bogdi492T Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Am un Vespa din '99. Si inca are limitatorul ala pe toba (teava aia care iese din toba...nu situ cum sa explic.) Si el merge 70-75 cand se intinde mult. Vineri as dori sa merg sa il scot, dar merita oare? Ca eu vreau sa il vand, si nu stiu daca sa mai dau 400de mii si sa pierd aproape o zi intreaga. Cineva mi-a zis, un mecanic, ca daca il scot, si motorasu meu care merge foarte bine si are doar 3000km, o sa mearga cam 90km/h! Oare asa sa fie? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 foarte probabil ca o sa mearga mai repede insa avand in vedere ca vrei sa l vinzi eu iti sugerez sa nu pierzi timpul... daca viitorul proprietar vrea asta isi poate scoate singur limitattorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 vespa et2 50cc a mea se duce pana in 65..se tureaza foarte mult...si la vale 70 turat ca nebunu ... Trebuie sa ma uit si eu daca am limitare in toba..si sa schimb rolele cu unele mai grele ...se tureaza foarte mult in gol.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 vespa et2 50cc a mea se duce pana in 65..se tureaza foarte mult...si la vale 70 turat ca nebunu ... Trebuie sa ma uit si eu daca am limitare in toba..si sa schimb rolele cu unele mai grele ...se tureaza foarte mult in gol.. Ti-am raspuns si pe celelalte topicuri! Nu mai umple aiurea topicul asta! Daca se tureaza ca nebunul si mai mult de 70 nu se duce, nu e limitat, pune role mai grele si gata! Sau poate nu duce mai mult transmisia( schimbi variatorul si/sau grupul)... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Am un Vespa din '99. Si inca are limitatorul ala pe toba (teava aia care iese din toba...nu situ cum sa explic.) Si el merge 70-75 cand se intinde mult. Vineri as dori sa merg sa il scot, dar merita oare? Ca eu vreau sa il vand, si nu stiu daca sa mai dau 400de mii si sa pierd aproape o zi intreaga. Cineva mi-a zis, un mecanic, ca daca il scot, si motorasu meu care merge foarte bine si are doar 3000km, o sa mearga cam 90km/h! Oare asa sa fie? Multumesc anticipat! Vespa tuned so much is not a Vespa enymore. Imi pare rau sa te dezamagesc, insa o Vespa nu e doar un scuter, e Vespa. Asfalt uscat! --- Mesaj completat în 11 Apr 2008 10:01 ------------- Vespa tuned so much is not a Vespa anymore. Imi pare rau sa te dezamagesc, insa o Vespa nu e doar un scuter, e Vespa. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdi492T Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 Scoaterea unui limitator nu mi-se pare un tuning Ms de sfaturi. L-am scos, merge cam 75-poate 80..daca se intinde bine de tot..dar acceleratia de pe loc e brutala, pana la 30. Apoi o ia mai lent de la 30 la 50, apoi trage tare pana la 70, iar de aici mai greu.. Cred ca e cureaua de vina, ca mecanicul a zis ca nu prea e normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate