s-kidu' Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 ij-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Mai 24, 2005 Autor Share Postat Mai 24, 2005 after...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Mai 24, 2005 Autor Share Postat Mai 24, 2005 scuze ....acu este poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Mai 24, 2005 Autor Share Postat Mai 24, 2005 next Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Mai 24, 2005 Autor Share Postat Mai 24, 2005 ultima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Mai 24, 2005 Autor Share Postat Mai 24, 2005 inca nu e gata....adica la capitolul finisaje mai am de lucrat da'.....a inceput sezonul de mult si n-am mai avut rabdare acu nu am timp sa merg cu ea.....pt ca am un pic de licenta bafta si drum uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 Frumusel ij-ul...l-ai mai intinerit putin. Bafta la licenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Mai 24, 2005 Autor Share Postat Mai 24, 2005 multam fain si poate bem vreodata pe la vreo intrunire bafta si drum uscat................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioan Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 Scuze o intrebare .. (Imi place) .. ai prins cumva bascula de gaurile de la scaritzele din spate, suspensiile spate is aceleasi, axu cela de la bascula e din ceva metal tratat sau e numa fier si se poate face la strung, lantzu il curetzi dupa un drum de vreo 200 300 km sau merge si fara burdoafe bine ? si .. cum se comporta la viteze de 90 100 ? is diferentze mari ? sper sa raspunzi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate