iuli-voshod Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 salutare!am o casca si mi s-a rupt incuietoarea de la ea(era de plastic)...casca e aproape noua.ma putetzi ajuta?!?plsss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 salutare!am o casca si mi s-a rupt incuietoarea de la ea(era de plastic)...casca e aproape noua.ma putetzi ajuta?!?plsss Cauta si tu pe la vreun ghiozdan sau rucsac, se gasesc to felul de prinzatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Si in caz de accident Doamne fereste se desface si sare casca din cap. Mai nou nici incuietorile speciale pt casti nu mai tin si se desfac la impact Foloseste o incuietoare speciala pt casca, fara uzura si care sa prezinte siguranta... E capul in joc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 ...mare dreptate ai d-le! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate