Vizitator montecristo Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 poza nu se vede bine daca dai clic pe ea. oricum arata super zzr,e frumos, stau bine pe el, e tot ce vreau de la un motor, deocamdata. am sa fiu posesor de zzr, asta e sigur, insa va mai trece ceva timp, inainte at trebui sa-mi cumpar minimul de echipament, o casca, o geaca, manusi si niste "incaltari". si sper sa reusesc si eu performanta da demonrider, adica sa nu cad cu el....cat mai mult timp posibil, sau chiar deloc, daca nu cer prea mult. . frate, cate mai am de invatat...ma simt iara ca la ora de franceza cand venea prfesoara de 26 de ani in fusta si cu decolteu, bruneta cu ochelari din aia teribili de sexy(asta nu e o aberatie, chiar s-a intamplat) si noi visam cu ochii deschisi la ....ma rog stiti voi.. daca vin duminica sus pe meses, ma duci o tura cu el demonrider? numa sa am cu ce urca pana acolo. pe la cat planuiti sa mergeti? ca eu o sa fiu la tara si pana prind ocazie mai ales duminica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 man duminica suntem cam tata ziua acolo daca nu suntem plecati pe altundeva,dar tot timpul este cineva acolo.De dus te-om duce doar ce om face cu tine daca te roade Faza e ca o sa-ti placa mai mult decat profa ta sexy de fraceza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 bine mai da la ce ora mergeti ca eu tre sa fiu la biserica duminica dim pana la 1 dupa aceea pot sa vin in zalau, deci daca e doar de adus inapoi, ca de uract urc eu cu ceva, amici poate conving verisoarele, sau daca sunt taxiuri destule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut5 Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 salut toti motociclistii sunt ionut am o yamaha yzf R6 din `99, va arat si o poza, dar poza cu mine nu gasesc. oricum, unii ma stiu, altii urmeaza asfalt uscat si drumuri bune va doresc, cu toate ca alea-s pe undeva prin alte tari. am si un vw beetle care merge mai incet, asa ca atunci cand ma vedeti prin orash, feel free sa ma depasiti. altele, pe parcurs! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 pare bine de virtual aknowledgement. sa le folosesti sanatos pe aman2. e tare masina, ma bucur ca inca mai merge. o vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut5 Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 nu de-abia am luat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 (editat) bine mai da la ce ora mergeti ca eu tre sa fiu la biserica duminica dim pana la 1 dupa aceea pot sa vin in zalau, deci daca e doar de adus inapoi, ca de uract urc eu cu ceva, amici poate conving verisoarele, sau daca sunt taxiuri destule... de pe la ora 12:00 lumea cu motoare urca deja sus si pe fond de reprize ne dam si comsumam la bar.Cam pana seara la 19:00 depinde..cum am spus cam tot timpul este cineva sus. salut toti motociclistii sunt ionut am o yamaha yzf R6 din `99, va arat si o poza, dar poza cu mine nu gasesc. oricum, unii ma stiu, altii urmeaza asfalt uscat si drumuri bune va doresc, cu toate ca alea-s pe undeva prin alte tari. am si un vw beetle care merge mai incet, asa ca atunci cand ma vedeti prin orash, feel free sa ma depasiti. altele, pe parcurs! Salut Ionut si cele bune si din partea noastra,iar daca nu te cunoastem dorim sa-ti strangem mana si sa ne auzim la ture impreuna.Bafta si sa auzim de bine Editat Aprilie 26, 2008 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amaly Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 v-am urmarit vreme multa pe forum....si am zis sa ma bag si io ma stiti, va stiu (in mare parte)..... daca nu: de obicei is pasagera pe Sj 90 LUK sau alta varianta ar fi : eu va sun cand ii ceva legat de manifestatii pe motor sau ceva organizat de MMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 v-am urmarit vreme multa pe forum....si am zis sa ma bag si io ma stiti, va stiu (in mare parte)..... daca nu: de obicei is pasagera pe Sj 90 LUK sau alta varianta ar fi : eu va sun cand ii ceva legat de manifestatii pe motor sau ceva organizat de MMC Bine-ai venit pe forum pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 cam asta ar fi braindamaged Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) cam asta ar fi braindamaged Kenvelo.......anywhere Se pare ca iti vanez posturile, de , plisctiseala asta. By the way, in partea mea de oras iese soarele. Pe maine cine-stie sau Editat Mai 2, 2008 de alin_barburas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 poate... gasca nu vine ca am vb cu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demonrider Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Inca una,tot de pe varf...dar in coborare.. Inca una,tot de pe varf...dar in coborare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) Inca una,tot de pe varf...dar in coborare.. Becu, becu domnu, becu, de ce nu arde becu? becu becu Sa pun si io una cu moi si cu domnsoara si una cu actuala mobreta, luna viitoare ne innoim Editat Mai 2, 2008 de alin_barburas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeru56 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) Becu, becu domnu, becu, de ce nu arde becu? becu becu mergea cu viteza luminii... a da...io o sa fiu ala care cam intr-o ora fie ploaie fie vant iese la o cafea Editat Mai 2, 2008 de bikeru56 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demonrider Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Incarcam acumulatoru', bre... S-apoi la coada nu terbe bec. Buna poza, pune-o in rama,ca mai aveai par... amu' esti la buisness look? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Aici ii si mobreta, o pun asta mica, nu ma lasa sa o incarc la dimensiunea originala. Si da ma, is biznis acuma, probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 mergea cu viteza luminii... a da...io o sa fiu ala care cam intr-o ora fie ploaie fie vant iese la o cafea As urca si eu la un suc numa ca hainele de ieri inca nu s-au uscat,iar alea de azi sunt proaspat murate ...m-o asteptat ploiocul sa ies de la lucru,ca-ci indata ce am iesit o fost pe mine Becu, becu domnu, becu, de ce nu arde becu? becu becu Sa pun si io una cu moi si cu domnsoara si una cu actuala mobreta, luna viitoare ne innoim Cu pleata aia aratai a om,dar acum vb lui Danonino acum areti a bussines man.No problem same here Mie cand mi dor deschid dulapu' si imi privesc pletele si cele din urma si cele de la 3 anisori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 ce aveti mah vo apucat postatu de poze frumuseilor, roacarilor, satanisti lu tata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 ye ye matze matze !!! mi dor de o drujba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demonrider Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 drujba ca drujba,dar ce ziceti de un flex? sa taiem saretele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 drujba ca drujba,dar ce ziceti de un flex?sa taiem saretele? ...sau de un picamer sa sparjem nuci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Foarte inteligente posturi, ce sa zic. Mergeti ma la Aberatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demonrider Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 sorry, my mistake... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stresman Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 salut,despre mine nu e mult de zis doar atat : umpic sarit de pe fix motocicleta un Yamaha FZR600 modest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate