ZORRO Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Bine ca nu a fost mai rau. Ne vedem la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Offtopic @ placebo .... misto plimbarica .... mai bine il tineai pe Navarro in spate pana ajungeam la abator .... cre'ca devenea albastru  Adicatalea cum? Iegzplicati-mi si mie, ce-ati facut dupa ce "am sarit io de pe cal" , la semafor la pod! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Adik-tzi cam intrase morcovu' cu marcajele astea alunecoase ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Pai, da! Mai ales ca nici n-am pantaloni de piele!, doar niste jeans subtiri! (brr mi-e cam groaza sa ma gandesc...). Oricum, eram cu alta ocazie, tot ca pasager cu altcineva, si ne-a fugit nitel spatele, pentru o clipa; Deja eram nitel cam "transpirat" dupa faza aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Toate cele bune si bine ca nu a fost mai mult... ce e cu vopseaua aia? SPP-istu se baga si el in seama, vezi faza ce important e el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 e vopsea donata de taximetrishti 'tu-le muma-n koor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 Bine ca o fost numa atata,sper ca nu ajung sa pun topic pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 Nu pot spune ca nu m-a atins cazatura. Eram pentru a treia oara in viata pe un motor si in vraja ultimei luni (pline de accidente mai mult sau mai putin grave) eram destul de emotionat inainte sa ma urc pe motor cu Ivan. Totusi, faptul ca rontz mi-a spus ca Ivan e experimentat si cand am simtit motoru torcand sub mine mi-au trecut toate emotiile. Sa va faceti bine (daca nu sunteti deja ca a trecut destul timp) si apropo, Elena, La Multi Ani cu ocazia sfintilor Constantin Si Elena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate