cristi 57 Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Precum am scris mai sus , daca ati avea de ales intre o africana din 94 si un f 650 din 2004 la acesi bani ce ati alege , multumesc tuturor celor care vor raspunde , si scuze daca s-a mai postat asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Daca iti "vine" africana,eu cred ca nu are rost intrebarea. De fapt incearca sa alegi in functie de modul in care le vei folosi:in oras sau in afara,pe drumuri diferite sau doar pe asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Afticana, daca poti s-o tii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 daca ambele sunt in stare buna eu as alege africana. Doar daca te dai f mult in oras si esti mai scund - atunci africana ar fi o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Africana daca esti mai inaltut tot un specimen dinasta caut si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate