZUT ALTII EXPERIMENTATI CARE AU MURIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cheers: :burnout: , asa ca nu mai da tu sfaturi k de la un invatat in ale vietii kit ca poate ai avut 10 accidente si ai experienta ! TINE PT TINE !

YOU DON'T GET THE REAL FUCKING POINT DUDE ! :hug: :(

So, Goood Bye !!

BTW, no offence dude.. i know it hurts but it's the fucking truth ! :what:) :hug: :P

Link spre comentariu

si eu am picat sambata la horezu am fost si pe la dedulesti ...explicatia este cea care a dat-o Nitescu... Are dreptate tere luat in calcul viteza ca suntem incepatori.. am un hornet de 600 din 2003 iar eu sunt mic si lab 55 kg m-a trantit dar am scapat fara nici-o lovitura si aveam cam 120 am apucat sa franez si cand am vazut ca vine santu` l-am culcat...avariii mici pot zice am avut buloane sanatoase....insanatosire rapida iar anturaju nu e bun :| numai bine

Dati repede vina pe anturaj, ca ei v-au ales motorul, ei v-au luat cu forta din casa si ei v-au tras de gaz...

On topic insanatosire deplina si grabnica si fara de sechele accidentatului. Si mult mai multa minte.

Si nu, cei care va sfatuiesc sa incepeti cu un motor bland nu sunt invidiosi pe voi... Este atat de usor sa-ti iei o herghelie sub kur si atat de greu s-o strunesti. Dar voi stiti mai bine...

<small>--- Mesaj completat în 09 Apr 2008 18:37 -------------</small><br/>

MA REFER LA RaduSPR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TU TU TU TU TU ma stresezi, ce inconstineta si prostie si experienta?

ma refer la semnatura ta

ia nu mai fa pe desteptu k si tu ai fost la fel, EXPERTULE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DE CE NU TE DUCI LA CURSE ?

VAI SI AMAR, ce oameni !.... manelisti sau unii dintre noi, tot aia ! PLM !

NU IMI PLAC MANELELE, dar gandesc k un manelist...., pe fata si fara rusine (LET's BE FUCKING SERIOUS, DUDEEEEEEEEEEEEEEEE)

AM VAZUT ALTII EXPERIMENTATI CARE AU MURIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :baldy: :angryfire: , asa ca nu mai da tu sfaturi k de la un invatat in ale vietii kit ca poate ai avut 10 accidente si ai experienta ! TINE PT TINE !

YOU DON'T GET THE REAL FUCKING POINT DUDE ! :baldy: :baldy:

So, Goood Bye !!

BTW, no offence dude.. i know it hurts but it's the fucking truth ! :D ) :baldy: :baldy:

Frate ce lipsa acuta de coerenta. Poti sa treci jupane pe limba romana poate bunghim si noi ce vrei de la viata noastra :angryfire:

<small>--- Mesaj completat în 09 Apr 2008 18:42 -------------</small><br/>

De ce zici ca a vrut sa traiasca la max? Omu' a gresit. TOTI GRESIM

Daca-ti iei GS de la inceput, il confunda lumea cu ij. Sau face lumea misto de tine. :baldy: Arati si tu motoru' la prieteni si te intreaba daca e scuter :angryfire:

Ce prostie... Asta este marea problema a celor care judeca precum judeci tu. Iti iei motor ca sa te dai mare. De aici pana la a te da mare si pe sosele este un pas tare mic. Daca te dai mare pe sosele ai sanse si mai mari sa ajungi rau.

Dar voi tre sa va luati motociclete sa cada lumea pe spate, nu sa va simtiti voi bine si sa puteti invata sa va dati pe doua roti :angryfire:

<small>--- Mesaj completat în 09 Apr 2008 18:45 -------------</small><br/>

dealu negru cunoscut si sub numele de dealu morti e un drum foarte periculos atit pentru motociclete cit si masini.exact in locul unde a avut accidentul florin au murit foarte multi conservari in ultimi 30 de ani.cunosc locul ca in palma si in fiecare an faceam socoteala citi au murit pe dealu negru cu masinile.soseaua e foarte alunecoasa.chiar daca ai experienta ca motociclist ai sanse foarte mari sa cazi la curbe.florine iti doresc insanatosire rapida.

Am mers si eu pe Dealul Negru de cateva ori, dar in afara de trafic nu pot sa zic ca e mare smekerie pe acolo.

Daca esti un om cu capul pe umeri si adaptezi viteza conditiilor de la fata locului si nu te rupi in figuri pe acolo nu ai ce sa patesti. Doar daca intra vre-un dobitoc pe contra sens si te aranjeaza. Dar asta este universal valabil.

Editat de marmota
Link spre comentariu

Colegule fate bine cat mai repede si nu cred ca multi dintre noi stie prin ce treci tu acuma ,ma refer la durerile pe care le ai,doar cativa dintre noi care au avut ghinionul si au fost prin spitale ca si tine si sau facut bine,restul doar isi inchipuie cum ar putea fi,dar asta e, bine ca nu a fost Doamne fereste altceva,ma intelegi ce vreau sa spun,in rest iti doresc multa sanatate in continuare si recuperare rapida si fara sechele,si sa fii tare sa poti rezista .

Link spre comentariu