marius84 Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 (editat) sa foloseasca la lume cum imi foloseste si mie --- Mesaj completat în 03 Apr 2008 20:01 -------------imi pare rau dar nu pot sa-l fac sa upload-eze tot fisierul cine il doreste sa lase un reply si cu adresa de mail . Editat Aprilie 3, 2008 de marius84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morriss Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Salutare, eu as avea nevoie de manual de KLE....... marrius2003@yahoo.com mii de multumiri........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 imi pare rau dar nu pot sa-l fac sa upload-eze tot fisierul cine il doreste sa lase un reply si cu adresa de mail . pune-l si tu pe Tanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate