Sari la conținut

Politia in Etrusco

XCS911
 Share

Postări Recomandate

Pardon de limbaj da io imi bag ceva in Polutzia Romana (scuze, nu-i cu vreo adresa directa, dar asa in general-> si in special pentru caralii cu placerea vitei care se simte puternica ca are nitica autoritate)!! Amenzile alea pot fi contestate! Chiar f. uhsor! Parearea mea! Sub ce pretext amendeaza "barul"?? Ca n-are autorizatie de terasa?! ei as!. Unde-s scaunele si mesele! "Noi doar stam p-acia domnu' politist! AM luat sucu'..de la boutique si mi s-a sculat mie (cuvant urat) sa-l beau aici! AICI! ce? e broblem?! ... daaa? ei nu zau? ... zau zalalau?! ... hai sictir!" Cata vreme nu face nimeni scandal nu au ce sa zica politistii! Si fac ceva pe tampenia asta cu "mai mult de 3 persoane = grup . grup = rau facatori! " :o :) :laugh:

Asa... multam fain!  Sa se duca la babele din Cismigiu, sau la 5 liceeni care asteapta autobuzul. Doar e pe trotuar si e loc public, nu?! Cocheteaza cu furtishagu si crima!  Ca ie grup! :laugh:  :bounce:

Of!  :wave:

... te-a deranjat atitudinea lui Placebo? :blbl: ... impresionant ... vrei sa ne lider ? in ce dreaq? ...shi nu ai scuza apropos de limbaj... vrei solutzie ? pune-i foc la casa! ... presupun ca ai citit ce-a scris AXA...era de ajuns sa bagi un :drink: sau :o ...mie poti sa-mi dai cu :P .... asfaltul ti-l fac cadou daca imi dai cu ochii peste cap sau te uiti dupa pasarele cand iti cer explicatii... cred ca Smokey a fost mai blajin cand ti-a servit-o, zic eu... stai in bancutza ta daca ai ceva distructiv de postat...mai tradu un articol, ca este mult mai apreciat :blbl:

Editat de Joe Black
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:wave: da pe urma tre sa ne luam costum de titanium, ca da tzi-o infige vecinu' fro sticla-n freza nu-ti mai arde s-o arzi p-acolo :o:lol::blbl:

am cutzitu la mine :o

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri