ali baba Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Dupa cum vineri seara ma intreb la ce local sa beau un vin, sambata dimineata ma apuca intrebarile cu privire la destinatia unei plimbari. De data asta, criteriile au fost: lacuri, aproape (doar o zi) si cat mai multa iesire de pe asfalt. Asa ca am ochit zona lacurilor de pe valea Mostistei, in judetul Calarasi si mi-am inchipuit un mod mai greu de a ajunge acolo, adica nu pe sosea ci peste camp. Am lasat gps-ul sa ne scoata de pe asfalt, cand a vrut el, pe drumul "cel mai scurt". Ne tot miram cum de stie drumurile de pamant, de exploatare. Mirarea nostra a fost de scurta durata. De la un punct incolo aparatul cand ne-a trimis pe drumuri inexistente, cand nu stia ca exista unele drumuri foarte bune. Dar tot a folosit, ca orientare generala, ca busola si harta. Zona Mostistei e frumoasa, ar merita mers o zi intreaga doar pentru dat ocolul lacurilor pe tentativa aia de drum de pe mal. Legenda: rosu - drum cu asfalt, galben - drum pietruit sau drum de pamant. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 frumos a fost si vremea cu voi ia zi man cum simti greutatea gs pe camp eu la tura de la enisala unde era pamant batatorit nu am avut probleme insa in zonele unde era pamant proaspat abia il miscam oricum vad ca si tu nu ai anvelope de off si sunt si trase bafta si .. teren uscat ca la motoarele astea asfalt/pamant e acelesi lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Martie 31, 2008 Autor Share Postat Martie 31, 2008 cum simti greutatea gs pe camp eu la tura de la enisala unde era pamant batatorit nu am avut probleme insa in zonele unde era pamant proaspat abia il miscam oricum vad ca si tu nu ai anvelope de off si sunt si trase Sambata am dat doar de pamant tare. Prin noroaie inca nu am intrat cu R1200GS, ci doar cu F650 vechi (cel albastru din poze, ca l-am vandut unui prieten). La F aveam si cauciucuri de enduro, cu care m-am descurcat bine pe suprafete cu aderenta mica (noroi, pietris, frunze+noroi, etc). La asta tocmai comand. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 ce iti comanzi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Martie 31, 2008 Autor Share Postat Martie 31, 2008 (editat) METZELER / 110/80 R 19 M/C TL 59R MCE KAROO 2 FRONT, respectiv METZELER / 150/70 R 17 M/C TT 69R MCE KAROO STEEL RADIAL Editat Martie 31, 2008 de ali baba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 ce gps/soft folosesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Martie 31, 2008 Autor Share Postat Martie 31, 2008 GPS Garmin Zumo 550 si harta Romaniei RO.A.D.2006. Am abonament, update-uri, dar nu am incarcat deocamdata nimic in plus fata de ceea ce mi-au preincarcat la cumparare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parapantistul Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 GPS Garmin Zumo 550 si harta Romaniei RO.A.D.2006. Am abonament, update-uri, dar nu am incarcat deocamdata nimic in plus fata de ceea ce mi-au preincarcat la cumparare. Salut Cum ai incarcat trackul pe Google Earth? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 Foarte putina tehnica si mai multa memorie: am desenat in Photoshop.. De aceea este usor aproximativ. Dar te asigur ca diferentele fata de realitate sunt foarte mici, la scara acestei imagini din satelit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jacques Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 (editat) Foarte putina tehnica si mai multa memorie: am desenat in Photoshop.. De aceea este usor aproximativ. Dar te asigur ca diferentele fata de realitate sunt foarte mici, la scara acestei imagini din satelit. .....si daca tot nu il folosesti la adevaratul potential....nu vrei sa facem schimb : mio c710 ? Editat Aprilie 1, 2008 de jacques Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate