Sari la conținut

lucescuciprian

Super Membru
  • Număr conținut

    690
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de lucescuciprian

  1. lucescuciprian

    BURSA LOCALA

    De vanzare : https://lajumate.ro/honda-transalp-600v-6303658.html
  2. Vreo benzinarie prin apropiere se gaseste ?
  3. Pune.i cooler releului. Leaga.l la pozitia spate, e ok. Te sfatuiesc sa pui cooler chiar daca schimbi releul, ii vei prelungi viata.
  4. Ai sub pasarela nicolina, vizavi de fostul bazar inca o statie pentru itp la moto.
  5. N.are nici pe dracu daca ai pus 10w40, eu merg acum cu 10w40 havoline pentru auto si e ok.
  6. Da,mai iesim, le mai scapam. In principiu niste crash bars sunt obligatorii ca sa nu te usture la buzunar.
  7. Ai uns cu vaselina pistonaselede la etrieri inainte sa lebagi la loc ?
  8. Tare topicul. Îți dai seama ca cei 2 sunt în Iași. O să le fie lene să scrie. A,să nu uit. DAKAR !
  9. Vezi ca unul din ferodouri nu e la fel cu celelalte. N.ai foost tu atent cand ai demontat. Asa am patit si eu. Cele 4 suruburi de 6 se strang la maxim, la un anumit cuplu,dar poti sa le strangi si la mana cu putina atentie. » Post actualizat in 16 Jun 2015 18:54 Acum m.am uitat la poza mai bine. Ferodoul care vine primul pe piesa 8 e mai mare in diametru decat celelalte. Eventual da.mi un tel la 0747 67 37 83.
  10. Eu m-as baga la iesiri de genul, dar mai degraba in weekend.
  11. poate ar trebui sa folosesti vaselina amestecata cu ceva ulei, sa fie mai fluida. Iar cablul de km uns doar cu ulei, ii scoti cablul din interior si ii bagi ulei cu o seringa.
  12. E normal ! A mea face asa dintotdeauna, cand e ridicata pe cricul central si motorul la ralanti. E din cauza ca motorul nu functioneaza perfect rotund. Daca o turezi sa zicem la 2000 rot/min sigur nu mai face. Doar daca face asa in mers fa-ti griji, in rest las-o in pace.
  13. orice ulei, de cutie sau motor protejeaza impotriva ruginirii. e solutia ideala de protectie, si ieftina pe deasupra. Se poate spala apoi rezervorul foarte simplu cu benzina.
  14. termostat de tico !!! si nu mai taia nitul .
  15. Eu am in trusa de urgenta camera de rezerva fata-spate, leviere auto, chei de dat jos roata, pompa, petice si adeziv (in caz ca sparga si camera de rezerva). La mine la cauciuc cu camera sprayul de pana n-a functionat niciodata. Plus ca costa aproape cat o camera noua. Chiar recent am facut o pana mica prin munti. Dat jos roata, inlocuit camera, cam 1 ora intarziere si gata. Camera care s-a gaurit am peticit-o la vulcanizare. Iti recomand sa exersezi acasa dejantarea unui cauciuc, si mai ales sa nu uiti sa ungi cu ceva talonul anvelopei, partea care "sare" pe janta cand o umfli. De asemenea ar fi indicat sa ungi cauciucul pe interior si camera cu talc, asta ajuta camera sa se umfle perfect, sa nu faca cute.
  16. Nici un termostat nu deschide "brusc" la 80 de grade. Ele incep sa deschida de pe la 60 sa zicem si ajung la deschiderea maxima la 80 de grade. Eu am pus termostat de tico pe a mea. cu termostatul vechi se incalzeau radiatoarele ca la tine, cu asta nou incep sa se incalzeasca dupa ce ajunge acul la a 2 a liniuta. In mers la drum intins, 25 de grade afara, acul sta cu vreo 5 mm mai jos de verticala. A,si partea cea mai faina, se incalzeste motorul mult mai repede de la rece. Ai putea sa incerci sa astupi gaura aia din termostat sa vezi ce se intampla, dar nu o astupa etans, ma gandesc ca are rol de auto aerisire a instalatiei de racire. Eu din cate termostate auto am vazut, nici unul nu avea gaura. Cel de tico are gaura acoperita cu un fel de nit, care totusi nu este etans.
  17. "mai am un dubiu: stiu ca standardul kitului lant e de 15 cu 47. daca eu pun 16 cu 47, imi ajunge lantul standard, se poate monta fara sa fac modificari?" DA. vezi, deja suntem doi care zicem asa, deci spor la treaba ! Sa nu uiti sa lasi "sageata" lantului cum scrie in manual.
  18. lucescuciprian

    BURSA LOCALA

    cauciucuri de vanzare: http://www.transalp.ro/forum/viewtopic.php?p=32174#p32174 cauciucuri second hand: http://www.transalp.ro/forum/viewtopic.php?p=32174#p32174 Tel 0747 67 37 83
  19. La TA600 combinatia de 16/47 e foarte ok, merg cu ea asa de 3 ani si n-are nimic.Pierde foarte putin la cuplu, la plecarea de pe loc doar in rampa mare trebuie patinat mai mult.
×
×
  • Creează nouă...