unnamed Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Saptamana trecuta nu am fost ca se anuntase ploaie, dar mergem acum pe 12. Repet ce am zis si in celalalt topic: se va merge relaxat, viteza de croaziera 80-90km/h, vin si pot veni si 125-uri. Traseul: Bucuresti-Ploiesti-Cheia-Brasov-Predeal-Ploiesti-Bucuresti (totul in aceeasi zi). Intalnirea este la ora 9:00 (la 9:30 plecam.. da, 9 de data asta, nu 8 ) la benzinaria MOL de dupa podul de peste centura (imediat cum treci podul, mergand catre ploiesti, dupa mcdonalds este un MOL). Poate facem si un gratar la un prieten din Predeal . pana acum suntem sigur: o yamaha xt 125, un rieju rs2 125, un suzuki sv 650, o honda ntv 650 revere si probabil mai vine si un suzuki gs 500 si o honda varadero 125. cine mai vine va rog sa va anuntati aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atenthondaru Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 as venii si io, dar e sigura treaba ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pinkish Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 as venii si io, dar e sigura treaba ?? Ati fost? Reload pe 19-20? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 se repeta???? ma arde buza de o cheia, acum pot veni si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 da , am fost si a fost super , o sa pun zilele astea si niste poze daca e cineva interesat. din nefericire, eu cel putin nu o sa mai merg in excursii deastea o bucata de timp (bacu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate