acmv2000 Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Salutare! Mai exista prin Bucuresti ateliere de cromat piese? Multumesc! Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 DA exista , ia legatura cu lupalb cred ca stie el adresa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acmv2000 Postat Aprilie 3, 2008 Autor Share Postat Aprilie 3, 2008 DA exista , ia legatura cu lupalb cred ca stie el adresa. Multumesc,dar da-mi te rog un nr. de tel.de-al lui.Dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 cauta-l pe forum si da-i p.m., dupa aia sa ne spui si noua ce ai aflat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Pt cromat, 0745686256, Bratu.Este in Pantelimon-comuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Multumesc,dar da-mi te rog un nr. de tel.de-al lui.Dau o bere Pt cromat, 0745686256, Bratu.Este in Pantelimon-comuna Uite acmv2000, am deschis PM si am vazut mesajul de la tine. Asta e nenea unde mai cromez eu, are totusi preturi destul de ridicate, omul iti calculeaza cu rigla (face treaba buna omul la partea cu cromatul, e mai naspa partea cu plata). Mai e un nene Preda pe Magura Vulturilor care cromeaza la un pret mai mic, dar si calitatea cromarii este inferioara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Am cromat eu pe Magura Vulturului si a iesit acceptabil, insa peste iarna a ruginit rau de tot, poate ca nu am cerut eu ce trebuie. Acum as vrea sa le recromez si o sa incerc la nenea asta din pantelimon chiar daca e mai scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate