Sari la conținut

Seawolves Bikers Party 2008


Seawolves
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 102
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Cum a fost de 1 mai.

 

PAi sa incepem cu inceputul ca asa este frumos. 1 Mai este prea aproape de sarbatoarea Pastelui si favorizeazea o oboseala cronica pe durata nedeterminata. Asa se face ca am venit din Polovragi unde am petrecut Pastele si unde am inghetat temeinic langa cort si am inceput pregatirile pentru 1 mai. Totul a fost perfect. Multi prieteni motociclisti care vroiau sa vina la mare impreuna cu noi. Am facut planuri ne gandeam cat de frumos va fi pe drum sa mergem in gasca si in dimineata plecarii ne-am dezamigit total. LA locul de intalnire am ajuns doua motociclete. Poate a fost si greseala noastra ca am plecat joi. Oricum pana la urma a iesit bine. Am avut vreme buna pe drum, am trecut pe la petrecerea de la km 140 ce avea loc pe autostrada. Am admirat campurile verzi si gazele ce se striveau de viziera castii, am costat cu aceasta ocazie ca pe mine ma tine benzina la motor fix pana la Megidia. Totul a fost perfect si am ajuns plini de viata in campingul Mendoza pardon, Meduza.

Am intrat fericiti am salutat prietenii de la Seawolves si dau sa plec spre corturi cand simt niste priviri ucigatoare intre omoplati. Cotizatie ma privea binevoitor pregatit sa ma impuste. Eu zambeam ca inaintea plutonului de executie si incerc sa ingrop securea razboiului cu promisiunea ca ii aliniez pe toti cei care ma insoteau si venim sa platim taxa de intrare. Si am platit-o ca altfel avem cosmaruri. :lol:

Cand am ajuns noi erau putine corturi dar atmosfera era placuta. Vremea era superba asa ca am montat corturile si am dat o fuga pana in 2 mai sa vedem cum se mai distreaza lumea.

Vineri dimineata ne trezim cu hotarare sa tragem o fuga pana la fratii nostrii Bulgari. Pe drum nu ne putem abtine sa nu vizitam si Vama Veche. Ajungem la granita si aflam ca pana la Balcic sunt 50 de Km. Ne facem un calcul si ne intoarcem din drum ca riscam sa pierdem concursurile. Normal ca am mai facut o oprire in 2 Mai ca doar era 2 Mai. Ne tragem in poza pe digul faramat din 2 Mai, mai vizitam niste prieteni si ajungem inapoi in camping urmariti de niste nori negri si urati. Parcam motoarele bem o bere si se naruie cerul peste noi in forma exagerat de lichida. Automat in urmatoarele minute solul devine instabil si ne luam gandul de la concursuri. Privim cu tristete in jur si ne facem griji daca am intins bine cortul.

De ciuda ne imbatam cu nadejde si in final ne retragem la corturi.

Dimineata ne felicitam ca avem un cort bun si nu plutim inca in el. Bem o cafea cu wischi si ne facem planuri de plecare. Ne cam saturasem sa ne fie frig dupa aproape o saptamana de stat la cort. Plecam la masa si speram sa se faca o gaura intre nori doar cat sa putem strange cortul. Ruga noastra este ascultata si imediat ce terminam masa se mai domoleste ploaia. Am strans corturile si l-am rugat pe Andrei de la Seawolves sa ne cumpere trei pelerine de ploie. Au venit pelerinele si cand le-am imbracat aratam ca niste pui mari din benzile desenate. Cand am plecat turna cu galeata. La intarea pe autostrada ploaia a incetat dar vantul era turbat. Cand ne-am apropiat de Bucuresti ploaia a inceput si mai puternic de nu mai vedeai la doi metrii. Dar dupa o navigare scurta pe malul stang al Dambovitei am ajuns acasa. Paradoxal eram uzi doar la picioare si putin la gat unde s-a scurs apa de pe casca.

 

Indiferent cat de greu a fost nu pot decat sa fiu multumit. Ne-am distrat la maxim ne-am facut prieteni noi si ne-am reintalnit cu cei vechi. Asta este rostul unei intruniri si eu cred ca si-a atins scopul. Poate ca nu a mers totul perfect dar organizarea a fost una de exceptie. Sunt sigur ca daca erea vreme buna iesea un mega show.

Data viitoare vin sambata ca sa nu mai tremur doua nopti inainte de spectacol.

 

Felicitari si mai mult noroc cu vremea pe viiitor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...