ray Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Sunt interesat (si poate si altii) de ABS si Dual braking, din cate stiu BMW are de mult timp, si Honda pe la unele modele in trecut.. iar in ultimul timp au aparut din ce in ce mai multe. Daca, sa zicem, m-as orienta pt urmatorul meu motor la ceva productie 2000-2002, pe ce modele gasesc ABS si (eventual si) Dual Braking? Multumesc pt informatii (daca aveti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Sunt interesat (si poate si altii) de ABS si Dual braking, din cate stiu BMW are de mult timp, si Honda pe la unele modele in trecut.. iar in ultimul timp au aparut din ce in ce mai multe. Daca, sa zicem, m-as orienta pt urmatorul meu motor la ceva productie 2000-2002, pe ce modele gasesc ABS si (eventual si) Dual Braking? Multumesc pt informatii (daca aveti) Dupa cum spuneai si tu BMW au demult ABS-ul in dotare si daca doresti o motocicleta cu un asa sistem cea mai usor de gasit va fi desigur BMW-ul. Am avut sansa sa incerc un BMW(f800s) si o Honda(VFR) cu ABS si personal m-am impacat mai bine cu cel de la BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 am eu un kawa cu Abs....super bun sistemul de franare,numai rupe aderenta deloc....deci risc mic de acident! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 (editat) Si eu pe Suzuki GSR600 am si si-a scos aia 500 de euro in plus ca optiune de 10 ori!Mai ales cand iti taie un taran fata pe dn1 merita maxim ABS Editat Aprilie 3, 2008 de Tytus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate