Desertdream Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 (editat) Cumpar Scuter pana in 50 cmc , EXCLUS chinezarii cerinte : singura mea cerinta este sa aiba TOATE actele in regula pentru a-l putea inmatricula la politie , primarie etc . buget : 30 mil Bucuresti Astept oferte !!! Editat Aprilie 7, 2008 de Desertdream Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Cumpar Scuter pana in 50 cmc , EXCLUS chinezarii cerinte : singura mea cerinta este sa aiba TOATE actele in regula pentru a-l putea inmatricula la politie , primarie etc . buget : 30 mil Bucuresti Astept oferte !!! vinde un baiat din oras de la mine un Gilera DNA 50cc cu kit de 70cc in 30 mil...e inregistrat la primarie,are actele in regula si fuge 110-120...daca te intereseaza,da-mi un PM ps...e rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Cumpar Scuter pana in 50 cmc , EXCLUS chinezarii cerinte : singura mea cerinta este sa aiba TOATE actele in regula pentru a-l putea inmatricula la politie , primarie etc . buget : 30 mil Bucuresti Astept oferte !!! /index.php?showtopic=193078 sau mai exact: Cumparari Mopeduri si Scutere! Posteaza unde trebuie! si.. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 ai buget OK pt scuter nou...mai pui un pik si asta este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Desertdream Postat Aprilie 7, 2008 Autor Share Postat Aprilie 7, 2008 vinde un baiat din oras de la mine un Gilera DNA 50cc cu kit de 70cc in 30 mil...e inregistrat la primarie,are actele in regula si fuge 110-120...daca te intereseaza,da-mi un PM ps...e rosu ce oras ? eu sunt in Bucuresti , detalii despre ce vinde el pliz ..... maryusce scuter nou man ? ce ai tu la semnatura nu-mi place , sorry vreau honda sau yamahha , ceva de firma nu chinezarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 ce oras ? eu sunt in Bucuresti , detalii despre ce vinde el pliz ..... maryusce scuter nou man ? ce ai tu la semnatura nu-mi place , sorry vreau honda sau yamahha , ceva de firma nu chinezarii din Galati...daca te intereseaza,iti dau id-ul lui e super scuterul,merge bine si nu are probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 am eu un rieju toreo 50. luat acu o luna si ceva. are 140 de km facuti. pret 28mil. sunt din bucuresti. am acte si factura. 0723521718 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Desertdream Postat Aprilie 9, 2008 Autor Share Postat Aprilie 9, 2008 am eu un rieju toreo 50. luat acu o luna si ceva. are 140 de km facuti. pret 28mil. sunt din bucuresti. am acte si factura. 0723521718 salut , scuza-ma insa nu ma pricep ffoarte bine ,nu stiu ce marca este rieju toreo , neceita permis pentu ca e de 50 cmc ? poti sa postezi o poza ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Nu recomand rieju. NO OFFENCE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Frate Rieju e chinatown,omu a scris la topic ca nu vrea chinezarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Stai cuminte .. Desert Dream.. Rieju = Chinezarie nu te mai interesa degeaba de scuterul ala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Desertdream Postat Aprilie 10, 2008 Autor Share Postat Aprilie 10, 2008 Stai cuminte .. Desert Dream.. Rieju = Chinezarie nu te mai interesa degeaba de scuterul ala.. 10x man for info am fost la peugeot ieri si oferta lor mi-a placut in special modelul ( cel mai ieftin ) http://www.peugeot-motocycles.ro/produse/item.php?id_item=21 dar cred ca e o greseala nu are cum sa aiba Rezervor combustibil 79 kg inca astept oferte , daca nu gasesc merg la magazin , poate e mai bine sa iau nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 (editat) Si la pejo .. modelul ala.. este chinezarie doar ca are sigla de pejo pe el. Nu recomand ! Mai bine iei DNA-ul ala cu kit de 70 ... care ti-a spus the doctor PS : In acte e de 50 Nu ai o treaba cu el. Fiabil ... bun ... iti pot spune asta pentru ca si eu am unul Editat Aprilie 10, 2008 de gileRik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 La 30 de mil iei un GoPOP Runner la 22-23 sau alt model mai scump, vezi EAGLE sau ZIP, nou, cu garantie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 La 30 de mil iei un GoPOP Runner la 22-23 sau alt model mai scump, vezi EAGLE sau ZIP, nou, cu garantie... in topic scrie clar exclus chinezarii nu fiti rai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 ce zici de un malaguti f10 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Ne-am dat drq cu gopoapele voastre ... Snake... pune niste detalii si dupa noi ii dam acceptu daca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Desertdream Postat Aprilie 10, 2008 Autor Share Postat Aprilie 10, 2008 Ne-am dat drq cu gopoapele voastre ... Snake... pune niste detalii si dupa noi ii dam acceptu daca merita Snake astept detalii , eventual poze etc ..... hai repede ca m-am saturat in autoturism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 O sa dureze si cu inmatricularea (pt Buc aprox 20 zile). Pt consultatii contacteaza-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Desertdream Postat Aprilie 11, 2008 Autor Share Postat Aprilie 11, 2008 O sa dureze si cu inmatricularea (pt Buc aprox 20 zile). Pt consultatii contacteaza-ma te contactez insa astept acum detalii de la Snake referitoare la malaguti f10 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 ...astept acum detalii de la Snake referitoare la malaguti f10 . Denumire: Malaguti F10 JetLine An fabricatie: 1995 Capacitate cilindrica: 49.8 cm3 Putere: 1.9 kw / 2.5 cp Masa: 69 kg Masa maxima autorizata: 166 kg Nr Kilometrii: 11000, ca mai fac pana il dau Probleme: saua taiata...vezi poza 3,4,5 Observatii: cauciucuri noi, baterie noua Pret: 600 euro, usor negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Scuza-ma ca iti zic .. dar ii foarte urat vopsit Tu l-ai facut asa sau proprietarul dinaintea ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Scuza-ma ca iti zic .. dar ii foarte urat vopsit Tu l-ai facut asa sau proprietarul dinaintea ta? ti se pare arata destul de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 eu l-am vopsit. ce zici ca-i urat ? combinatia de culoare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 mi se pare ok combinatia de culoara... arata binisor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate