KHK Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Stie cineva daca sunt probleme cu postarea pozelor?? Am inteles ca nu sunt singurul care are probleme... Care e problema??? Am incercat de cateva zile sa postez niste amarate de poze de 4-500KB si nu reusesc, desi am incercat acelasi procedeu ca in alte dati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo_zxr Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Ceau sa te lamuresc io inainte sa arunci compu pe geam , nu ii nimic de la tine ca la multi ii la fel uitate si pe bikeshop ca is plin de anunturi care nu le merg pozele are pagina o problema si sper so remedieze pana nu se enerveaza lumea si migreaza in masa pe alte foorumuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 da dom'le ... cum e cu pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Mai e jale!Chiar nu mai merge sa faci un upload! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Dar de ce nu folositi voi un site extern pentru poze ? Picasa de la google sau imageshack.us ,,, Pui frumos link-ul in post si se incarca imaginea de acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Dar de ce nu folositi voi un site extern pentru poze ? Picasa de la google sau imageshack.us ,,, Pui frumos link-ul in post si se incarca imaginea de acolo.. Merci de info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate